Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 78
    SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Sdo doje të ishe dhe ti në vendin e tij? Apo se ai bën rrumpall gjithë ditën me lekët e Berlusconit, nuk i dhemb shpina në darkë, i ngrefet ja këput një drekë apo darkë në Milano apo Paris, futet në hotel me tre apo katër femra. Epo çfarë kanë më shum të tjerët? Po shum veta hiqen sikur kanë big balls dhe realisht xhirojn lekun e të tjerëve, nuk është as i pari dhe as i fundit. Po ama gjithmon do jetë me xhepat plot dhe si zar. Do e ketë llogarin me mbi 8 zero
    S'me le sedra me u bo si ai. Ai le te shkoje neper MonteKarlo etj,, por dije se keta se kane te gjate. What goes around comes around! E verteta vonon por nuk harron!

Ty mund te duken normale keto gjona ngaqe edhe ke nostalgji per moggin
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Ty mund te duken normale keto gjona ngaqe edhe ke nostalgji per moggin
    As kam lidhje me Moggin, unë jam tifoz Blaugran, dhe diskutojë me të gjithë pjesëmarrësit.

Pastaj lexo pak për Rezartin dhe hajde fol me kaq bindje. Atje ku jeton ti, vjen lajmi vite me vones, ne jemi këtu dhe e shikojm realitetin se çfarë ka bërë. Kur ka kthyer Ersekën në një vend të magjishëm, pse mos të besojm tek ky "ZARI" i Berlusconit! Kur ky e do vendin e tij dhe investon, i ofron kushte dhe jetes mëse normale.

P.s Tu ofrua një punë si ai dhe i vure shkelmin. Plsss mos i thoni këto gjëra për sy e faqe. Të të ofrohet një jetë mbretërore dhe do i fusësh shkelmin. "Çdo gjë e ka një çmim" prandaj mos ta zgjasim me e lagu se lagu. Provat e tregojn të vërtetën...

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Me sa kuptova une, edhe ne Vere, blerja e Bolonjes ishte me shume nje Po.. e mprehte Marketing-u

Patriotet tane ne Itali mund te na thone me sakte se si u komentua nga mediat Italiane ky veprim.

Personalisht nuk me duket se ka me shume se Marketing-u pas ketyre deklaratave. Klubet e Futbollit jane aktualisht ne krize dhe nuk sjellin me fitimet e dikurshme ...

Taci duhet te ishte nje Anadollak qe ta mendonte seriozisht hedhjen e parave te tija ne kete business ..., por nuk eshte, eshte nje Shqipo i zgjuar dhe me sasine e nevojshme te lekeve per te investuar ne businesse reale dhe shume me teper fitimprurese ...

Sa per Parate qe Ai ka ..... phhhhuh, une personalisht duhet te punoj njeqindmilionmijenjezetvjet per ti bere
    biznesi i futbollit seshte kurre fitimprurese. harroje kete gje.
    kush i futet atij biznesi ,i futet thjesht per simpati ndaj futbollit e jo per te bere lek. asnje miliarder qe i eshte fut futbollit ska dale fitim. ai i newcastle mezi pret ta shesi se e falimentoi fare ekipi si biznesmen. ashley i shkrete , ja vuri cmimin vjet 400 milion pound , tani ka vajt cmimi 20 milion , bile ne media thuhet qe e shet edhe per 1 pound , si e si ta heqi qafe me gjithe ato borxhe qe eshte fut. e pasuria e ashley numerohej me billions, nder biznesmenet me te sukseshem ne angli. thuhet qe edhe abrahamovich-i deshte ta shiste chelsea se ka lene qe tani mbi 600 milion pound , leke qe si kthehet me ta harroje kete gje.
    man city ka lene mbi 200 milion tani dhe eshte already ne dificit te madh.
    man united 800 milion deficit. 500 milion liverpoli , 360 milion reali e keshtu me rradhe.

ky taci thjesht ben gam gam kot se koti , per te marre emer ne mediat italiane. nuk e di ke ka keshilltar , por duket qe keshilltari eshte po aq malok sa edhe vete ai. sikur ato lek ti investoje ne shqiperi , ka me shume shance te jete fitimprurese si biznes , sesa ne klubet madheshtore , te cilat i thithin mijerat euro ne sekonde.

me sa duket eshte nje teleshmen trim i cili do te krijoje nje piramid me duart e tija.

o trim , mos u fut

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    "Mos me pytni si e kam bere millionin e pare, per te tjeret jam i gatshem te pergjigjem"...
    ehe .. ashtu e fillojne te gjithe ... me pislleqe ... para te pista .. ata qe jan te zgjuar i shtojne ca qe sjane i humbin i harxhojne kot ...

Hey Smth ku e di ti qe ai se ka blere klubin per te bere pastrim parash bashke me Berlusken ?
    lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Federata është në këtë gjëndje se është bërë nga leku i madh që posedon Armando Duka dhe Agron Duka, të cilët e kanë kthyer monopol tregun e pulave, vezëve, qepëve, domatave, etj. Pularia e tyre deklarohet si firmë VIP në D. Tatimeve, ku fitimet i kalojn 100.000 mln Euro. Pra dhe këta nuk janë të pakët, duke qënë dhe aksioner kryesor tek Super Sport-i, duke pasur aksione tek Media Plus, tek VGA Studio, tek Alpet bashkë me Besnik Sulën. Janë njerëz që e kanë blerë postin dhe vazhdojn ta mbajnë me pare të qelbura.

Taçi ka investuar në qytezën e tij dhe ka bërë një stadium model, pasnesër vendoset dhe bari i sjell nga Italia apostafat për Gramozin. Ka mbuluar rreth e rrotull stadiumin, e ka bërë me karrige anembanë, e ka bërë me dhoma moderne, me dushe moderne, me tribunë VIP tamam si jashtë, me komplekse sportive më modernet, disa shkolla, librari, kënde etj. Këto janë të sigurta pasi mi tha një shoku i djalit të tezes, që jeton në Ersek. E ka kthyer në një vend të mrekullueshëm ku asnjëri nuk dëshiron të largohet pasi i ka bërë si lagjet e Athinës me kënde sportive dhe kushte bashkëkohore. Ja çfarë bën për vendin e tij një biznesmen që çfarë nuk thon, po duhet përgëzuar për nismat dhe inisiativat e marra.
    hallall i qofte
    ishalla dhe te tjere biznesmena ndjekin rrugen e tij
    aikido cpo me ban kurioz me shku per vit te ri ne shqiperi po jo ne shkoder po direkt ne erseke
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    hallall i qofte
    ishalla dhe te tjere biznesmena ndjekin rrugen e tij
    aikido cpo me ban kurioz me shku per vit te ri ne shqiperi po jo ne shkoder po direkt ne erseke
    Të premtojë që do të sjell disa foto, do shkojë me këtë shokun kur të luajë kundra Dinamos. Do bëj foto dhe video sa të mundem. Dhe do ti nisë ti shijosh ato mrekullira që ka ndërtuar për komunitetin e tij.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin

Hey Smth ku e di ti qe ai se ka blere klubin per te bere pastrim parash bashke me Berlusken ?
    lol
    pastrim leku behet me ndonje restorant ,club ose kazino , por jo me klub futbolli , e sidomos me nje klub si milani , qe per nga historia e tij , mund te jete me i shtrenjte ne bote. nje zot e di sesa mund ta kete vleren. e kalon miliardin(euro) pa frike.

pse me klube futbolli pastrohen leket?
    sa kushton milani , nuk kushton shqiperia , jo me dava taci

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ou po he se i rregullon Berlusca ato pune mos kij merak

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    pastrim leku behet me ndonje restorant ,club ose kazino , por jo me klub futbolli , e sidomos me nje klub si milani , qe per nga historia e tij , mund te jete me i shtrenjte ne bote. nje zot e di sesa mund ta kete vleren. e kalon miliardin(euro) pa frike.

pse me klube futbolli pastrohen leket?
    sa kushton milani , nuk kushton shqiperia , jo me dava taci
    Smth, politikat dhe prapaskenat nuk i dim asnjëri. Ai e ka bërë lekun letër, Berlusca është në TOP 20 për pasuri në Botë. Nuk do e kishte problem ta ngrinte dhe një krah të tijin në Top 10 në Europ, pasi aty janë dhe interesat e tij, duke u fshehur pas një emri.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    pse sme zgjodhi mua berluskua , por taci ball-cekanin . im more handsome se even berluskua

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •