Close
Faqja 103 prej 119 FillimFillim ... 35393101102103104105113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 1190
    Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Tung CURRIEL!

Unė askund nuk thash se jam lar , apo me lart se ti!

Jan disa rregulla tė pashkruara , qė cdo njeri normal duhet rrespektuar.

Po mė duhet tė pėrseritem , por deshem apo nuk deshem ne , nivelet ekzistojnė.

Jo pėr ti barazuar nė cdo aspekt , por secili nė rolin e vet , po pėrmendi disa figura si : Skenderbeu,...Adem Jashari , ...Kadare ,Qosja, Demaqi, Hoti... nuk shahen.

Nuk e kam fjalėn absolutikisht nuk duhet shar a kritikuar , sidomos kėta persona qė jetojn sot, por duhet tė jemi edhe vet ne nė njė nivel qė tė mund tė marrim at pėrgjegjėsi pėr tė shar e kritikuar.

Qe psh ky Bel ami , sė fundi e brari e disa brara tė tjerė.
    "Goja ėshtė nga tuli" thojm na nė Kosovė , dhe "blun " gjithcka.
    Dhe , po i mora kėta tipa si tė till qė nisen nga ajo se goja ėshtė nga tuli e bluan gjithcka , atėher ska problem , le tė bluajn sa tė donė , nuk ua zė pėr tė madhe.
    Lexoni se cfarė shkruan doci , dhe bindesh se goja e tij nga tuli bluan gjithcka. E kam thenė edhe mė heret se kam pas rrespekt pėr tė si njė njeri qė shkruan kėngė. Kjo jo se ishte mė i miri nė bot , por mir , nė nivel me psh rexhepagiqin .(Doci e pėrmen nė njė shkrim ket mbiemėr rexhepagiq , duke aluduar nė Qosjen , por jam i sigiur se e ka ngatruar me njė konkurent tė tij Armend Rexhepagiqi ,i cili mė duket se ka mė shum shpėrblime nga festivalet me tekstet e tija se vet Doci!)

CURRJEL , ti shkrove edhe kėtė :
    Kete menyre te debatit ,une pa hezitim , do e emertoj "Virus Qosian" e qe ka marr hav ne tere Trojet Shqiptare,secili kunder secilit!!
    E te gjithe se bashku kunder vetevetes!!

Nėse Qosja na qenka pėr kėtė cafrė thua ti , atėher ti , po mė intereson , pėr cfarė je ti?

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anėtarėsuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar mė parė nga hasjani 51 Lexo Postimin
    E shihni "i madhi" Agim Doci i drejtohet Rexhep Qoses ,per ti dhene leksione.
    Heu ore doci i doceve po i vockel je ti te merret Qosja me ty! Nje mistrec ma ,nje bretkoce qe shtrine kemben te mbathet si atllaret. Jo ore dilinxhi leri genjeshtrat se nuk je femije .Prej kur kane filluar te vendosin fotografi vilash ne muzeun e Kosoves?. Mos perzi kesi qulli. Sa per pritjen qe i beri Kosova Berishes ,mos u befaso se shqiptaret e Kosoves nuk e kane prite Saliun por kryeministrin e Shqiperise,pra kryeministrin e shtetit ame.
    Merre me mend si do te pritej Enver Hoxha po te vinte ne Kosove ne vitet e shtatedhjeta!!! Shqiptaret e Kosoves e kane dashte dhe e duan me shpirte nenen Shqiperi . Mijera prej tyre u kalben neper burgje serbosllave fale kesaj dashurie e perkushtimi,vdiqen me emrin e saje ne goje.
    Vllezerit kosovare e deshen dhe i kenduan dje Enverit sot e presin dhe e nderojne Saliun , Topin . Jo si Enver, Sali a Bamir por si Shqiperi pjese e se ciles ndjehen sepse ata konsiderojne se u shkeputen pa te drejte dhe atje duhet te kthehen.
    Per fat te mire ne Shqiperi dhe Kosove shqiptarte si Ti e Brari qe sulmojne vlerat e shejta te Kosoves martire ,simbolet e krenarise kombetare vetem per teke e inate te politikes ditore, ka pak.
    Me kujtohet thenja jote ne m i l i o n e r po parafrazoj: " Nuk jam aq budalle sa te perpiqem te behem i menqur e te humb 3.000 Euro".Une vertete te kam kam besuar se nuk je aq i marre per te rene kaq poshte sa te genjeshe e intrigoshe me qellim qe te gervishtesh qofte edhe ne ***** Rexhep Qosen.
    Ai eshte shum i madh sa goditjet e mitreceve nuk i levizin as kimen e mjekrres se bardhe si debora e maleve te Sharrit.
    Une nuk jam gazetar si shum forumiste ketu , as autor kengesh si ti,nuk jam profesionist i pendes,por kam qendrimin tim te palekundeshem kombetar e atdhetar ,jam ne radhe te pare shqiptar ore.Kam edhe une qendrimet dhe vleresimet e mija per polemiken Qose-Kadare. Perplasje kjo e dy koloseve me te medhej te gjalle te letrave ne shqipet te cilen e konsideroj te panevojshme.
    Por pa marre parasysh shkallen e simpatise per njerin apo tjetrin ,nuk me shkon as ne mend te fabrikoj intriga e genjeshtra te ulta per Kadaren. Nuk sherbehem me intriga rrugaqesh sepse secili nga keta te dy jane vlera me te cilat krenohen miliona shqiptare. Secili nga keta jane kolos dhe kala te pakapshme per bubrrecet si ti e une.Lartesite nuk nuk mund te rrexohen ato vetem mund te admirohen nga bubrrecat si ti e une ore Agim Doqi. Mos hyne me thelle ne keto rrena e intriga se turprove veten tende dhe po me bijne sterpike edhe mua si nje mireditor.

Ahahahahaha Hasjan ka Mirdita ,ju veē buke dini te beni ,mos u merr ma mire me letersi ,se nuk ka kapacitet ti te besh analiza dhe krahasime ,ca ''burra'' ketej nga Kosova po me duken bura ,se po e bejne muhabetin e thashethemet ma keq se grate ,sa turp ,sa Nick keni ,se nuk besoj se jeni kaq shume badalla enverista .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga naqeta : 08-10-2009 mė 05:39
    A don, e s'din, a din e s'don !

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Ky Agimi i Doēėve me qendrimin e tij prej " kokėr-dhie" ankohet nė " Qeverin e Forumit" qė nuk i dhanė " dėnimin" pėr shpifjet ala udebeske pėr " Vila " herė nė Beograd" e herė" siē bė tash nė Muzeun e Kosovės!
    Njė nga parimet kryesore tė forumit ėshtė " dėnohen ata qė merren me shpifje"!
    pastaj ky " psikopat" thotė se Qenka mė i ri 18 vjet se rexhep Qosja dhe se luften do ta vazhdoj edhe mė vonė!
    ( Mjafton kjo gjė tė lexohet pėr t'parė pikpamjet e kėtij mistreci).
    Unė jam 34 vjeē mė i ri se profesor Qosja dhe sė bashku me studentėt e tij do ta nderojm gjithmon emrin e tij tė lavdishėm; si shqiptar nė radhė tė parė dhe pastaj si studiues e letrar!

Gimi i doēėve pas 18 vitesh do t'jetė gjėkundi duke mbledhur kokėr-die pėr veten etij!

Por sa qesharak ėshtė ky Njeri mė kujton atė humorin nė mes Elefantit ( Qoses) dhe Miut ( gimit tė doēėve).
    Kur po kalonin mbi njė Urė druri Elefanti dhe miu - ura filloj tė dridhet teksa Elefanti po e pyet Miun:
    " Ēfarė ka ura qė po dridhet?"
    Miu i pėrgjigjet:
    " E, po janė dy burra duke kaluar dhe po e dridhin"!
    Demek edhe Miu!
    Por Agimi i Doēėve s'ka kurrfarė rendesie as pėr Shkencėn letrare, as boten akademike. Pra njė hiē!
    Ai bėn pjesė te Aida baraku, Avni
    Qahili, pandi Laēo e tė cilėt bėjnė kėto tekstet e kėngėve:
    " kalle - kalle e shyme - shyme"!
    Qė ky Gegėprifti e paska shpetuar " spiunin e tij" nga njė gjė ėshtė e kuptueshme kjo gjė: unė Ty sot dhe ti mua nesėr"!
    Sa pėr Saliun qė u prit nė Kosovė ėshtė bė mirė; Ai nuk ėshtė ai saliu diktator dhe i tmerrshėm pėr Shqiperinė siē ishte nė vitet 1992-1997! Ai mėsoj shumė nga tė qenit opozit pėr tetė vite por edhe duke kujtuar ato qė kishte bėrė nė dėm tė kombit shqiptar gjatė atyre viteve kur gjithēka kishte por ( 1992-1997) Shqipėri mė sė paku!

" Kush ishin kundershtarėt e pajtimit Kombėtar" vazhdon nga penda e ndritur dhe e artė e shqiptaris profesor rexhep Qosja!
    Edhe diēka desha tė shtojė:
    NUk ka ngjarje nė kėto njėzet vitet e fundit qė ka ndodhur, qoftė nė Politik apo edhe nė shkencė e qė nuk kanė vrapuar menjėherė gazetarėt qė tė marrin sė pari mendimin e Prof Qoses!
    Pra nė ēdo kohė mendimi i tij ėshtė shumė i rendesishėm dhe i artė pėrndryshe s'do ta pyesnin fare sikur qė ka plotė o shumė plot qė si pyet njeri pavarsisht titujve qė kanė!
    Me 17 shkurt e takova profesorin dhe e urova pėr atė ditė tė bekuar ndėrsa ai ishte nė shoqėri me Komandantin e Pėrgjithshėm tė UĒK-ės Azem Sylen!
    vegjelia dhe militantėt nė ēdo kohė dhe pėr ēdo kohė do tė frymojn sė bashku me profesorin e tyre Rexhep Qosen!

P.S.
    Gjatė viteve tė 80-ta Ne studentėt, pikrishtė nė atė sallen e kuqe, ku ju dha titulli Berishės " Onore de kauza" ( bėnė mirė) organizonim herė pas herė Orė letrare e tė cilat nė njė farė mėnyre sherbenin si takim revolte dhe rebelim kundra pushtetmbajtėsve qė bėnin diferencimet nė ēdo lami tė jetės!
    Megjithėse i ftonim tė gjithė Profesorėt qė tė vinin dhe tė ishin prezentė nga FRIKA pothuajse asnjė nuk vinte ngaqė aty lexoheshin Poezi nga mė tė ndryshmet nga Krijuesit e rinjė qė bėnin pjesė nė grupin lerar " faik Konica".
    Por pavarsishtė asaj qė tė tjerėt frikoheshin ( Rugova asnjėherė s'kishte ardhė njė tė vetmen herė) nė ēdo orė letrare tonen vinte Profesor REXHEP QOSJA, AGIM VINCA, RAMIZ KELMENDI E HERĖ PAS HERĖ, QĖ TĖ MOS U HYJMĖ NĖ HAK EDHE Rexhep HOxha, Isak Shema e Isa bajēinca!
    Tė tjerėt, kur kuptonin qė studentėt kanė njė orė letrare nė Fillozofik ( sot Filologjik) atė pasdite iknin nga Universiteti nga frika e shperthimit tė ndonjė revolte!
    Kur shihnim qė profesor Rexhep Qosja hynte mbrenda dhe ulej nė rreshtin e parė dhe degjonte krijimet dhe recitimet e studentėve - zemra na bėhej mal; trimeria e munde frikėn; krenaria ngadhnjente ndaj nėnshtrimit; shqiptaria shkelqente pėrballė jugosllavizmit!

U jemi mirenjohes pėrjetė atyre qė na dhanė dituri, jetė dhe krenari!
    E ky ishte Rexhep Qosja!
    Kaloresi i fundit i Rilindjes Kombėtare!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Preng Sherri : 08-10-2009 mė 05:18
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Anėtarėsuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Ky Agimi i Doēėve me qendrimin e tij prej " kokėr-dhie" ankohet nė " Qeverin e Forumit" qė nuk i dhanė " dėnimin" pėr shpifjet ala udebeske pėr " Vila " herė nė Beograd" e herė" siē bė tash nė Muzeun e Kosovės!
    Njė nga parimet kryesore tė forumit ėshtė " dėnohen ata qė merren me shpifje"!
    pastaj ky " psikopat" thotė se Qenka mė i ri 18 vjet se rexhep Qosja dhe se luften do ta vazhdoj edhe mė vonė!
    ( Mjafton kjo gjė tė lexohet pėr t'parė pikpamjet e kėtij mistreci).
    Unė jam 34 vjeē mė i ri se profesor Qosja dhe sė bashku me studentėt e tij do ta nderojm gjithmon emrin e tij tė lavdishėm; si shqiptar nė radhė tė parė dhe pastaj si studiues e letrar!

Gimi i doēėve pas 18 vitesh do t'jetė gjėkundi duke mbledhur kokėr-die pėr veten etij!

Por sa qesharak ėshtė ky Njeri mė kujton atė humorin nė mes Elefantit ( Qoses) dhe Miut ( gimit tė doēėve).
    Kur po kalonin mbi njė Urė druri Elefanti dhe miu - ura filloj tė dridhet teksa Elefanti po e pyet Miun:
    " Ēfarė ka ura qė po dridhet?"
    Miu i pėrgjigjet:
    " E, po janė dy burra duke kaluar dhe po e dridhin"!
    Demek edhe Miu!
    Por Agimi i Doēėve s'ka kurrfarė rendesie as pėr Shkencėn letrare, as boten akademike. Pra njė hiē!
    Ai bėn pjesė te Aida baraku, Avni
    Qahili, pandi Laēo e tė cilėt bėjnė kėto tekstet e kėngėve:
    " kalle - kalle e shyme - shyme"!
    Qė ky Gegėprifti e paska shpetuar " spiunin e tij" nga njė gjė ėshtė e kuptueshme kjo gjė: unė Ty sot dhe ti mua nesėr"!
    Sa pėr Saliun qė u prit nė Kosovė ėshtė bė mirė; Ai nuk ėshtė ai saliu diktator dhe i tmerrshėm pėr Shqiperinė siē ishte nė vitet 1992-1997! Ai mėsoj shumė nga tė qenit opozit pėr tetė vite por edhe duke kujtuar ato qė kishte bėrė nė dėm tė kombit shqiptar gjatė atyre viteve kur gjithēka kishte por ( 1992-1997) Shqipėri mė sė paku!

" Kush ishin kundershtarėt e pajtimit Kombėtar" vazhdon nga penda e ndritur dhe e artė e shqiptaris profesor rexhep Qosja!
    Edhe diēka desha tė shtojė:
    NUk ka ngjarje nė kėto njėzet vitet e fundit qė ka ndodhur, qoftė nė Politik apo edhe nė shkencė e qė nuk kanė vrapuar menjėherė gazetarėt qė tė marrin sė pari mendimin e Prof Qoses!
    Pra nė ēdo kohė mendimi i tij ėshtė shumė i rendesishėm dhe i artė pėrndryshe s'do ta pyesnin fare sikur qė ka plotė o shumė plot qė si pyet njeri pavarsisht titujve qė kanė!
    Me 17 shkurt e takova profesorin dhe e urova pėr atė ditė tė bekuar ndėrsa ai ishte nė shoqėri me Komandantin e Pėrgjithshėm tė UĒK-ės Azem Sylen!
    vegjelia dhe militantėt nė ēdo kohė dhe pėr ēdo kohė do tė frymojn sė bashku me profesorin e tyre Rexhep Qosen!

P.S.
    Gjatė viteve tė 80-ta Ne studentėt, pikrishtė nė atė sallen e kuqe, ku ju dha titulli Berishės " Onore de kauza" ( bėnė mirė) organizonim herė pas herė Orė letrare e tė cilat nė njė farė mėnyre sherbenin si takim revolte dhe rebelim kundra pushtetmbajtėsve qė bėnin diferencimet nė ēdo lami tė jetės!
    Megjithėse i ftonim tė gjithė Profesorėt qė tė vinin dhe tė ishin prezentė nga FRIKA pothuajse asnjė nuk vinte ngaqė aty lexoheshin Poezi nga mė tė ndryshmet nga Krijuesit e rinjė qė bėnin pjesė nė grupin lerar " faik Konica".
    Por pavarsishtė asaj qė tė tjerėt frikoheshin ( Rugova asnjėherė s'kishte ardhė njė tė vetmen herė) nė ēdo orė letrare tonen vinte Profesor REXHEP QOSJA, AGIM VINCA, RAMIZ KELMENDI E HERĖ PAS HERĖ, QĖ TĖ MOS U HYJMĖ NĖ HAK EDHE Rexhep HOxha, Isak Shema e Isa bajēinca!
    Tė tjerėt, kur kuptonin qė studentėt kanė njė orė letrare nė Fillozofik ( sot Filologjik) atė pasdite iknin nga Universiteti nga frika e shperthimit tė ndonjė revolte!
    Kur shihnim qė profesor Rexhep Qosja hynte mbrenda dhe ulej nė rreshtin e parė dhe degjonte krijimet dhe recitimet e studentėve - zemra na bėhej mal; trimeria e munde frikėn; krenaria ngadhnjente ndaj nėnshtrimit; shqiptaria shkelqente pėrballė jugosllavizmit!

U jemi mirenjohes pėrjetė atyre qė na dhanė dituri, jetė dhe krenari!
    E ky ishte Rexhep Qosja!
    Kaloresi i fundit i Rilindjes Kombėtare!

O Preng mos shkruj mo se na lodhe trute ,muhabete pa lidhje ,nuk di normat me elementare te drejtshkrimit , ku fillon ,me te vogel fjalin ,andej nga mesi shkrun me te madhe ,mire te ka thene Mondshall edhe perrallat duhet te dish si ti tregosh ,kur futesh ne forum ,lexo keto me te menēurit se ty qe te mesosh ndonje gje ,shendet e Preg Sherri e te uroj mos te shkrush me ,se bie nga karrikia kur te lexoj ,sa nick qe paske ne forum he burre ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2009
    Postime
    116
    Kili Merturi !
    Eshte e vertete qe e kam thene dhe qendroj fort mbas saje!
    Rexhep Qosja nuk ka lene ken pa e sha rreth vedit !
    Kjo eshte nje e vertete e pamohueshme bile edhe disa qe jui i keni ne ate radhitjen tuaj!
    Une po e pranoj qe Qosja eshte Lis por ky deshiron te jete lisi i vetem dhe per rreth te kete ose kaquba ose shkretetire !
    Qosa eshte lis qe ka alergji ndaj lisave tjere!
    Thjeshte ,Qosa eshte burre qe nuk ka deshire me u ule ne kuvend burrash !!
    Kjo eshte ajo qe une po e quaj "virus Qosian"! Nga ky "Virus" jeni i prekur edhe ju Kili se perndryshe si me e arsytu qe ne shkrimin tuaj figuron kjo ....him rugova!?Apo ndoshta per t'i bere qejfin Rexhep Qoses!

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Njė skajrim CURRJELI!

him gova= ibrehim rugo(v)na , emėrtim i drejt pėr njė krijes si ai , qė nuk ėshtė i imi , por mendoj se ėshtė perfekt.

Tjetėr ėshtė se ju militatntet antikombėtar e keni ende idol njė krijes tė till sic ishte hima.

Nuk e kam kėtė emėrtim as ndonjė ndikim tjetėr pėr hime nga Qosja.
    hima e ka bėr vepren e vet pėr ta emėrtuar him gova!

Tė pėrshėndes

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga naqeta Lexo Postimin
    Ahahahahaha Hasjan ka Mirdita ,ju veē buke dini te beni ,mos u merr ma mire me letersi ,se nuk ka kapacitet ti te besh analiza dhe krahasime ,ca ''burra'' ketej nga Kosova po me duken bura ,se po e bejne muhabetin e thashethemet ma keq se grate ,sa turp ,sa Nick keni ,se nuk besoj se jeni kaq shume badalla enverista .....
    Ju si duket e keni humbur fare ore,po si nuk paska mirditore ne Has?Une kam takuar mireditore, hasjane,malesor,toske e gege kudo neper bote se lere me ne Shqiperi. Sa te kufizuar jeni ti e A. Doci.
    Hasi kane tradite buken,burrerine,trimerine si te gjithe shqiptaret.Po..po.. madje shpesh ata qe kane ngrene kane shkele mbi sofren dhe buken tone.Tema ketu nuk eshte per specifikat e krahinave te Shqiptarise as nuk po bejme teste drejtshkrimore,se nuk jemi lektore. Tema eshte per Rexhep Qosen kolosin e letrave shqipe nje nder vlerat kulmore kombetare dhe letrare te shqiptarise. Vlere me te cilen krenohen me te drejte miliona shqiptare,por per fat te keq ka edhe disa mistrece qe i thone veti shqiptare te cilet perpiqen me genjeshtra,fabrikime dhe intriga ,ne menyre shum te ulte pothuajse banale te hudhin balte mbi figuren dhe veprat e tij.Me e keqja eshte se kete e bejne per
    huqe te politikes ditore e cila jo vetem nuk eshte vlere ,por eshte ne esence lavire rrugesh qe shitet per interesa pushteti e privilegjishe .

Anėtarėsuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Ju si duket e keni humbur fare ore,po si nuk paska mirditore ne Has?Une kam takuar mireditore, hasjane,malesor,toske e gege kudo neper bote se lere me ne Shqiperi. Sa te kufizuar jeni ti e A. Doci.
    Hasi kane tradite buken,burrerine,trimerine si te gjithe shqiptaret.Po..po.. madje shpesh ata qe kane ngrene kane shkele mbi sofren dhe buken tone.Tema ketu nuk eshte per specifikat e krahinave te Shqiptarise as nuk po bejme teste drejtshkrimore,se nuk jemi lektore. Tema eshte per Rexhep Qosen kolosin e letrave shqipe nje nder vlerat kulmore kombetare dhe letrare te shqiptarise. Vlere me te cilen krenohen me te drejte miliona shqiptare,por per fat te keq ka edhe disa mistrece qe i thone veti shqiptare te cilet perpiqen me genjeshtra,fabrikime dhe intriga ,ne menyre shum te ulte pothuajse banale te hudhin balte mbi figuren dhe veprat e tij.Me e keqja eshte se kete e bejne per
    huqe te politikes ditore e cila jo vetem nuk eshte vlere ,por eshte ne esence lavire rrugesh qe shitet per interesa pushteti e privilegjishe .

More te dukem gje si Agimi une ty ,dhe lene Agimin se nje dite te jetoje si Agimi do ishe shume i lumtur ,degjo ti katunar i Hasit qe na del nga Mirdita .
    Hasin dhe gjithe Shqiperin e njof mire une ,prandaj te them mos shkruj me se le nam .
    Gjalle e keni ate sheh Shehun,se kur kam qene njeher ne Has para lufte ishte nje katunar i juj qe po diskutonte qe shehu ishte zoti ,kishte pas nje pule te zeze qe nuk i bonte veze dhe sa e kishte ēu tek shehi ,kishte fillu me bo veze ,ja keto jeni ju kaq te menēur jeni nuk keni ***** me u mor me politik e letersi ,ato buket i qani mos rri shume ne komp se duhet te ņohesh heret te zejsh brumin .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga naqeta Lexo Postimin
    More te dukem gje si Agimi une ty ,dhe lene Agimin se nje dite te jetoje si Agimi do ishe shume i lumtur ,degjo ti katunar i Hasit qe na del nga Mirdita .
    Hasin dhe gjithe Shqiperin e njof mire une ,prandaj te them mos shkruj me se le nam .
    Gjalle e keni ate sheh Shehun,se kur kam qene njeher ne Has para lufte ishte nje katunar i juj qe po diskutonte qe shehu ishte zoti ,kishte pas nje pule te zeze qe nuk i bonte veze dhe sa e kishte ēu tek shehi ,kishte fillu me bo veze ,ja keto jeni ju kaq te menēur jeni nuk keni ***** me u mor me politik e letersi ,ato buket i qani mos rri shume ne komp se duhet te ņohesh heret te zejsh brumin .
    Kjo tregon injorancen tende persoanle dhe mendjen e kufizuar sipas te ciles njerzit duhet te vleresohen sipas shablonizimit krahinor ,politik a fetar. Forumet zaten jane mundesi edhe per injorante e fodulle te tille qe shesin mend dhe pa fije turpi sulmojne lartesite te cilave realishte as nuk mund tu afrohen. Ku tjeter pos ne forume mundet nje doc,brar , naqete te behet kritike letrar ,analiste dhe pa fije turpi te atakoje nje Rexhep Qose ? Ku gjetke mund te fabrikojne genjeshtra dhe shpifje te tilla per autoritetin moral nr 1 te Kosoves pa pasoja ,perveq ketu ne forume?
    Mua nuk me bene as me te voglen pershtypje shkarravinat e njerzeve te frusrtruar si ju qe fyeni e neperkembni krahina te tera te Shqiperise. Fodulle prepotent dhe injorante te tille marrin te drejten te percaktopjne se kush krahine ka te drejte te lexoje e kush te gatuaj buke kush te lavroje e kush te shkruaj.Ju po tregoni jo vetem injorante por edhe njerze me imagjinate te semuar. Kush jeni ju more qe vleresoni shqiptaret sipas vendlindjes dhe vendbanimit. Te vleresojne forumistet e nderuar ne eshte kjo menquria apo marrezia juaj.

Anėtarėsuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Kjo tregon injorancen tende persoanle dhe mendjen e kufizuar sipas te ciles njerzit duhet te vleresohen sipas shablonizimit krahinor ,politik a fetar. Forumet zaten jane mundesi edhe per injorante e fodulle te tille qe shesin mend dhe pa fije turpi sulmojne lartesite te cilave realishte as nuk mund tu afrohen. Ku tjeter pos ne forume mundet nje doc,brar , naqete te behet kritike letrar ,analiste dhe pa fije turpi te atakoje nje Rexhep Qose ? Ku gjetke mund te fabrikojne genjeshtra dhe shpifje te tilla per autoritetin moral nr 1 te Kosoves pa pasoja ,perveq ketu ne forume?
    Mua nuk me bene as me te voglen pershtypje shkarravinat e njerzeve te frusrtruar si ju qe fyeni e neperkembni krahina te tera te Shqiperise. Fodulle prepotent dhe injorante te tille marrin te drejten te percaktopjne se kush krahine ka te drejte te lexoje e kush te gatuaj buke kush te lavroje e kush te shkruaj.Ju po tregoni jo vetem injorante por edhe njerze me imagjinate te semuar. Kush jeni ju more qe vleresoni shqiptaret sipas vendlindjes dhe vendbanimit. Te vleresojne forumistet e nderuar ne eshte kjo menquria apo marrezia juaj.

O Preng Sherri ,Hasjani ,ik sa ta vara shume ,,shko meso me shkrujt pastaj hajde me derr ,derr ketu ,mund te zihesh me vetveten vazhdo ,se s'me ka lene mendja te merrem me ty ,po ta them prap injorante si ty as i bej per njerez fare ,a te shkretet ju .....

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 21:51
  3. Akademik REXHEP ISMAJLI:Zhvillimet...e gjuhės standarde
    Nga Harudi nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 13-05-2005, 19:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •