Tung CURRIEL!
Unė askund nuk thash se jam lar , apo me lart se ti!
Jan disa rregulla tė pashkruara , qė cdo njeri normal duhet rrespektuar.
Po mė duhet tė pėrseritem , por deshem apo nuk deshem ne , nivelet ekzistojnė.
Jo pėr ti barazuar nė cdo aspekt , por secili nė rolin e vet , po pėrmendi disa figura si : Skenderbeu,...Adem Jashari , ...Kadare ,Qosja, Demaqi, Hoti... nuk shahen.
Nuk e kam fjalėn absolutikisht nuk duhet shar a kritikuar , sidomos kėta persona qė jetojn sot, por duhet tė jemi edhe vet ne nė njė nivel qė tė mund tė marrim at pėrgjegjėsi pėr tė shar e kritikuar.
Qe psh ky Bel ami , sė fundi e brari e disa brara tė tjerė.
"Goja ėshtė nga tuli" thojm na nė Kosovė , dhe "blun " gjithcka.
Dhe , po i mora kėta tipa si tė till qė nisen nga ajo se goja ėshtė nga tuli e bluan gjithcka , atėher ska problem , le tė bluajn sa tė donė , nuk ua zė pėr tė madhe.
Lexoni se cfarė shkruan doci , dhe bindesh se goja e tij nga tuli bluan gjithcka. E kam thenė edhe mė heret se kam pas rrespekt pėr tė si njė njeri qė shkruan kėngė. Kjo jo se ishte mė i miri nė bot , por mir , nė nivel me psh rexhepagiqin .(Doci e pėrmen nė njė shkrim ket mbiemėr rexhepagiq , duke aluduar nė Qosjen , por jam i sigiur se e ka ngatruar me njė konkurent tė tij Armend Rexhepagiqi ,i cili mė duket se ka mė shum shpėrblime nga festivalet me tekstet e tija se vet Doci!)
CURRJEL , ti shkrove edhe kėtė :
Kete menyre te debatit ,une pa hezitim , do e emertoj "Virus Qosian" e qe ka marr hav ne tere Trojet Shqiptare,secili kunder secilit!!
E te gjithe se bashku kunder vetevetes!!
Nėse Qosja na qenka pėr kėtė cafrė thua ti , atėher ti , po mė intereson , pėr cfarė je ti?
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Krijoni Kontakt