bimo do marrin portjerin e schalkes se jan zhyt ne borxhe.
bimo do marrin portjerin e schalkes se jan zhyt ne borxhe.
i vetmio portier qe bo per Bayern o Adler...
neuer fle ne kom...
ose duhet te hapin syte jashte, si psh frein e fiores...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Xuxhumaku, siduket po fle ti më kom lol. Po si mund të flasësh në këtë mënyrë për një portier me të ardhme të siguruar. Kur vetë Sepp Maier e ka pohuar me gojën e tij që nuk kam stërvitur deri më sot portier me karakter dhe vendosshmëri të till, është një garanci për të ardhmen e Gjermanis dhe cilin do klub që do ta ketë në gjirin e vet.
P.s Ahh kur nuk e bleu Barça pa të tregoja unë sa portier koti është. Dhe flisnim bashk se kush do ishte portieri më i mirë në Spanjë.
e pe ca goli hengri nga hamburgu te dytin Neuer?
ik shiko ca golash ha neuer dhe flasim...
sa per sep mayer,
vertet qe mund te jete si Mayer se edhe ai flinte here pas here,...lol
Bayernit i duhen lojtare me grinte si Oliver Kahn, Mateus, Efemberg...
se shikon si ka mbetur skane asnji lojtar qe ta marre ekipin dhe te fitoje lojen...
shyqyr qe po del Tomas Myller...
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 28-10-2009 më 15:02
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Tani i bie të themi e pe çfarë golash hëngri Casillias me Milanin? Apo çfarë golash ka ngrënë Buffon me Parmën? Apo të themi çfarë gabimesh ka bërë Oliver Kahn me Bayern dhe Deutschland? Të themi i mban mend gabimet e Cheh? Duhet të jemi realist se dhe ata janë njerëz, gabojn me raste. I ke parë gabimet e Adler me B. Dortmund, Hamburg, Wolksburg dhe me Bayern? I ka hequr 12 pikë ekipit, po ama ngelet pikë referimi se i ka dhënë mbi 30 pikë herët e tjera.
Sepp Maier ngelet portieri më i mirë në historin e Gjermanis, si mund të flasësh në këtë mënyrë? Kur ai ka stërvitur portier si A. Këpke, O. Kahn etj!
Nejse për mua është portieri më premtues dhe ai e tregoj me U-21 ku i cili ishte padiskutim lider i skuadrës dhe i çoj drejt triumfit.
bayerni e deklasoi frankfurtin 3-0 dhe akoma do shenon ka kohe te mjaftueshme,eshte minuta e 33
dy her shenoi klose dhe njeher müller
Jetë e rëndë.......!!!
si bimi mendoj dhe une
JO SEKS PARA MARTESE
kushe i realizoj golat e bajernit??????
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krijoni Kontakt