Close
Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 242
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    kan problem serioz , krishtert,, jan ka humbin keq,

un per qytetin tim po flas , qe 10 vjet e fundit skan mbet pak krishter , dhe muslimant vetem po shkojn ty u forcu

ashtu edhe ne gjermani , ne disa vende si me kon ne shtet islam ,,kjo kur skan ndodh para 20 viteve, tash te verteten po e pranojn te gjith ,

kurse krishterve te rendomt , sju ka mbet tjeter, vetem sharje e fyrje ne internet, se perpara nuk guxojn me fol keshtu, i ikin bytht sikur ne luften e kosoves, qe jan ik.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Prandaj po i ngre ne ajer me gjith placka ne irak e afganistan se jane vetem krishtere te rendomte
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Sa bukur flisni, por mos u merzisni se do vije koha kur te kerkoni ndihmen e te krishtereve, gjthmone nen kuadrin patriotik e atdhetar....... por do jete teper vone.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Hahahahahah....moshe madhore thote ky...9 vjeç=moshe madhore.....hajde hoxhe hajde.....
    me fal qe nderhyj, MICOTAKIS GREKOS mos valle ti ke qene ofiqar dhe e din se ka pasur 9 vjet.

pastaj ti e di se ne cfar kohe ka jetuar muhamedi, ne cfar vendi ,dhe .... me duket se bisedoj kot me ty, e di qe ti i din gjerat me mire se une sic i din krejt bota ,por kete e ben nga inati , kjo eshte pergjigja me e mire qe meritoni ju nje grusht shkijesh te vogel qe shani neper forume , e ndersa ne jeten publike terhiqeni se jeni shume kombetare dhe tolerant ndaj feve tjera ,sepse nuk guxoni te flisni ne publik se ju han nata

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Prandaj po i ngre ne ajer me gjith placka ne irak e afganistan se jane vetem krishtere te rendomte
    po i ngatron gjerat, realiteti asht realitet epa verteta e pa vertet,

kushdo qe asht kundra mu smandin as pak, lete asht musliman, krishter

pse nervoseni kur e tham te verteten,

ne hak kurr nuk i hi kerkuj , por me kersit lufta nuk e la kerkand me me hi ne hak

qka asht ky postim me lart , shiqoje niher se qysh sillen pakicat ne interne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga pejani34 : 24-09-2009 më 12:15

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga mltn Lexo Postimin
    me fal qe nderhyj, MICOTAKIS GREKOS mos valle ti ke qene ofiqar dhe e din se ka pasur 9 vjet.

pastaj ti e di se ne cfar kohe ka jetuar muhamedi, ne cfar vendi ,dhe .... me duket se bisedoj kot me ty, e di qe ti i din gjerat me mire se une sic i din krejt bota ,por kete e ben nga inati , kjo eshte pergjigja me e mire qe meritoni ju nje grusht shkijesh te vogel qe shani neper forume , e ndersa ne jeten publike terhiqeni se jeni shume kombetare dhe tolerant ndaj feve tjera ,sepse nuk guxoni te flisni ne publik se ju han nata
    Kur te kesh mbaruar se griri sallate, a do te sjellesh ndonje kunderargument, apo do te vazhdosh te jesh llapalluq si shume islamike te tjere qe bejne vetem llogje????

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Ne veshtirsi ? E degjoni ? Thot qe sa here qe gjindemi ne veshtiresi

O gerrarrd, me thuaj a do te ishe i lumtur sikurse ta beja rrafsh "realitetin" tend ?
    Sipas satistikave te verteta dhe te tanishme e jo satistika te ardhme e te paverteta
    jan :

http://img195.imageshack.us/img195/6...dreligions.gif

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kur te kesh mbaruar se griri sallate, a do te sjellesh ndonje kunderargument, apo do te vazhdosh te jesh llapalluq si shume islamike te tjere qe bejne vetem llogje????

kur do sjellish ateher do sjelle edhe une LLAPALLUQ

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Sipas satistikave te verteta dhe te tanishme e jo satistika te ardhme e te paverteta
    jan :

http://img195.imageshack.us/img195/6...dreligions.gif

Cka eshte kjo torte ?

Kush e gatoi dhe per ke e gatoi ?

Kronik, a jeton ne Ballkan apo diku ne perendim ta di perafersisht se cfar "realiteti" ke parasysh

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Jo vetem qe xhami tjeter nuk duhet te lejohet te ndertohet, por i duhet vene buldozeri edhe atyre qe jane ndertuar.

Shkon ne Kosove dhe i gjen "shqiptaret" si magjype me by_the perpjete duke u fal si arabt ne arabisht, tek xhamia e Sulltan Muratit qe ishte pushtues Turk..... kuku nane, asgje shqiptare ne kete fe e kulture.

Pika qe s'iu bie, tamam magjyp te neveritshem.

Dhe ne kete aspekt Serbet na i fusin dore me dore. Shkojne e falen ne kishat me emra te tyre, kane shenjtoret e tyre, dhe ne gjuhen e tyre, i thone vetes se jane te besimit ortodoks Serb, bravo u qofte, kurse ju myslimant koketrashe e xhahile shqiptare, ia vidhni te tjereve ritet fetare dhe s'keni as identitet, as integritet e as karakter, te gjitha ia keni marre arabit.

Rob kot. Te vjen ndot tiu quash shqiptare.

Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •