Close
Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 242
    i/e regjistruar Maska e valter nasufi
    Anëtarësuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    4
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Cfare ka te beje nje xhami ne mes te Tiranes me shpalljen e pavarsise se Kosoves kujt i kercet se e pranoi arabia kosoven si shtet autonom. Ajo qe na intereson neve eshte kush jane keta Myslimane, Islamike, Arabe si te duash ti quhash njeri nga Maqedonia tjetri nga Kosova ,shume larg nga Tirana te vene kushte se cfare duhet te beje bashkia e tiranes. Mos valle u bete xheloze ju qe qenka nje katedrale Katolike qe eshte larg nga qendra edhe nje kishe ortodokse qe prap larg nga qendra tu jape te drejten atyre te vendosin edhe te kercenojne QEVERINE drejtuese ne kete rast bashkine e Tiranes se cfare duhet te beje ....! Pse nuk bejne keto kercenime kete nga amerika ku jam une te shofin ca pergjigje do marin nga bashkia. Muk jam kundra ndertimit te nje xhamie por ama ky ndertim duhet te kaloje ne baze te cdo regulli caktuar nga KRT "Keshilli i Regullimit te Teritorit" Bashke me bashkine e tiranes asnjeri qofte ky imami, jamami, apo vete Muhamedi

Ardi
    Nje xhami ne tirane duhet te ndetohet se ku kjo nuk ka rendesi, pse nuk mendoni pak o njerez qe te thoni se si ka mundesi qe te ngrihet nje katedrale e madhe mu ne mes te tiranes ku dihet qe ai territor eshte mu ne mes minstrive si ka mundesi qe bashkia e tiranes me ne krye kryetarin e saj ja dha lejen qe te ndertohet aty apo mos ndoshta kete nje gje nuk e ka dashur evropa ose te tjeret gjetiu , pra une them qe ti veme pak gishtin kokes dhe mos te flasim ashtu kot sa per te thene dicke se ne fund te fundit ne tregojme veten tone ketu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2009
    Postime
    102
    U bom qe u bom me 2 shtete shqiptare,islamiket e poshter te mblidhen ne kosove ene gjith do jetojm te lumtur...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga cabohetkshu Lexo Postimin
    U bom qe u bom me 2 shtete shqiptare,islamiket e poshter te mblidhen ne kosove ene gjith do jetojm te lumtur...
    Jo flm, Kosova s'e ka fijen e nevojes per to.
    Sa altruist je tregu me kete oferte. E keni ne gjak kete gje ju vellezerit brenda ish-kufirit, vetem te miren e tjereve e kerkoni..

*

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Jo vetem qe xhami tjeter nuk duhet te lejohet te ndertohet, por i duhet vene buldozeri edhe atyre qe jane ndertuar.

Shkon ne Kosove dhe i gjen "shqiptaret" si magjype me by_the perpjete duke u fal si arabt ne arabisht, tek xhamia e Sulltan Muratit qe ishte pushtues Turk..... kuku nane, asgje shqiptare ne kete fe e kulture.

Pika qe s'iu bie, tamam magjyp te neveritshem.

Dhe ne kete aspekt Serbet na i fusin dore me dore. Shkojne e falen ne kishat me emra te tyre, kane shenjtoret e tyre, dhe ne gjuhen e tyre, i thone vetes se jane te besimit ortodoks Serb, bravo u qofte, kurse ju myslimant koketrashe e xhahile shqiptare, ia vidhni te tjereve ritet fetare dhe s'keni as identitet, as integritet e as karakter, te gjitha ia keni marre arabit.

Rob kot. Te vjen ndot tiu quash shqiptare.
    Keshtu flet shqipja. Rrofsh. Pa keqkuptime, por njerez si ti me mburrin me kombesine qe kam. Zoti te ruajte, shtylle, barikade e pamposhtshme kunder infektit islam ishe. U kopjofshin mendimet tua nja -sa shqiptare jane gjithsej?- 10 milion here. Ca po don ma?

*

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Keshtu flet shqipja. Rrofsh.

*
    Kujdes !

Keshtu flet sllavi,jo shqiptari!

Ky zotnia 80% te shqiptareve i quan magjupe, ti a di te lexosh ose jo.
    Ndrysho Firmën

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Kane pak xhamia myslimanet qe kerkojne te ndertohen te tjera. Ti mbushin ato qe kane iher pastaj te dalin e te ankohen.
    Me duket se kto nuk kane hall qe s`ka xhamia po duan te hapin telashe kot si koti. Meter e xhami duan te shohin me keq se ne Afganistan.
    Nuk qajne hall si me ec para po duan te ecin prapa. Eh shqiptari i shkrete.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Myslimanët kërkojnë harmoni fetare edhe me objektet e kultit në Tiranë. Kërkesa e drejtuar ndaj kreut të bashkisë Edi Rama, është bërë pikërisht në ditën e Bajramit. Presioni për xhaminë, mori formë e një lloj "proteste", dje kur për herë të parë, falja e Fiter Bajramit u bë e gjitha në sheshin "Skënderbej", jashtë xhamisë së vogël të Et'hem Beut në qendër. Myftiu i Tiranës, e shfrytëzoi këtë festë për t'i bërë thirrje publike kreut të Bashkisë së Tiranës, që të japë lejen e ndërtimit të xhamisë. Akoma më e ashpër bëhej kërkesa kur Myftiu kërkoi nga Bashkia, zbatimin e barazisë mes tre komuniteteve në Tiranë.

"Qendra e Tiranës është zbukuruar dhe hijeshuar me dy faltore të mëdha, një katedrale katolike dhe një kishë ortodokse. Pse të mos i japim një hijeshi të plotë, me një xhami duke plotësuar trekëndëshin vëllazëror ndërfetar në Shqipëri, duke ditur se jemi maxhoranca në Shqipëri. Ndërtimi i një faltoreje për myslimanët ka një rëndësi të veçantë, për vetë faktin që kushtet na detyrojnë. Jemi në pritje të një përgjigjeje pozitive nga bashkia e Tiranës, në mënyrë që edhe ne myslimanët të mos kemi dallim nga fetë e tjera, të kemi një faltore të madhe si të gjithë komunitetet e tjera fetare në Tiranë". Kjo ishte kërkesa, në formën e një apeli, e bërë dje nga Shaban Saliaj, kryemyftiu i Tiranës. Myslimanët kanë më shumë se 15 vite që kërkojnë ndërtimin e një xhamie në qendër të Tiranës, por kjo kërkesë është zvarritur dhe ka ngelur akoma pa një përgjigje. Në vitet 2000 qeveria vendosi të aprovojë kërkesën e Komunitetit Mysliman për shfrytëzimin e tokës së tyre dhe ndërtimin e bashkisë. Por kjo leje, që pret firmën e Bashkisë së Tiranës akoma nuk është bërë efektive. Sipas të dhënave, Komuniteti ka kërkuar ndërtimin e xhamisë në tre zona të Tiranës. Dy prej tyre tashmë janë shndërruar në ndërtime të karaktereve të tjera dhe e vetmja zonë e ngelur, në tokë të komunitetit, është sheshi i Namazgjasë pranë parlamentit. Pavarësisht arsyeve, Komuniteti Mysliman, pas 15 vitesh është i vetmi që nuk ka një objekt kulti si dy komunitetet e tjera në Tiranë.
    Haxhi Qamili ka lene dobice nga pas.?..... duan jetimore..... ne Turqi me vrap, ne Arabi.... ysht doni dhe xhamira ju ..... Anadoll ku je Anadoll i ke lene kopilat rrugeveeeeeeeee, Aaaannaaaaaaadoooooolllllllll !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Me aq njerez sa jane ne ate foto, vellezer myslimane, besomeni qe as nje xhami me permasa sa katedralja e Shen Palit nuk do t'ju beje pune. Ajo mezi i nxe 300-400 veta per Krishtlindje e Pashke, megjithe ballkonin lart (se s'na lene rehat as kameramanet), e ju ishit bere diku 600-700 brenda, se nuk perdorni stola. Keshtu qe Et'hem Beun e keni mire per gjate vitit, se, si kudo, mekataret mendojne t'i lajne vetem 1 here ne vit mekatet, e dyndjen e madhe do ta keni vetem per Bajrame. E per ato dite, populli jua ben hallall zenien e sheshit per disa ore .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Kujdes !

Keshtu flet sllavi,jo shqiptari!

Ky zotnia 80% te shqiptareve i quan magjupe, ti a di te lexosh ose jo.

Po ju ngeli sllavi ne goje more te shkrete......ai tjetri thote te zhdukim traditat dhe zakonete huaja e ti, me vrap, mendjen tek sllavi.....ai thote sikterr trashegimia turke, ti po sllavi.....ai tjetri thote ehste gomar kush hyn e falet ne nje faltore me emer te pushtuesit, ti po sllavi......epo kopil milet ju lale......

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Foli kjo Moldavja Italiane.Do e bejme xhamine mu ne mes te Tiranes edhe te gjithe ju qe sdoni xhamite bashke me kurvat dhe homot e qendres do ju pagezojme me ujin e lanes.Megjithe kopilat kaurre te serbeve ne kosove.
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •