Ah lezet, edhe nje xhami e madhe n'qender i duhet tiranes.
Deri tani kam menduar 'cfare i mungon panorames te tiranes?'.
I mungonka nje xhami e madhe.
Pastaj populli tiranas t'hypin minare e t'shofin stambollen.
Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.
nuk je kerejt gabim ti patrioto!
i ke par ti ortodokset dhe katoliket e tiranes qe hypin ne kishat e tyre perkatse te shikojne rromen dhe athinen.....!!??
kurse xhamia ne qender te tiranes do vlente vetem per te kryer ritet fetare myslimanet,dhe jo per te shikuar stambollin,pasi turqia i ka hapur dyert per qytetaret shqiptare qe ta vizitojne nga afer stambollin,ndryshe nga rroma e athina!!
muslimant e kan ni xhami ne qender te tiranes me doket apo e kam gabim?
dun dy ne qender kto?
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Eshte mu ne mes te qendres xhamia.Ja ku u plotesua trekendeshi
eh por perpara arabve e njohu Mali i Zi ose sic ishte quajtur dikur nje nga syte e Milloshevicit
http://www.setimes.com/cocoon/setime.../13/feature-01
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 15-10-2008 më 10:28
Nuk e kuptoni,qe edhe kjo xhami,qe kemi ne qender te kryeqytetit, na ul pike ne bote,apo jo?....edhe tjeter na duhet ne,qyqja none,i jane thartu trute miletit me ksha e xhamia.
Kjo qe eshte le te jete si simbol i tolerances fetare.Jeta shkon perpara e jo pas.![]()
Wild and crazy can't be lazy
Cfare ka te beje nje xhami ne mes te Tiranes me shpalljen e pavarsise se Kosoves kujt i kercet se e pranoi arabia kosoven si shtet autonom. Ajo qe na intereson neve eshte kush jane keta Myslimane, Islamike, Arabe si te duash ti quhash njeri nga Maqedoniatjetri nga KosovaPse dikush po keqperdor durimin e muslimaneve ? Pse nuk po lejojn te ndertohen xhamite ? Cfar qellimi kan kto persona , pa asnje milimeter fytyr , njerz te pamoralshem si Edi Rama e pushtetaret tjer ?,shume larg nga Tirana te vene kushte se cfare duhet te beje bashkia e tiranes. Mos valle u bete xheloze ju qe qenka nje katedrale Katolike qe eshte larg nga qendra edhe nje kishe ortodokse qe prap larg nga qendra tu jape te drejten atyre te vendosin edhe te kercenojne QEVERINE drejtuese ne kete rast bashkine e Tiranes se cfare duhet te beje ....! Pse nuk bejne keto kercenime kete nga amerika ku jam une te shofin ca pergjigje do marin nga bashkia. Muk jam kundra ndertimit te nje xhamie por ama ky ndertim duhet te kaloje ne baze te cdo regulli caktuar nga KRT "Keshilli i Regullimit te Teritorit" Bashke me bashkine e tiranes asnjeri qofte ky imami, jamami, apo vete MuhamediKeshtu eshte kur ne jemi shum te durueshem me ta . Hidhen lloj lloj akuzash e nuk jipen as leje, e pse? Ne jemi te durueshem . Duhet thene ketyre poltikuajve tane o jepne me qef o paqef , rrugedalje tjeter skeni .
Ju pershendes
Ardi
Ndryshuar për herë të fundit nga Ardi_Pg_ID : 15-10-2008 më 10:53
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt