Ky Taci eshte thjesht nje zar dhe kambist i berluskonit. Ky hapet b.y.thesh kot se vetem menaxho paret e berluskes. Vetem kaq!
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Sdo doje të ishe dhe ti në vendin e tij? Apo se ai bën rrumpall gjithë ditën me lekët e Berlusconit, nuk i dhemb shpina në darkë, i ngrefet ja këput një drekë apo darkë në Milano apo Paris, futet në hotel me tre apo katër femra. Epo çfarë kanë më shum të tjerët? Po shum veta hiqen sikur kanë big balls dhe realisht xhirojn lekun e të tjerëve, nuk është as i pari dhe as i fundit. Po ama gjithmon do jetë me xhepat plot dhe si zar. Do e ketë llogarin me mbi 8 zero![]()
Kur e kan pyt si eshte bere i pasur, Rezarti ka then "Mos me pytni si e kam bere millionin e pare, per te tjeret jam i gatshem te pergjigjem"...
Really Dude... Get A Life!!!
aikido amon me mire do ishte te paguante lek te pastronte federaten nga keto qelbesira qe kemi
a ka mundesi mu ba president i fshf ky
JO SEKS PARA MARTESE
Po, e pastaj shtoi " U befte drite... Edhe drite u be" !Kur e kan pyt si eshte bere i pasur, Rezarti ka then "Mos me pytni si e kam bere millionin e pare, per te tjeret jam i gatshem te pergjigjem".
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
a asht e vertete se sponsorizon taci huntelarin te milaNI???
dhe pervec saj po ju pys ju qe jeni ma ne dijeni a ka fitime te medha taci me kete 3% e aksioneve qe zoteron
ju flm
JO SEKS PARA MARTESE
Federata është në këtë gjëndje se është bërë nga leku i madh që posedon Armando Duka dhe Agron Duka, të cilët e kanë kthyer monopol tregun e pulave, vezëve, qepëve, domatave, etj. Pularia e tyre deklarohet si firmë VIP në D. Tatimeve, ku fitimet i kalojn 100.000 mln Euro. Pra dhe këta nuk janë të pakët, duke qënë dhe aksioner kryesor tek Super Sport-i, duke pasur aksione tek Media Plus, tek VGA Studio, tek Alpet bashkë me Besnik Sulën. Janë njerëz që e kanë blerë postin dhe vazhdojn ta mbajnë me pare të qelbura.
Taçi ka investuar në qytezën e tij dhe ka bërë një stadium model, pasnesër vendoset dhe bari i sjell nga Italia apostafat për Gramozin. Ka mbuluar rreth e rrotull stadiumin, e ka bërë me karrige anembanë, e ka bërë me dhoma moderne, me dushe moderne, me tribunë VIP tamam si jashtë, me komplekse sportive më modernet, disa shkolla, librari, kënde etj. Këto janë të sigurta pasi mi tha një shoku i djalit të tezes, që jeton në Ersek. E ka kthyer në një vend të mrekullueshëm ku asnjëri nuk dëshiron të largohet pasi i ka bërë si lagjet e Athinës me kënde sportive dhe kushte bashkëkohore. Ja çfarë bën për vendin e tij një biznesmen që çfarë nuk thon, po duhet përgëzuar për nismat dhe inisiativat e marra.
Krijoni Kontakt