Close
Faqja 24 prej 33 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 330
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    mos harro pall **** qe ne shqiperi ka dhe te krishtere, keshtu qe nuk te merr njeri leje ty kur nderton kisha.
    o xfila de (te citoj ***** te flm per keshillat e tua, me mesove dicka : Paska te krishter ne shqiperi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Eshte praktike "wahabiste" te mbash varret e te pareve ne oborr!!!?!??!!?!?!?
    E nxorri me ne fund dhembin, gjarperi......
    Ah me ne fund, me ne fund e kuptove qe Tirana eshte Oborr i themelueseve te saj Dhe ne oborrin e pronarit, jo gjithkushi duhet posedoj te drejten e ngritjeve te kryqave ne vend e pa vend a po jo ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga strider Lexo Postimin
    E zhduken muslimanet pjesen e fundit te librave qe mbeten,per hir te se vertetes...ka nje teme per biblioteken e aleksandrise,hidhi nje sy
    E kam pare. Edhe me teper se aq, prandaj kisha shkruar:

Postuar mė parė nga javan
    Ku eshte shtremberimi?

Librat e Mignes te cilet po ashtu u dogjen konfirmojne pjesen qe cfare mbeti me vlere nga Aleksandria pas zjarrit Romak e zhduken prifterinjte ortodokse.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga r'posa Lexo Postimin
    Ah me ne fund, me ne fund e kuptove qe Tirana eshte Oborr i themelueseve te saj Dhe ne oborrin e pronarit, jo gjithkushi duhet posedoj te drejten e ngritjeve te kryqave ne vend e pa vend a po jo ?
    Kush na qenkan pronaret e Tiranes, harapet apo turqit?????
    Por ta pata thene pra qe ti nuk mund te jesh shqiptar...e vete e dhe mburresh me luften qe na paske bere ne Kosove....e ke bere per hesap te arabeve ti hoxhe, nuk te quhet si sakrifice per kombin tend......je vetem nje mercenar......ptu.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Or trim, pyetja ime eshte e drejtperdrejte:"ēfare nenkupton ti me kryqezata".....
    Ato "spostimet" qe thua, nuk i kam pare..
    Me thuaj, ēfare eshte:"mesjeten pastaj kryqezata"???
    waw nuk e ditkam qe paske problem me historin, ne rregull, lexo pakez librat dhe meson per mesjeten, kruqezatat e pergjakshme, etj etj...
    Une kam durim te pres derisa te mesosh pastaj te me pergjigjesh, po kjo eshte ajo se jeni ne humner te fakteve dhe hedhni ketu llafe vetem nga ato qe ju serviren nga proletariati, keshtu qe spresoj se ejni i ri dhe me kohen mesoni si historine ashtu dhe te dalloni te miren nga e keqja...hajt shneten baces
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin

Une mendoj se kesaj dranes katolike duhet me i vene nje gjobe per kalim te Tonazhit si ngarkese.ja keshtu i trajtojne femrat Katoliket.Shiko dhe filmin 14 vjec dhender me Marigone ku femrat punonin neper ara ndersa burrat rrinin dhe kuvendonin.

Gjobe per parazitet Katoliket 5000 euro.
    E sheh ndojnehere veten ne pasqyre ti Mjekerrsia???
    Mund te jete nena ose gjyshja jote ajo aty.......vereje shembullin e mire qe jep si mysliman.......nese myslimanet do te ishin te gjithe si ti.....ptu....turp per shqiptaret.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    E sheh ndojnehere veten ne pasqyre ti Mjekerrsia???
    Mund te jete nena ose gjyshja jote ajo aty.......vereje shembullin e mire qe jep si mysliman.......nese myslimanet do te ishin te gjithe si ti.....ptu....turp per shqiptaret.....
    Jo nuk ka faj ai, nga dhimbja e ka, se neve edhe ju na dhimbseni me besoni! Edhe pse i thoni se Zoti ka djal pastaj nene (i paster eshte Zoti nga ato qe ia mveshin) neve na dhimbseni... dhe binduni se nga dhimbja per ju e kemi
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    E kam pare. Edhe me teper se aq, prandaj kisha shkruar:
    Ka shume te ngjare qe shume libra te asaj biblioteke te jene ne arkivat sekrete te vatikanit.

Ps.Padiskutim qe prifterinjte ortodokse zhduken mjaft gjera me vlere te pamatshme per njerezimin,kurse katoliket ndryshe nga keta nuk i zhdukin kurre gjerat, i fshehin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strider : 02-10-2009 mė 12:22

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Ksovari Lexo Postimin
    waw nuk e ditkam qe paske problem me historin, ne rregull, lexo pakez librat dhe meson per mesjeten, kruqezatat e pergjakshme, etj etj...
    Une kam durim te pres derisa te mesosh pastaj te me pergjigjesh, po kjo eshte ajo se jeni ne humner te fakteve dhe hedhni ketu llafe vetem nga ato qe ju serviren nga proletariati, keshtu qe spresoj se ejni i ri dhe me kohen mesoni si historine ashtu dhe te dalloni te miren nga e keqja...hajt shneten baces
    Te pergezoj per durimin, por te lutem te jesh i qarte ne diskutim...
    Nese nuk shton pyetjen ne menyre qe te te kuptojme se ēfare don te dish, per ēfare do te flasim???
    Cfare don te dish me saktesi????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Te pergezoj per durimin, por te lutem te jesh i qarte ne diskutim...
    Nese nuk shton pyetjen ne menyre qe te te kuptojme se ēfare don te dish, per ēfare do te flasim???
    Cfare don te dish me saktesi????
    Juve akuzoni gjithēka Islame, mundoheni qe kur nje musliman kudo ne bote bene nje gje te pahijshme pa marre parasysh a eshte ai praktikues apo jo, ju vepren e tij e pergjithesoni, ndersa dhe vazhdoni vetem te akuzoni, e harroni se mesjeta ishte periudha me e erret e njerezimit, ndersa muslimanet ishin ata qe e nxorren ate nga ajo eeresire, kjo ju vjen rende ta pranoni prandaj nuk doni te kuptoni pyetjen..

miqesisht ksovari..

Faqja 24 prej 33 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •