Close
Faqja 30 prej 32 FillimFillim ... 202829303132 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 315
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une ve bast 100 milion euro qe nuk eshte shpifje !!! ketu ekstremistet po mallkojne e ca nuk po na thone neper tema edhe neper private lere me andej nga kosova te ngrihet ndonjeri kundra rrymes !!! cili do te ver bast me mua per lajmin te urdheroj se e kam 100 % te fituar !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    rrena jan ato lajme jan te shpikura nga derrat dhe majmunet

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga aadili Lexo Postimin
    Kjo është thjesht shpifje.
    Më vjen keqë për njerëz të tillë.
    Sikur të jetë e vërtet kurrë nuk besoj se do të kenë përkrahjen e atyre që i frikohen Allahut.
    Edhe meqenëse vllezërit ton shqipëtar të besimeve tjera kur na ofendojn na fusin GJITHMONË të gjithve me një thes por prap besoj se s`mendojn të gjithë kështu.
    Ju përshëndes.
    aadili
    Per SHQIPTARET myslymane nuk mendojne te gjithe ashtu.
    Per k-ARAB-ushet mendojne gjithashtu shume.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Ju vellezrit tane te nje gjaku si ne Kosove,Fyrom e Mal te Zi i frekuentoni shume xhamite,ndersa ne ne shqiperi nuk na rruhet shume per to.Une qe po te shprehem keshtu,po te deklaroj se stergjyshi im nga nena ka patur xhami personale me imam qe e paguante ai.Gjyshja ime nga babai ishte besimtare(sigurisht qe do te ishte,sepse ish rritur me mesimet e fese nga nje hoxhe qe i kish kryer studimet ne Stamboll).Im at nuk u be besimtar.Ime eme eshte besimtare sot e kesaj dite.Ne myslymanet e Shqiperise kemi pire raki(alkol) qe kur nuk mbahet mend,brez pas brezi,sepse origjinen si ju dhe ne e kemi nga kristianizmi.Po ju ne Kosove etj nuk pini raki,po pite ndonje birre eshte shume.Keni lidhje te shumta me boten arabe,bile ne trevat tuaja jetojne plot turcelinj.Duke patur lidhje me boten arabe,gje te cilen e ka stimuluar edhe Jugosllavia ,kryetarja e vendeve te paangazhuara per qellimet e saj antishqiptare.Mos u habitni qe bota arabe paguhet po nga kurva Serbi me qellime te mbrapshta kunder jush.Grupi terrorist prej Dibres se Madhe i arrestuar ne USA dhe te tjere,nuk eshte cudi qe jane pre e pareve te paguara nga shkau.Prandaj do t'ju lutesha mos flisni badjahva.USA eshte vendi qe na ka dale krahe ne momentet tona me te veshtira vellezer,prandaj jo te ngrejme doren kunder mikut tone te madh,por as ta mendojme nje gje te till.Le te jene te keq per kedo,dersa na kane bere mire ne,ata jane miqte tane me te medhenj e me te fuqishim.Pa ata nuk do te ishte Kosova e pavarur.Po te ishte per kurvat europiane ato do te na i kishin futur si me 1913,ndoshta do t'ju linin t'ju grinte ushtria serbe si me Bosnjen.Mos e harroni Srebrenicen.Me keq do ta kishit pesuar nqse nuk do te ish presioni i madh i USA.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Ju vellezrit tane te nje gjaku si ne Kosove,Fyrom e Mal te Zi i frekuentoni shume xhamite,ndersa ne ne shqiperi nuk na rruhet shume per to.Une qe po te shprehem keshtu,po te deklaroj se stergjyshi im nga nena ka patur xhami personale me imam qe e paguante ai.Gjyshja ime nga babai ishte besimtare(sigurisht qe do te ishte,sepse ish rritur me mesimet e fese nga nje hoxhe qe i kish kryer studimet ne Stamboll).Im at nuk u be besimtar.Ime eme eshte besimtare sot e kesaj dite.Ne myslymanet e Shqiperise kemi pire raki(alkol) qe kur nuk mbahet mend,brez pas brezi,sepse origjinen si ju dhe ne e kemi nga kristianizmi.Po ju ne Kosove etj nuk pini raki,po pite ndonje birre eshte shume.Keni lidhje te shumta me boten arabe,bile ne trevat tuaja jetojne plot turcelinj.Duke patur lidhje me boten arabe,gje te cilen e ka stimuluar edhe Jugosllavia ,kryetarja e vendeve te paangazhuara per qellimet e saj antishqiptare.Mos u habitni qe bota arabe paguhet po nga kurva Serbi me qellime te mbrapshta kunder jush.Grupi terrorist prej Dibres se Madhe i arrestuar ne USA dhe te tjere,nuk eshte cudi qe jane pre e pareve te paguara nga shkau.Prandaj do t'ju lutesha mos flisni badjahva.USA eshte vendi qe na ka dale krahe ne momentet tona me te veshtira vellezer,prandaj jo te ngrejme doren kunder mikut tone te madh,por as ta mendojme nje gje te till.Le te jene te keq per kedo,dersa na kane bere mire ne,ata jane miqte tane me te medhenj e me te fuqishim.Pa ata nuk do te ishte Kosova e pavarur.Po te ishte per kurvat europiane ato do te na i kishin futur si me 1913,ndoshta do t'ju linin t'ju grinte ushtria serbe si me Bosnjen.Mos e harroni Srebrenicen.Me keq do ta kishit pesuar nqse nuk do te ish presioni i madh i USA.
    Kush ti ka dhane kto informacione?..Gabim e ke,mos perfshij tere komunitetin musliman ne kto qe thua.

Une jam musliman dhe pij raki sikur ju ne Shqiperi,masi veq po e permend.
    Kta qe jan pro arabeve nuk i llogaris as njerez,kshtu qe take it easy mos perfshij gjith boten muslimane.
    I jam mirnjohes amerikes per ndihmen kur kem pas nevoj,e sa per shtetet arabe kurr Zoti mos m`qoft as emrin me jau ndi..
    Me helmin e Sadam Hussein jane helmuar qindra mijra nxenes ne Kosove,e dijn kta talebanet po kan harruar.

Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    flm adna per perkthim qe xhihad po u thujka luft toni thu luft e drejt , une siq kuptova xhihad qenka mbrojtje e jo luft siq po thu ti.
    se lufta o luft e lufta te drejta ska ........
    nji sqarim i vogel miqsor, xhihad nuk asht internacional ...
    Ka moj luftera te drejta si s'ka?!

Sipas teje vetem ata qe sulmojne, uzurpojne bejkane lufte, ndersa pala tjeter cfare beka?
    Mbrohet dihet kjo gje, ama edhe kjo gje kur keta te sulmuarit kapin pushken per te mbrojt vendin, popullin, per t'i largu pushtuesit nga toka e tyre quhet lufte e nderuar.

Nuk ke degjuar asnjehere p.sh Lufta e lavdishme e UCK-se. ose Lufta e trimave shqiptar per clirimin e vendit. etj.

Lufte pra eshte e te dy palve pos p.sh njera palë mund te beje lufte per te pushtu nje vend, e tjetra lufte per te cliru vendin.
    Paqë

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anëtarësuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    shpifje...rrrena mos besoni ksi senesh palidhje ....
    fotografia-hobi im

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    para dy javesh u arrestua nje kosovar ne amerike per terrorizem kundra amerikes. keshtu ja shperbleni ju amerikes qe ju c'liroj nga serbi, se mos te ishte amerika dhe anglia nuk do njihej me kosove fare, as si emer nuk do njihesh.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    shtrejt kem me pagu ket pavarsi

Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    shtrejt kem me pagu ket pavarsi
    Sa do te paguhet shtrejt?? Nje konvertim te shqiptareve ne krishterim??

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  3. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •