Close
Faqja 20 prej 55 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 548
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Duke shtegtuar ne Krishtin qe banon brenda meje
    Postime
    177
    Citim Postuar më parë nga driniluka Lexo Postimin
    (Haha! Vertet per te gjeshur ne menyr ironike.)
    Nuk po te kuptoje se ku do te dalesh! Meso ne fillime se sa grume njerzish ka zgjedhur Jezusi per t'i qeverrisur dhe sa grume ka PER TE QEVERRISUR BASHKE ME TE kur te kuptoshe kete ndryshim atehere me kthe pergjigje.
    Edhe se sa tema nukd te hapesh ti ne forum puna jote edhe e Adminstratorve se ne kete edhe si e thashe me pare habitem vertete se si e kane lene!
    Përgjigjiu njëherë këtyre vargjeve kaq të QARTË që solla nga Shkrimet (nuk i nxorra nga mendja dhe as që i mora nga dikush tjetër) dhe pastaj hajde më kërko mua të të përgjigjem. Nëse vërtet ke një përgjigjie për të dhënë ose nëse ta mban të përgjigjesh.
    Sarayu, the one who is streaming.

i regjistruar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga Shtegtari Lexo Postimin
    Përgjigjiu njëherë këtyre vargjeve kaq të QARTË që solla nga Shkrimet (nuk i nxorra nga mendja dhe as që i mora nga dikush tjetër) dhe pastaj hajde më kërko mua të të përgjigjem. Nëse vërtet ke një përgjigjie për të dhënë ose nëse ta mban të përgjigjesh.
    Una ta kam kthyer pergjigjen por ti nuk ke arritur ta kuptoshe.
    Ta fillojme nga qymeshti ashtu si thote dhe Apostulli Pal tek Hebrenjte
    11 Lidhur me këtë çështje kemi shumë për të thënë, të vështira për t’u shtjelluar me fjalë, sepse jeni bërë të ngadalshëm për të kuptuar. 12 E pra, për kah koha, duhej që të ishit tashmë mësues, kurse kështu keni nevojë t’iu mësojë dikush elementet e para të fjalëve të Hyjit. Keni arritur deri në atë gjendje sa të keni nevojë për qumësht dhe jo për ushqime të forta. 13 Dhe njëmend, kush ende ushqehet vetëm me qumësht, nuk është i aftë të ndjekë një shtjellim mbi drejtësinë - sepse është ende foshnjë. 14 Përkundrazi, ushqimi i fortë është për të rritur, për ata që i kanë shqisat e stërvitura për të dalluar të mirën e të keqen.

Jane dy grupe njerezish edhe kete nuk e ndane as nje njeri por eshte vete Jezusi ai qe i ndane, edhe letrat e shkruara nga apostujt vertete u shkruan per te mirosurit e shekullit te pare por zbatohen edhe per ne tani delet e tjera qe referoje Zoteria yne Jezus Krishti.
    Tani me thoje se cfare tjeter do se nuk po te mare veshe mire.

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Ajo Kulla e Rojes vetem budalleqe shkruan. Reviste kot fare!
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Postime
    177
    driniluka
    Jane dy grupe njerezish edhe kete nuk e ndane as nje njeri por eshte vete Jezusi ai qe i ndane, edhe letrat e shkruara nga apostujt vertete u shkruan per te mirosurit e shekullit te pare por zbatohen edhe per ne tani delet e tjera qe referoje Zoteria yne Jezus Krishti.
    Tani me thoje se cfare tjeter do se nuk po te mare veshe mire.
    Jezusi nuk i ndau delet e Tij në dy grupe. Dhe përgjigjien ia kam dhënë coptic, por po ta jap edhe ty dhe përsëri me vargje nga Shkrimet.

Shtegtari
    coptic, interpretimi që i ke bërë vargut nga Gjoni është KREJTËSISHT i gabuar, sepse nuk ke marrë parasysh kontekstin, por e ke shkëputur vargun nga i gjithë pasazhi. (Praktikë shumë e njohur e DJ-ve.)
    Le të shohim se ç' nënkupton Zoti Jezus Krishti në atë varg duke e mbajtur në kontekst:
    Gjoni 10:14-16 (po sjell vetëm këta vargje sepse në 16 bëhet e qartë përse po flet Zoti, por mirë është të lexohet 10:1-21)
    Unë jam bariu i mirë, dhe i njoh delet e mia dhe ato më njohin mua, ashtu siç më njeh Ati mua dhe unë e njoh Atin dhe lë jetën time për delet. Unë kam edhe dele të tjera që nuk janë të kësaj vathe; duhet t'i mbledh edhe ato, dhe ato do ta dëgjojnë zërin tim, dhe do të jetë një tufë e vetme dhe një Bari i vetëm.
    Vërtet Zoti flet për një vathë tjetër, por në fund të vargut flet për një mbledhje të të gjitha deleve dhe më e rëndësishmja për NJË TUFË TË VETME. Dhe kjo tufë e dimë të gjithë është Kisha.
    Kështu që, coptic, vetë Shkrimet hedhin poshtë atë ti u mundove ta vesh Shkrimin të thotë.

Nga ato që ke shkruar del se Nusja na qënkan të 144.000 që përmenden tek Zbulesa, sepse sipas teje vetëm këta do të shkojnë në qiell. Por ti harron vargje nga Shkrimet që tregojnë se ne jemi bashkëqytetarë të të shenjtëve dhe pjestarë të familjes së Perëndisë, se ne jemi ulur me Krishtin në vendet qiellorë, se qytetëria jonë është në qiej, se jemi pjesëtarë të thirrjes qiellore e shumë të tjera. Këta vargje nuk flasin për 144.000, sepse letrat nuk iu dërguan vetëm atyre, por kishave dhe u drejtoheshin të gjithë pjesëtarëve/besimtarëve.
    Pra, coptic, edhe një herë Shkrimet tregojnë të kundërtën e atyre që thua ti dhe DJ-të e tjerë.
    Mos i nxirr vargjet nga konteksti, siç bën Kulla e Rojes në revistat e saj të ndryshme, por lexo të gjithë pasazhin për të kuptuar se ç'thotë, se po fillove copy-paste-in do nxjerrësh ç'mësim të duash nga Shkrimet.
    P.S. Qumështin pije vetë, ose më mirë prit Trupin Drejtues të të dërgojnë biberonin me qumësht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shtegtari : 05-10-2009 më 09:41

Une vetemse kisha dashur te bej 3 pyetje per jahovistet:

1. Ne cilin liber besojne ata.
    2. Kush eshte zoti i tyre dhe
    3. Ku dallohet Jehovizmi prej filozofise katolike dhe asaj orthodokse.

Flm per mirekuptimin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 05-10-2009 më 10:06
    Ndrysho Firmën

i regjistruar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Jezusi nuk i ndau delet e Tij në dy grupe. Dhe përgjigjien ia kam dhënë coptic, por po ta jap edhe ty dhe përsëri me vargje nga Shkrimet.

P.S. Qumështin pije vetë, ose më mirë prit Trupin Drejtues të të dërgojnë biberonin me qumësht.
    Po mir or ti, po ajo shumice e madhe qe pa Gjoni te Zbulesa cfare eshte ata qe shkuan ne shkaterrim tek dy rruget qe tha Jezusi qe jane shume ata qe do te shkojne ne shkaterrim? Pa me kthe pak pergjigje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Postime
    177
    Po mir or ti, po ajo shumice e madhe qe pa Gjoni te Zbulesa cfare eshte ata qe shkuan ne shkaterrim tek dy rruget qe tha Jezusi qe jane shume ata qe do te shkojne ne shkaterrim? Pa me kthe pak pergjigje.
    Ja se ç'thotë Zbulesa në lidhje me atë turmën e madhe:
    Zbulesa 7:9-17
    Pas këtyre gjërave, pashë një turmë të madhe, të cilën askush nuk mund ta numëronte, prej të gjitha kombeve, fiseve, popujve dhe gjuhëve; këta qëndronin në këmbë përpara fronit dhe përpara Qengjit, të veshur me rroba të bardha dhe me palma në duart e tyre. Dhe thërrisnin me zë të madh, duke thënë: ''Shpëtimi është i Perëndisë tonë që është ulur mbi fron dhe i Qengjit''. Dhe të gjithë engjëjt rrinin në këmbë përqark fronit, dhe pleqve dhe katër qenieve e gjalla, dhe ranë përmbys mbi fytyrën e tyre përpara fronit dhe adhuruan Perëndinë, duke thënë: ''Amen! Bekimi, dhe lavdia, dhe dituria, dhe falendërimi, dhe nderimi, dhe fuqia dhe forca janë te Perëndia ynë në shekuj të shekujve. Amen!''. Pastaj një nga pleqtë m'u drejtua, duke më thënë: ''Cilët janë këta që janë veshur me rroba të bardha, dhe nga kanë ardhur?''. Dhe unë i thashë: ''Imzot, ti e di''. Atëherë ai më tha: ''Këta janë ata që kanë ardhur nga shtrëngimi i madh, dhe i kanë larë rrobat e tyre dhe i kanë zbardhur në gjakun e Qengjit. Prandaj edhe janë përpara fronit të Perëndisë dhe i shërbenin atij ditë e natë në tempullin e tij; dhe ai që rri ulur mbi fron do të banojë në mes tyre. Ata nuk do të kenë më uri, as nuk do të kenë etje, as nuk do t'i godasë më dielli, as kurrfarë vape, sepse Qengji, që është në mes të fronit, do t'i kullosë dhe do t'i çojë te burimet e gjalla të ujërave; dhe Perëndia do të thajë çdo lot nga sytë e tyre''.

Nëse në pyetjen e dytë e ke fjalën për vargjet nga Mateu 7:13-14, aty flet për një derë të ngushtë dhe një derë të gjerë dhe një udhë që të çon në shkatërrim dhe një tjetër që të çon në jetë.
    Hyni nga dera e ngushtë, sepse e gjërë është dera dhe e hapur është udha që të çon në shkatërrim, dhe shumë janë ata që hyjnë nëpër të. Përkundrazi sa e ngushtë është dera dhe sa e vështirë është udha që çon në jetë! Dhe pak janë ata që e gjejnë!
    Udha që të çon në jetë është Jezusi!

i regjistruar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Ja se ç'thotë Zbulesa në lidhje me atë turmën e madhe:
    Pas këtyre gjërave, pashë një turmë të madhe, të cilën askush nuk mund ta numëronte, prej të gjitha kombeve, fiseve, popujve dhe gjuhëve; këta qëndronin në këmbë përpara fronit dhe përpara Qengjit, të veshur me rroba të bardha dhe me palma në duart e tyre. Dhe thërrisnin me zë të madh, duke thënë: ''Shpëtimi është i Perëndisë tonë që është ulur mbi fron dhe i Qengjit''. Dhe të gjithë engjëjt rrinin në këmbë përqark fronit, dhe pleqve dhe katër qenieve e gjalla, dhe ranë përmbys mbi fytyrën e tyre përpara fronit dhe adhuruan Perëndinë, duke thënë: ''Amen! Bekimi, dhe lavdia, dhe dituria, dhe falendërimi, dhe nderimi, dhe fuqia dhe forca janë te Perëndia ynë në shekuj të shekujve. Amen!''. Pastaj një nga pleqtë m'u drejtua, duke më thënë: ''Cilët janë këta që janë veshur me rroba të bardha, dhe nga kanë ardhur?''. Dhe unë i thashë: ''Imzot, ti e di''. Atëherë ai më tha: ''Këta janë ata që kanë ardhur nga shtrëngimi i madh, dhe i kanë larë rrobat e tyre dhe i kanë zbardhur në gjakun e Qengjit. Prandaj edhe janë përpara fronit të Perëndisë dhe i shërbenin atij ditë e natë në tempullin e tij; dhe ai që rri ulur mbi fron do të banojë në mes tyre. Ata nuk do të kenë më uri, as nuk do të kenë etje, as nuk do t'i godasë më dielli, as kurrfarë vape, sepse Qengji, që është në mes të fronit, do t'i kullosë dhe do t'i çojë te burimet e gjalla të ujërave; dhe Perëndia do të thajë çdo lot nga sytë e tyre''.

Nëse në pyetjen e dytë e ke fjalën për vargjet nga Mateu 7:13-14, aty flet për një derë të ngushtë dhe një derë të gjerë dhe një udhë që të çon në shkatërrim dhe një tjetër që të çon në jetë.
    Hyni nga dera e ngushtë, sepse e gjërë është dera dhe e hapur është udha që të çon në shkatërrim, dhe shumë janë ata që hyjnë nëpër të. Përkundrazi sa e ngushtë është dera dhe sa e vështirë është udha që çon në jetë! Dhe pak janë ata që e gjejnë!
    Shume por shume falemidnerit per vargjet, a je ne vete po po kerkon qe te tallesh ti?
    Nuk te the njeri se cfare thone vargjet por se cfare kupton ti me ato?

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    J

coptic, interpretimi që i ke bërë vargut nga Gjoni është KREJTËSISHT i gabuar, sepse nuk ke marrë parasysh kontekstin, por e ke shkëputur vargun nga i gjithë pasazhi. (Praktikë shumë e njohur e DJ-ve.)
    Le të shohim se ç' nënkupton Zoti Jezus Krishti në atë varg duke e mbajtur në kontekst:
    Gjoni 10:14-16 (po sjell vetëm këta vargje sepse në 16 bëhet e qartë përse po flet Zoti, por mirë është të lexohet 10:1-21)
    Unë jam bariu i mirë, dhe i njoh delet e mia dhe ato më njohin mua, ashtu siç më njeh Ati mua dhe unë e njoh Atin dhe lë jetën time për delet. Unë kam edhe dele të tjera që nuk janë të kësaj vathe; duhet t'i mbledh edhe ato, dhe ato do ta dëgjojnë zërin tim, dhe do të jetë një tufë e vetme dhe një Bari i vetëm.
    Vërtet Zoti flet për një vathë tjetër, por në fund të vargut flet për një mbledhje të të gjitha deleve dhe më e rëndësishmja për NJË TUFË TË VETME. Dhe kjo tufë e dimë të gjithë është Kisha.
    Kështu që, coptic, vetë Shkrimet hedhin poshtë atë ti u mundove ta vesh Shkrimin të thotë.

Nga ato që ke shkruar del se Nusja na qënkan të 144.000 që përmenden tek Zbulesa, sepse sipas teje vetëm këta do të shkojnë në qiell. Por ti harron vargje nga Shkrimet që tregojnë se ne jemi bashkëqytetarë të të shenjtëve dhe pjestarë të familjes së Perëndisë, se ne jemi ulur me Krishtin në vendet qiellorë, se qytetëria jonë është në qiej, se jemi pjesëtarë të thirrjes qiellore e shumë të tjera. Këta vargje nuk flasin për 144.000, sepse letrat nuk iu dërguan vetëm atyre, por kishave dhe u drejtoheshin të gjithë pjesëtarëve/besimtarëve.
    Pra, coptic, edhe një herë Shkrimet tregojnë të kundërtën e atyre që thua ti dhe DJ-të e tjerë.
    Mos i nxirr vargjet nga konteksti, siç bën Kulla e Rojes në revistat e saj të ndryshme, por lexo të gjithë pasazhin për të kuptuar se ç'thotë, se po fillove copy-paste-in do nxjerrësh ç'mësim të duash nga Shkrimet.

P.S. Përgjigjien (nëse do më përgjigjesh) jepma këtu e jo në privat.

Në Krishtin,
    Shtegtari.
    Ia thashë coptik, po ta them edhe ty: Po të nxjerrësh vargjet nga konteksti (praktikë tashmë e famshme e DJ-ve) mund të mbështetësh ç'mësim të duash. Lexo se ç'thotë Pali në letrën drejtuat Kishës në Romë dhe pastaj hajde dhe na thuaj se aty po u flet të 144000-ve.

Romakëve 8:1-17
    Tani, pra, nuk ka asnjë dënim për ata që janë në Krishtin Jezu, që nuk ecin sipas mishit, por sipas Frymës, sepse ligji i Frymës i jetës në Jezu Krishtin më çliroi nga ligji i mëkatit dhe i vdekjes. Sepse atë që ishte e pamundur për ligjin, sepse ishte pa forcë për shkak të mishit, Perëndia, duke dërguar birin e vet në shëmbëllim mishi mëkatar, edhe për mëkat, e dënoi mëkatin në mish, që të përmbushet drejtësia e ligjit në ne, që nuk ecim sipas mishit, por sipas Frymës. Sepse ata që rrojnë sipas mishit e çojnë mendjen në gjërat e mishit, por ata që rrojnë sipas Frymës në gjërat e Frymës. Në fakt mendja e kontrolluar nga mishi prodhon vdekje, por mendja e kontro-lluar nga Fryma prodhon jetë dhe paqe. Në fakt mendja e kontrolluar nga mishi është armiqësi kundër Perëndisë, sepse nuk i nënshtrohet ligjit të Perëndisë dhe as nuk mundet. Prandaj ata që janë në mish nuk mund t'i pëlqejnë Perëndisë. Nëse Fryma e Perëndisë banon në ju, ju nuk jeni më në mish, por në Frymë. Por në qoftë se ndokush nuk ka Frymën e Krishtit, ai nuk i përket atij. Nëse Krishti është në ju, trupi pa tjetër është i vdekur për shkak të mëkatit, por Fryma është jetë për shkak të drejtësisë. Dhe në qoftë se Fryma i atij që ringjalli Krishtin prej së vdekurish banon në ju, ai që e ringjalli Krishtin prej së vdekurish do t'u japë jetë edhe trupave tuaj vdekatarë me anë të Frymës së tij që banon në ju. Prandaj, vëllezër, ne jemi debitorë jo të mishit, që të rrojmë sipas mishit, sepse, po të rroni sipas mishit, ju do të vdisni; por, nëse me anë të Frymës i bëni të vdesin veprat e trupit, ju do të rroni. Sepse të gjithë ata që udhëhiqen nga Fryma e Perëndisë janë bij të Perëndisë. Sepse ju nuk keni marrë një frymë robërie, që të keni përsëri frikë, po keni marrë frymën e birërisë, me anë të së cilës ne thërrasim: ''Aba, o Atë!''. Vetë Fryma i dëshmon frymës sonë se ne jemi bij të Perëndisë. Dhe nëse jemi bij, jemi dhe trashëgimtarë, trashëgimtarë të Perëndisë dhe bashkëtrashëgimtarë të Krishtit, nëse vuajmë më të dhe lavdohemi me të.

Me kë flet Pali këtu? Me të 144.000-ët? Absolutisht jo!!! Po i flet Kishës që ndodhej në Romë. Ja se si e fillon letrën ai:
    Pali, shërbëtor i Jezu Krishtit, i thirrur për të qenë apostull, i veçuar për ungjillin e Perëndisë, siç i kishte premtuar ai me anë të profetëve të tij në Shkrimet e shenjta, lidhur me Birin e tij, të lindur nga fara e Davidit sipas mishit, i deklaruar Biri i Perëndisë në fuqi, sipas Frymës së shenjtërisë nëpërmjet ringjalljes prej së vdekurit: Jezu Krishti Zoti ynë, me anë të të cilit ne kemi marrë hir dhe apostullim, për bindje në besim midis të gjithë kombeve për hir të emrit të tij, ndër të cilët edhe ju jeni të thirrur nga Jezu Krishti; për ju të gjithë që jeni në Romë, të dashur nga Perëndia, të thirrur shenjtorë: hir dhe paqe nga Perëndia, Ati ynë, e nga Zoti Jezu Krishti.

Do më që të kuptosh se letra iu dërgua TË GJITHË Kishës dhe jo një grupi të saj?

T'i paskam thartuar kaq shumë mëntë DJ-të sa që kur lexon diçka nga Bibla nuk mund të shikoj gjë tjetër veç atyre që thonë ata. ELEOS! (siç thonë edhe Grekët )

Në Krishtin,
    Shtegtari

P.S. Sa për qëllimin e përjetshëm të Perëndisë nëse nuk ka postuar dikush këtu një material që flet për të, do filloj ta postoj unë. Shiko së shpejti tek forumi protestant.

P.S. 2 Sapo postova diçka në temën Qëllimi i përjetshmën i Perëndisë për njeriun. Kështu që mund ta gjesh shumë lehtë në forumi protestant, driniluka. Gjithashtu ftoj gjithë të tjerët të marrin mundimin ta lexojnë atë shkrim, sepse ia vlen.

a se ç'thotë Zbulesa në lidhje me atë turmën e madhe:

Me vemendje kam percjellur këtë temë dhe kam postuar dhjetra shkrime, kot është o vëlla, shiqoje njëher shkrimet e tua dhe shkrimet e të tjerëve kur eshte dasht të japin rendesi dhe te shkruajn lidhur me ato qe kerkohet, këtu perdoret metoda e epergaditur; të poston dy rreshta dhe sigurisht se ia humbë kuptimin shkrimit.

Kjo nuk do të thotë se ne do të hjekim dorë dhe të ndalemi per ta shpallur te Verteten e HYjit, por pa tjeter se duhet ta dij ai far coptic qe sillet ketu me dy tre emra te ndryshem se na dimë edhe ma shumë se ai mendon!!

Shtegtari vëlla, Hiri i Zotit tonë Jezu Krishtit, dashuria e Hyjit dhe bashkësia me Shpirtin Shenjt, qoftë me ty dhe ju të gjithë.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Postime
    177
    Shume por shume falemidnerit per vargjet, a je ne vete po po kerkon qe te tallesh ti?
    Nuk te the njeri se cfare thone vargjet por se cfare kupton ti me ato?
    Unë kuptoj atë që thonë vargjet, driniluka, se në Krishtin nuk ka dy klasa besimtarësh, por një grup, një kishë të vetme që është një me Krishtin dhe me Atin nëpërmjet Frymës së Shenjtë. Në do besoje, në do mos e beso.

toni77_toni
    Me vemendje kam percjellur këtë temë dhe kam postuar dhjetra shkrime, kot është o vëlla, shiqoje njëher shkrimet e tua dhe shkrimet e të tjerëve kur eshte dasht të japin rendesi dhe te shkruajn lidhur me ato qe kerkohet, këtu perdoret metoda e epergaditur; të poston dy rreshta dhe sigurisht se ia humbë kuptimin shkrimit.

Kjo nuk do të thotë se ne do të hjekim dorë dhe të ndalemi per ta shpallur te Verteten e HYjit, por pa tjeter se duhet ta dij ai far coptic qe sillet ketu me dy tre emra te ndryshem se na dimë edhe ma shumë se ai mendon!!

Shtegtari vëlla, Hiri i Zotit tonë Jezu Krishtit, dashuria e Hyjit dhe bashkësia me Shpirtin Shenjt, qoftë me ty dhe ju të gjithë.
    Vëlla toni, e di që është e kotë me u marrë me DJ-të, sepse nuk është hera e parë që flas me të tillë. Perëndia pastë mëshirë për ta!
    Krishti banon në ne, vëlla, dhe prandaj ne jemi të bashkuar me Të dhe me Atin.

Në Krishtin,
    Shtegtari.

P.S. coptic, nëse është e vërtetë kjo që ka thënë toni77 se po poston këtu me më shumë se një emër, të paktën duhet të të vijë turp. Prisja që biseda jonë të kishte një nivel të lartë dhe të ishte shembull për të tjerët këtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shtegtari : 05-10-2009 më 15:54

Faqja 20 prej 55 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vetëvritet 11-vjeçarja besimtare
    Nga GiSHteZa në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 11-02-2009, 08:46
  2. Vetëvaret 16 vjeçari, frekuentonte "Jehovain"
    Nga Cimo në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 22:55
  3. Dëshmitarët e Jehovait dhe vetvrasja
    Nga Arrnubi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 06:38
  4. Deshmitarja e Jehovait vret veten ?
    Nga Arrnubi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 22-12-2008, 22:26
  5. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •