Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 78
    Leku shko te leku.S bi rrufeja ne hale,te marim ndonje dor lek ne fukarenjt.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Federata është në këtë gjëndje se është bërë nga leku i madh që posedon Armando Duka dhe Agron Duka, të cilët e kanë kthyer monopol tregun e pulave, vezëve, qepëve, domatave, etj. Pularia e tyre deklarohet si firmë VIP në D. Tatimeve, ku fitimet i kalojn 100.000 mln Euro. Pra dhe këta nuk janë të pakët, duke qënë dhe aksioner kryesor tek Super Sport-i, duke pasur aksione tek Media Plus, tek VGA Studio, tek Alpet bashkë me Besnik Sulën. Janë njerëz që e kanë blerë postin dhe vazhdojn ta mbajnë me pare të qelbura.

Taçi ka investuar në qytezën e tij dhe ka bërë një stadium model, pasnesër vendoset dhe bari i sjell nga Italia apostafat për Gramozin. Ka mbuluar rreth e rrotull stadiumin, e ka bërë me karrige anembanë, e ka bërë me dhoma moderne, me dushe moderne, me tribunë VIP tamam si jashtë, me komplekse sportive më modernet, disa shkolla, librari, kënde etj. Këto janë të sigurta pasi mi tha një shoku i djalit të tezes, që jeton në Ersek. E ka kthyer në një vend të mrekullueshëm ku asnjëri nuk dëshiron të largohet pasi i ka bërë si lagjet e Athinës me kënde sportive dhe kushte bashkëkohore. Ja çfarë bën për vendin e tij një biznesmen që çfarë nuk thon, po duhet përgëzuar për nismat dhe inisiativat e marra.

Epo çunat e Ver Dukes segretarit te partis...jan lab me orgjine ,e kan menjen me vjell ,jo me rregullu Shijakun ,e federaten ,kane qene dhe sportista pale...
    Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Para disa ditesh lexova nje lajm ku thuhej se vlera e Milanit kapte 800 milion euro.
    Te llogarisim se kush blen Milanin sot i duhet te bleje shume lojtare pra nje investim tjeter rreth 150-200 milion euro. Mua nuk ma merr mendja se ky Taci qenka kaq i pasur se beje nje investim me 1 miliard euro.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    po ate thashe edhe une o padrino. duhen te pakten mbi 1 miliard euro ti fusesh meselese se milanit. edhe abu dhabi kompani e cila ka mbi 400 miliard me kryetarin i cili numeron mbi 54 miliard , sdo i futej kesaj meseleje , jo me dava tacua.
    jane thjesht shkembime-pordhacesh per te bere cik fame ne media.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    taci nuk kerkon te blej milanin,,,,,ai thjesht don te blej ca aksione atje....5% apo 6%,,,,ska force rezart taci te behet aksioneri me i madh i Milanit.....nejse ishalla kto deklarata te tacit i marrin medjat italjane dhe i publikojne neper gazetat e tyre....te marrin vesh italjanet se ka SHqiptar qe i blen edhe Milanin e tyre edhe kryeministrin e tyre,,,se ne Shqoptaret e dijme qe kemi nje rrenc qe edhe guret i han me rrena.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Sdo doje të ishe dhe ti në vendin e tij? Apo se ai bën rrumpall gjithë ditën me lekët e Berlusconit, nuk i dhemb shpina në darkë, i ngrefet ja këput një drekë apo darkë në Milano apo Paris, futet në hotel me tre apo katër femra. Epo çfarë kanë më shum të tjerët?
    Nuk di keta Miqte e Forumit po une per vete jam po aq i ri sa ai, ja marr me gjatesi, bej vrap e ha miza kur te me teket (cka ai se ben dot se eshte i impenjuar me business) dhe me e rendesishmja : mua sma ka vene akoma kapistallin AJO dhe mund te bredh edhe me ndergjegje te paster bile

p.s smund ta mohoj se jam me i suksesshem kur them qe jam djali i Axhes i Bac Oil-it

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ky Milan eshte bere tamam si karnavale Brazili kemi nje skuader jo mesatare po poshte mesatares vafshin ne djalla berluskoni bashke me cerrat e tij.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga padrino Lexo Postimin
    Para disa ditesh lexova nje lajm ku thuhej se vlera e Milanit kapte 800 milion euro.
    Te llogarisim se kush blen Milanin sot i duhet te bleje shume lojtare pra nje investim tjeter rreth 150-200 milion euro. Mua nuk ma merr mendja se ky Taci qenka kaq i pasur se beje nje investim me 1 miliard euro.
    Interi vlen 395 milion Euro ! Milani nuk mund të vlejë më shumë se 75% e Interit , prandaj lexoi artikujt në vende të besueshme jo përralla me mbret !

ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    e blen ky e blen
    Ndryshuar për herë të fundit nga Robben : 30-09-2009 më 14:57
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Interi vlen 395 milion Euro ! Milani nuk mund të vlejë më shumë se 75% e Interit , prandaj lexoi artikujt në vende të besueshme jo përralla me mbret !
    Lojtaret e Interit sot per sot vlejne me shume se lojtaret e Milanit por si skuader dhe si kapital Milani vlen me shume. Mos te harrojme se Interi u be i gjalle keto 3-4 vitet e fundit ne Itali sepse ne arenen nderkombetare nuk e njeh askush.

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •