Nje pyetje per Deshmitaret:"si e shpjegoni vargun nga Gjoni":
58 Jezusi u tha atyre: ``Në të vërtetë, në të vërtetë unë po ju them: para se të kishte lindur Abrahami, unë jam``.
Nje pyetje per Deshmitaret:"si e shpjegoni vargun nga Gjoni":
58 Jezusi u tha atyre: ``Në të vërtetë, në të vërtetë unë po ju them: para se të kishte lindur Abrahami, unë jam``.
Ai ka ekzistuar ne qiell para se te vinte ne toke. Te mos harrojme ate qe Jezusi beri kur ishte ne qiell
Abrahami pati nje vizite nga mbreti i Salemit. Ky mbret ishte vete Jezusi dhe titulli qe kishte ishte Melkisedek. Zanafilla 14:18
Ai ekzistonte shume kohe para se te vinte ne toke ne qiell. Lexo po deshe Povebat 8:22, 23
te pershendes
Shqiperi nuk ka dallime fetare tek partit tek dya partit ka katolik e musliman e nuk e pengon as kend por qose ti ben dallime merri dhe studioj pak me mir partit shqiptare.
Ne nje lagje shqiptare rall her mund te ket njerz te vetem njefeje gjithmon gati jan te perzir po flas per qytete por as nje her nuk ka probleme.
Tek n esht kombi me pas feja kombi esht nje nuk te lejom qe feja te perzihet me komb.
Shqiperi e shqipare thomë.
E as nje her nuk thom e muslimanve apo e krishterve se nuk ka randsi feja.
Sapo e lexova mire Biblen aty nuk shkruhet jam por
Para se te lindte Abrahami une kam qene prandaj shkrimet tregojne se ai ka ekzistuar para se Abrahami te lindte.
Dhe ato citimet e mesiperme qe une sapo shkrova e vertetojne kete.
Varet se cilen Bibel ke ti? Gjoni 8:58
Krijoni Kontakt