Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 78
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Të kthesh monopol karburantin në Ballkan nuk i thon pak. Po sa të ketë BAC Berlusconin ai, nuk do vuajë për Billiona...
    I zgjut Berlucka ,e din qe shqipia i ka qef kto gjojna ja ''jep''gjoja klubin ,dhe kontrollon te gjithe karburantin dhe per Topin thojne qe eshte i tij ,booo.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Shume i suksesshem per moshen qe ka. Duket qe i paska ecur mire biznesi.
    Pyta a e kishte cunin beqar, po kishte nja dy vjet qe e kishte martu ... dmth eshte nja 50 vjec e kusur
    Really Dude... Get A Life!!!

Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Pyta a e kishte cunin beqar, po kishte nja dy vjet qe e kishte martu ... dmth eshte nja 50 vjec e kusur
    Pa c'na paska shpetuar nga duart.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Ky Taci eshte thjesht nje zar dhe kambist i berluskonit. Ky hapet b.y.thesh kot se vetem menaxho paret e berluskes. Vetem kaq!
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Ky Taci eshte thjesht nje zar dhe kambist i berluskonit. Ky hapet b.y.thesh kot se vetem menaxho paret e berluskes. Vetem kaq!
    Sdo doje të ishe dhe ti në vendin e tij? Apo se ai bën rrumpall gjithë ditën me lekët e Berlusconit, nuk i dhemb shpina në darkë, i ngrefet ja këput një drekë apo darkë në Milano apo Paris, futet në hotel me tre apo katër femra. Epo çfarë kanë më shum të tjerët? Po shum veta hiqen sikur kanë big balls dhe realisht xhirojn lekun e të tjerëve, nuk është as i pari dhe as i fundit. Po ama gjithmon do jetë me xhepat plot dhe si zar. Do e ketë llogarin me mbi 8 zero

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Kur e kan pyt si eshte bere i pasur, Rezarti ka then "Mos me pytni si e kam bere millionin e pare, per te tjeret jam i gatshem te pergjigjem"...
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    aikido amon me mire do ishte te paguante lek te pastronte federaten nga keto qelbesira qe kemi
    a ka mundesi mu ba president i fshf ky
    JO SEKS PARA MARTESE

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kur e kan pyt si eshte bere i pasur, Rezarti ka then "Mos me pytni si e kam bere millionin e pare, per te tjeret jam i gatshem te pergjigjem".
    Po, e pastaj shtoi " U befte drite... Edhe drite u be" !
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    a asht e vertete se sponsorizon taci huntelarin te milaNI???
    dhe pervec saj po ju pys ju qe jeni ma ne dijeni a ka fitime te medha taci me kete 3% e aksioneve qe zoteron
    ju flm
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    aikido amon me mire do ishte te paguante lek te pastronte federaten nga keto qelbesira qe kemi
    a ka mundesi mu ba president i fshf ky
    Federata është në këtë gjëndje se është bërë nga leku i madh që posedon Armando Duka dhe Agron Duka, të cilët e kanë kthyer monopol tregun e pulave, vezëve, qepëve, domatave, etj. Pularia e tyre deklarohet si firmë VIP në D. Tatimeve, ku fitimet i kalojn 100.000 mln Euro. Pra dhe këta nuk janë të pakët, duke qënë dhe aksioner kryesor tek Super Sport-i, duke pasur aksione tek Media Plus, tek VGA Studio, tek Alpet bashkë me Besnik Sulën. Janë njerëz që e kanë blerë postin dhe vazhdojn ta mbajnë me pare të qelbura.

Taçi ka investuar në qytezën e tij dhe ka bërë një stadium model, pasnesër vendoset dhe bari i sjell nga Italia apostafat për Gramozin. Ka mbuluar rreth e rrotull stadiumin, e ka bërë me karrige anembanë, e ka bërë me dhoma moderne, me dushe moderne, me tribunë VIP tamam si jashtë, me komplekse sportive më modernet, disa shkolla, librari, kënde etj. Këto janë të sigurta pasi mi tha një shoku i djalit të tezes, që jeton në Ersek. E ka kthyer në një vend të mrekullueshëm ku asnjëri nuk dëshiron të largohet pasi i ka bërë si lagjet e Athinës me kënde sportive dhe kushte bashkëkohore. Ja çfarë bën për vendin e tij një biznesmen që çfarë nuk thon, po duhet përgëzuar për nismat dhe inisiativat e marra.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •