Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 78 prej 78
    i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Aman o zot sa gjera kemi qejf te blejme por nuk na ecen!

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    brrrr bbbrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrr bbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr lirohu re_zi lirohu
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga padrino Lexo Postimin
    Lojtaret e Interit sot per sot vlejne me shume se lojtaret e Milanit por si skuader dhe si kapital Milani vlen me shume. Mos te harrojme se Interi u be i gjalle keto 3-4 vitet e fundit ne Itali sepse ne arenen nderkombetare nuk e njeh askush.
    O njeri ! 395 milion Euro është vlera në treg e Interit ! Me lojtar e me gjithçka ! T'a përsëris se Milan nuk vlen më shumë se 75% e Interit !

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga Gjinokastra Lexo Postimin
    O njeri ! 395 milion Euro është vlera në treg e Interit ! Me lojtar e me gjithçka ! T'a përsëris se Milan nuk vlen më shumë se 75% e Interit !
    Il Milan e' la societa' che vale di piu' tra quelle italiane.

O Gjinokastra kete frazen siper e kam shkeputur sot nga nje komunikate e nje kompanie nderkombetare supermiliardare qe merret mes te tjerash edhe me ndermjtesimin e drejtuesve te Milanit dhe disa personave qe jane te interesuar per blerjen e Milanit. Ne kete komunikate jepeshin shume detaje por une zgjodha vetem kete fraze,une nuk e di a e kupton italishten apo jo por po ta them une me dy fjale se cfare do te thote :
    MILANI ESHTE SKUADRA QE VLEN ME SHUME NDER SKUADRAT ITALIANE.
    Une nuk jam tifoz i Milanit dhe nuk bej tifozllek per futbollin italian edhe pse jetoj ne Itali por realiteti eshte realitet dhe duhet pranuar.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Derisa Berluska po ja ul aksionet MILANIT, per nje arsye po e ben! Me duket se Taçi do e bleje shum shpejt MILAN, me aksione te rena.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Berluska,do blej Berlusken lol ?
    Do blej perseri Taci aka Berluska,Milanin ?

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Berluska,do blej Berlusken lol ?
    Do blej perseri Taci aka Berluska,Milanin ?

Kshu eshte kur do me pastru leket e tuja, noj her duhet me blejt edhe veten tate sa per te deklaru leket. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ate thuj,mbulo mualtin me shur
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •