Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    para se te shkruash per dicka eshte mire te informohesh, por ti preferon te rrish ne injorance (vetem per sa i perket kesaj teme. nuk dua te te fyej).
    pse shqiperia nuk e paska vendin aty? cila eshte arsyeja? me sa di une shimica e shqiptareve jane muslimane. ndersa ne kete konference ka shume shtete me shumicen e popullsise te krishtere, pra shqiperia e ka vendin aty me shume se shume shtete te tjera. a te pelqen ty apo jo, kjo eshte pune tjeter.
    Une mendoj se Shqiperia ka nje shumic pa fe fare dhe nje perqindje te vogel qe mund te quhen me verte fetare. Nga kjo perqindje e vogel po, mund te jete shumica myslimane.

Gjithesesi duhet dale menjehere nga Konferenc perderisa eshte bere pa miratimin e kuvendit. Pastaj nese e miraton kuvendi apo populli, le te futen prap.

Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    e mju gu juve qejfin se qka lypni, na kishit bashku me greqin
    Nuk jane vetem dy mundesi.

1. Me grekun
    2. Me konferencen Islamike

eshte dhe nje mundesi e trete

3. Me asnjeren

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Une mendoj se Shqiperia ka nje shumic pa fe fare dhe nje perqindje te vogel qe mund te quhen me verte fetare. Nga kjo perqindje e vogel po, mund te jete shumica myslimane.

Gjithesesi duhet dale menjehere nga Konferenc perderisa eshte bere pa miratimin e kuvendit. Pastaj nese e miraton kuvendi apo populli, le te futen prap.
    haha! nese shqiptaret jane te pa fe, atehere 80% e europes perendimore eshte e pa fe dhe jo e krishtere. shqiptaret jane aq muslimane sa europianet te krishtere. aje qe thua ti eshte per praktikant ose jopraktikant...
    per sa i perket a eshte antikushtetuese hyrja ne konference sepse eshte bere pa ratifikimin e parlamentit, kete nuk e di. nuk i njoh procedurat ligjore ne shqiperi, por e njoh ate ne itali. ratifikimi nuk funksionon keshtu.
    nese eshte antikushtetuese, do te te lutesha te me niseshe ndonje nen dhe bindem lehte.

p.s. e di rolin e parlamentit europian ne hyrjen e greqise ne bashkimin europian???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    nese e ndigjon pakicen , qka don me than kjo.

edhe nese deshirojn nuk thojn ne menyr direkte, po separi largimin , pastaj vjen propozimi.
    Sic shpik ti qe ata duan Greqine, mund te shpikin dhe ata qe ti do te na besh pjese te Afganistanit pershembull.

Prandaj merru me ate qe thuhet, jo me ate qe mendon ti se kan ne mendje.

haha! nese shqiptaret jane te pa fe, atehere 80% e europes perendimore eshte e pa fe dhe jo e krishtere. shqiptaret jane aq muslimane sa europianet te krishtere. aje qe thua ti eshte per praktikant ose jopraktikant...
    per sa i perket a eshte antikushtetuese hyrja ne konference sepse eshte bere pa ratifikimin e parlamentit, kete nuk e di. nuk i njoh procedurat ligjore ne shqiperi, por e njoh ate ne itali. ratifikimi nuk funksionon keshtu.
    nese eshte antikushtetuese, do te te lutesha te me niseshe ndonje nen dhe bindem lehte.

p.s. e di rolin e parlamentit europian ne hyrjen e greqise ne bashkimin europian???
    Ratifikohet ne parlament, une e kuptoj qe duhet miratuar nga parlamenti. Mbase jam gabim. Se kuptoj se cfare kuptimi tjeter mund te kete ashtu sic eshte shprehur ne nen.

Praktikant apo jopraktikant eshte pune tjeter. Po nuk mund te gjuash ti njerin mysliman apo krishter jo praktikant, se ka pasur gjyshin krishter apo mysliman.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ratifikohet ne parlament, une e kuptoj qe duhet miratuar nga parlamenti. Mbase jam gabim. Se kuptoj se cfare kuptimi tjeter mund te kete ashtu sic eshte shprehur ne nen.

Praktikant apo jopraktikant eshte pune tjeter. Po nuk mund te gjuash ti njerin mysliman apo krishter jo praktikant, se ka pasur gjyshin krishter apo mysliman.
    kete pe te kerkoj une. qe te me nisesh nje nen ku kerkohet ratifikimi nga parlamenti per te tilla raste.
    nuk po e kuptoj kete pjesen qe the per praktikant ose jopraktikant. ndoshta eshte faji im. a mund te ma shpjegosh perseri?

p.s. ate rastin e greqise kur hyri ne bashkim europian me duket se nuk e dike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 05-10-2009 më 12:44
    Vasudhaiva Kutumbakam

kete pe te kerkoj une. qe te me nisesh nje nen ku kerkohet ratifikimi nga parlamenti per te tilla raste.
    nuk po e kuptoj kete pjesen qe the per praktikant ose jopraktikant. ndoshta eshte faji im. a mund te ma shpjegosh perseri?

p.s. ate rastin e greqise kur hyri ne bashkim europian me duket se nuk e dike.
    Te neni qe kishe sjelle ti sikur e lexova, aty nga faqja e dyte.

Per punen e jo praktikanteve, po thosha se nuk mund te quhet nje person i krishtere apo mysliman jo praktikant, thjesht se ka pasur gjyshin te krishter apo mysliman. Duhet te jete i lidhur disi me njeren fe njehere, pastaj nese nuk e praktikon me, atehere quhet jo praktikant them un.

Une si psh nuk besoj. Prinderit e mi nuk besojne. Gjysherit i kam pasur 3 myslimane dhe 1 te krishtere. Quhem une mysliman jo praktikant?

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Per kete nen e kisha fjalen, pika 6
    nuk ka lidhje. antaresimi nuk cenon asnje nga pikat e ketij neni.

problemi qendron nese ligji shqiptar kerkon nje ratifikimin nga parlamenti per te tilla raste dhe kjo gje nuk ka ndodhur kurre...... kete nen me nis ti.
    me shpjego te lutem edhe nje here ate cka the per praktikantet dhe jopraktikantet, sepse nuk e kuptova.

te thashe edhe nje here qe nese pjesa me e madhe shqiptareve jane te pa fe, atehere ashtu jane edhe pjesa me e madhe e italianeve, gjermaneve, spanjolleve, francezeve etj etj etj
    Vasudhaiva Kutumbakam

nuk ka lidhje. antaresimi nuk cenon asnje nga pikat e ketij neni.

problemi qendron nese ligji shqiptar kerkon nje ratifikimin nga parlamenti per te tilla raste dhe kjo gje nuk ka ndodhur kurre...... kete nen me nis ti.
    me shpjego te lutem edhe nje here ate cka the per praktikantet dhe jopraktikantet, sepse nuk e kuptova.

te thashe edhe nje here qe nese pjesa me e madhe shqiptareve jane te pa fe, atehere ashtu jane edhe pjesa me e madhe e italianeve, gjermaneve, spanjolleve, francezeve etj etj etj
    Me fal se e kisha fjalen per piken 5 (jo 6). Antarsimi ne Konferencen Islamike eshte marreveshje me nje bashkesi fetare, per te cilen sipas ketij neni kerkohet ratifikimi ne kuvend.

Jo jo, se italianet si p.sh. shkojne pagezohen te krishtere po pastaj nese nuk e praktikojne mund ti quash te krishtere jopraktikante. Shkojne dhe ne shkolla fetare, rriten me nje frym krishtere nga prinderit e tyre etj etj.

Keshtu ka dhe ne Shqiperi qe i kane ruajtur traditat e tyre fetare, u kane mesuar femijeve fene e vet. Ata gjithashtu mund te quhen jo praktikante.

Ata jan ndryshe nga une. Ti a me konsideron mua mysliman jo praktikant kur une nuk kam lidhje me asnje fe? Dhe si une ka plot ne Shqiperi, qe jo vetem nuk besojne, po dhe nese mundhesh tu percaktosh fene, jane nje lemsh me mysliman, krishter e ortodoks.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Me fal se e kisha fjalen per piken 5 (jo 6). Antarsimi ne Konferencen Islamike eshte marreveshje me nje bashkesi fetare, per te cilen sipas ketij neni kerkohet ratifikimi ne kuvend.

Jo jo, se italianet si p.sh. shkojne pagezohen te krishtere po pastaj nese nuk e praktikojne mund ti quash te krishtere jopraktikante. Shkojne dhe ne shkolla fetare, rriten me nje frym krishtere nga prinderit e tyre etj etj.

Keshtu ka dhe ne Shqiperi qe i kane ruajtur traditat e tyre fetare, u kane mesuar femijeve fene e vet. Ata gjithashtu mund te quhen jo praktikante.

Ata jan ndryshe nga une. Ti a me konsideron mua mysliman jo praktikant kur une nuk kam lidhje me asnje fe? Dhe si une ka plot ne Shqiperi, qe jo vetem nuk besojne, po dhe nese mundhesh tu percaktosh fene, jane nje lemsh me mysliman, krishter e ortodoks.
    90% e shoqerise sime jane italiane. ata mund te jene pagezuar kur kane qene femije ndersa tani shkojne ne kishe 1 here ne vit. maksimumi 2. gjithe diten rrine e bejne "bestemie". Porco D**, Porca MA****A, D** Cane etj. vetem se jane te pagezuar, ata qenkan me fetare se shqiptaret?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •