Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me fal se e kisha fjalen per piken 5 (jo 6). Antarsimi ne Konferencen Islamike eshte marreveshje me nje bashkesi fetare, per te cilen sipas ketij neni kerkohet ratifikimi ne kuvend.
    Jo jo, se italianet si p.sh. shkojne pagezohen te krishtere po pastaj nese nuk e praktikojne mund ti quash te krishtere jopraktikante. Shkojne dhe ne shkolla fetare, rriten me nje frym krishtere nga prinderit e tyre etj etj.

Keshtu ka dhe ne Shqiperi qe i kane ruajtur traditat e tyre fetare, u kane mesuar femijeve fene e vet. Ata gjithashtu mund te quhen jo praktikante.

Ata jan ndryshe nga une. Ti a me konsideron mua mysliman jo praktikant kur une nuk kam lidhje me asnje fe? Dhe si une ka plot ne Shqiperi, qe jo vetem nuk besojne, po dhe nese mundhesh tu percaktosh fene, jane nje lemsh me mysliman, krishter e ortodoks.
    -----------
    Konferenca e Shteteve Islamike nuk eshte bashkesi fetare, ose dic e ngjashme me kete emertim.
    Ajo eshte Organizate Nderkombetare e mbi 35 shteteve sovrane,ku pervec shteteve arabe, bejne pjese edhe shtetet tjera nga te gjitha kontinentet qe fare s`kane te bejne me arabet.Ne kete oraganizate bejne pjese edhe Malajzia,Indonezia,Nigeria,Mali, Cadi etj.,qe me arbet e besimit islamik i lidhe vetem feja e asgje me shume.
    Ma merr mendja se e gjithe NATO ka nje interes te jashtzakoshem qe ne te, te jene edhe Turqia,Shqiperia dhe shume shtete tjera sekulariste.
    Kemi nevoje per miqe e perkrahje si kurr me pare,prandaj hapja e temes se daljes se Shqiperise nga kjo Organizate Nderkombetare shume e fuqishme dhe me ndikim te madh ne rrjedhat e politikes nderkombetare,do te ishte nje gabim strategjik i pafalshem per Shqiperine dhe Kosoven.

Keshtu nuk diskutohet! Eshte me mire qe mos te diskutohet.
    Une jam nga ata qe jam kunder Shqiperise Dhe Kosoves ne Konferencen Islamike, por duhet patur parasyshe se nuk do te dilet nga kjo konference, te pakten deris sa Kosova te jete antare e OKB-se. Natyrisht qe dalja nga kjo konference do te jete automatike, edhe me antarsimin ne BE. Sepse do te ishte e pamundur per nje vend, te jete ne te njejten kohe edhe member ne Konferencen Islamike edhe member i Bashkimit Europian.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Shqiperine e futi ne konferencen Islamike Amerika pasi i duhet vota e saj atje o hunderr qe smerr vesh nga gjeopolitika.Pastaj kredidhenia e vendeve islamike nuk ka fare interesa plus kesaj perfitimi nga cmimet ulta te naftes dhe gazit jane shume favore qe na nevojiten.Sa jane shtuar keto serbofilet me kryq ne qafe.
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    pa hap deren se dilet ne oborr .kshtu pra shqipria esht e mbyllur . edhe dunjan edhe ahretin se besojn qe e arrijn andaj po mbeten pa te dyja .pra umbetet ta fshijn oborrin e pastaj sokakun.frikacaku se ka as dynjan as ahretin pra pajtohuni pa te dyjat . Me mire musliman i lige se ipa fe, podhe musliman me rren me mir hiqe si ata qe spe njofin kosoven qfar muslimansh ata qe po perkrahin Slloben edekt e sju be zemra shahadet me njoft kta pak musliman te kosoves qe betohm ne ke te duan se jon me musliman se pobra ityre TADIQ derri.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    e di mire qe ka shtete qe jane intolerante. nuk jam i verber per te mos pranuar kete, prandaj nuk kam anje nevoje per shembuj.
    por te thashe qe ne te ka edhe shume shtete qe kane shumice te krishteresh dhe pakice muslimanesh. po per to cfare mendon?? c'lidhje kane me intolerancen nderfetare ato?
    Ka shtete te krishtera qe nuk e lodhin koken per keso gjerash. Disa prej tyre nuk kane nevoje te lodhin koken per kete gje. Por neve kemi nevoje te lodhim koken. Sepse sic thashe kemi edhe komunitete joislame ne shoqerine tone. Keto komunitete ne Islam jane te urryera. Prandaj do ishte nje lloj identifikimi i shtetit shqiptar me intolerancen islame. Kete mund te bejne imamet, kleriket islame, por jo shteti shqiptar. Shteti shqiptar e ka per detyre te zhduke ne qelize urrejtjen e intolerancen nderfetare, pavaresisht ne cilen nga librat e "shenjte" gjindet ajo (e fshehur). E jo te marri pjese ne konferenca, ne te cilat shahria islame eshte teme dhe qellim permanent.

*

Nuk mendoj qe e keqja na vjen nga anetaresimi ne Konferencen Islamike!
    Ndoshta me teper sherr ne çeshtjen kombetare shqiptare mund te beje nje hoxhe budall apo nje Abdi Balete!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    -----------
    Konferenca e Shteteve Islamike nuk eshte bashkesi fetare, ose dic e ngjashme me kete emertim.
    Ajo eshte Organizate Nderkombetare e mbi 35 shteteve sovrane,ku pervec shteteve arabe, bejne pjese edhe shtetet tjera nga te gjitha kontinentet qe fare s`kane te bejne me arabet.Ne kete oraganizate bejne pjese edhe Malajzia,Indonezia,Nigeria,Mali, Cadi etj.,qe me arbet e besimit islamik i lidhe vetem feja e asgje me shume.
    Per mendimin tim organizate nderkombetare me shtete qe i lidh feja, eshte njesoj si bashkesi fetare. Mbase jam gabim, por ne ligj nuk cileson nese eshte kombetare apo nderkombetare, por thjesht te jete nje bashkesi dhe te jete fetare. Mbase dikush qe ka mbaru juridikun mund ta shpjegoje me mire se cfare eshte bashkesia e cfare eshte organizata, apo nese njera perfshin dhe tjetren.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Kush jan kunder ? : Vetem te Krishteret,.. aman, a ja vlen te debatohet me njerez intolerant si keta ?

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Kush jan kunder ? : Vetem te Krishteret,.. aman, a ja vlen te debatohet me njerez intolerant si keta ?
    Besoj qe jane dhe Shqiptaret,pa shikuar prejardhjen.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Shko ne "Facebook", pjesa me e madhe e te rregjistruarve jane me emra musliman.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •