Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
As kam lidhje me Moggin, unë jam tifoz Blaugran, dhe diskutojë me të gjithë pjesëmarrësit.Ty mund te duken normale keto gjona ngaqe edhe ke nostalgji per moggin
Pastaj lexo pak për Rezartin dhe hajde fol me kaq bindje. Atje ku jeton ti, vjen lajmi vite me vones, ne jemi këtu dhe e shikojm realitetin se çfarë ka bërë. Kur ka kthyer Ersekën në një vend të magjishëm, pse mos të besojm tek ky "ZARI" i Berlusconit! Kur ky e do vendin e tij dhe investon, i ofron kushte dhe jetes mëse normale.
P.s Tu ofrua një punë si ai dhe i vure shkelmin. Plsss mos i thoni këto gjëra për sy e faqe. Të të ofrohet një jetë mbretërore dhe do i fusësh shkelmin. "Çdo gjë e ka një çmim" prandaj mos ta zgjasim me e lagu se lagu. Provat e tregojn të vërtetën...
biznesi i futbollit seshte kurre fitimprurese. harroje kete gje.
kush i futet atij biznesi ,i futet thjesht per simpati ndaj futbollit e jo per te bere lek. asnje miliarder qe i eshte fut futbollit ska dale fitim. ai i newcastle mezi pret ta shesi se e falimentoi fare ekipi si biznesmen. ashley i shkrete , ja vuri cmimin vjet 400 milion pound , tani ka vajt cmimi 20 milion , bile ne media thuhet qe e shet edhe per 1 pound , si e si ta heqi qafe me gjithe ato borxhe qe eshte fut. e pasuria e ashley numerohej me billions, nder biznesmenet me te sukseshem ne angli. thuhet qe edhe abrahamovich-i deshte ta shiste chelsea se ka lene qe tani mbi 600 milion pound , leke qe si kthehet me ta harroje kete gje.
man city ka lene mbi 200 milion tani dhe eshte already ne dificit te madh.
man united 800 milion deficit. 500 milion liverpoli , 360 milion reali e keshtu me rradhe.
ky taci thjesht ben gam gam kot se koti , per te marre emer ne mediat italiane. nuk e di ke ka keshilltar , por duket qe keshilltari eshte po aq malok sa edhe vete ai. sikur ato lek ti investoje ne shqiperi , ka me shume shance te jete fitimprurese si biznes , sesa ne klubet madheshtore , te cilat i thithin mijerat euro ne sekonde.
me sa duket eshte nje teleshmen trim i cili do te krijoje nje piramid me duart e tija.
o trim , mos u fut![]()
pastrim leku behet me ndonje restorant ,club ose kazino , por jo me klub futbolli , e sidomos me nje klub si milani , qe per nga historia e tij , mund te jete me i shtrenjte ne bote. nje zot e di sesa mund ta kete vleren. e kalon miliardin(euro) pa frike.
pse me klube futbolli pastrohen leket?
sa kushton milani , nuk kushton shqiperia , jo me dava taci![]()
ou po he se i rregullon Berlusca ato pune mos kij merak![]()
pse sme zgjodhi mua berluskua , por taci ball-cekanin . im more handsome se even berluskua![]()
Krijoni Kontakt