Toni me Klosen po shikojne laraskat, Muller adoleshenti pe ben nja ca gola. Ka disa futbolliste qe nuk i pershtaten lojes se Bayernit, Podolski ishte nje nga ata. Edhe Tymoschuk mund te jete nje nga ata. Thuhet se Zeniti po e kerkon te kthehet.
Welt Meister 2014
van gaal kishte thene qe me blerjet e timoschukut dhe gomezit skam te bej une
ESHTE TRAJNER KRY THI si i thojn ne shkoder e prandaj spo ecen sic duhet bayerni
flitet ne dimer qe te largohet timoschuku
kur e mendoj se u pagun 11 milion euro me vjen keq shume keq
JO SEKS PARA MARTESE
30 mio.Gomezin.i kishin bler 2 top lojtar
Van Gaal nuk largohet nga Bayerni sepaku deri ne fund te sezoniz
Jetë e rëndë.......!!!
Nuk Humbi Ky Bayern Sot Qe Te Iqni Ate Hollandezin
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Po ai Kristian Lell ku ka ka perfunduar se nuk po e shoh me??
Ish-portieri kritikon bavarezët: Nuk mund të jenë të gjithë në një nivel. Ekipi ka nevojë për titullarë
Ish-kapiteni i përfaqësueses gjermane, Oliver Kahn, ka thënë dje se ish-klubi i tij, Bajerni i Mynihut, po vuan nga mungesa e lidershipit në fushë dhe për këtë arsye sezoni i tyre nuk është konstant. “Unë mendoj se Bajernit i mungon hierarkia për momentin”, ka thënë ish-portieri Kahn për një televizion bavarez. Bajerni aktualisht është në vend të katërt në ligë dhe ka katër pikë më pak se Leverkuesni kryesues. “Nuk mund të jenë të gjithë lojtarët në të njëjtin nivel, skuadra ka nevojë për një hierarki, që zgjidhet nga trajneri”, ka shtuar Kahn, i cili ka sulmuar edhe trajnerin e Bajernit, Luis van Gal, me këto fjalë, pasi ai në këto momente po eksperimenton formacionin e tij të parë, kur ka kaluar thuajse një e treta e kampionatit.
“Eshtë problematike të eksperimentosh gjatë tërë kohës me formacionin”, ka thënë ish-portieri i Bajernit, i cili u tërhoq nga futbolli në maj të vitit 2008. Ai ka thënë se ish-trajneri i Bajernit, Otmar Hicfeld, që i dha atyre titullin në vitin 2008, ishte më i organizuar. “Lojtarët e dinin se kush ishin shefat dhe çfarë të bënin nëse gjërat nuk shkonin si duhet”, tha Kahn. Por trajneri Van Gal ka flakur tej kritikat e Kahnit, i cili punon si zbulues talentesh për Bajernin.
“Unë nuk bëj ndërrime në formacion, por nëse një lojtar është i dëmtuar, duhet të bëj ndryshime. Nuk mungon hierarkia në skuadrën time. Ndoshta Kahni duhet të bëhet trajner. Të gjithë kanë mendimin e tyre, sidomos ata njerëz që nuk e kanë provuar këtë përgjegjësi, që kam unë. Hierarkia vjen nga ata që luajnë tani dhe jo nga ata që kanë luajtur më parë. Këta të fundit nuk kanë rëndësi për mua”, ka reaguar trajneri holandez.
Bavarezët po ndjekin Mandandën
Sipas gazetës gjermane “TZ”, Bajerni i Mynihut është duke ndjekur nga afër situatën e portierit të Marsejës, Stiv Mandanda. Bavarezët janë në kërkim të një portieri tjetër që me largimin nga futbolli të legjendarit Oliver Kahn në verën e vitit 2008.
Mikael Rensing dhe Hans‑Joerg But nuk kanë arritur të bëhen titullarë të padiskutueshëm dhe Bajerni ka qenë në kërkim të një portieri edhe këtë verë, madje portieri i Shalkes, Manuel Nojer, ka qenë objektivi i tyre primar. Megjithatë, Bajerni nuk ishte dakord të paguante çmimin që kërkohej nga Shalke dhe transferimi dështoi. Trajneri Luis van Gal ka shumë nevojë për një portier të mirë këtë dimër dhe Mandanda është në “pole position” për të qenë numri 1 te Bajerni.
Krijoni Kontakt