Vetem fetaret qe luten nga arabia bejne luftra te drejta , dmth xhihad
Te tjeret kane luftuar dhe luftojne ( ne shqip ) pa te drejte , arabofonet .
Vetem fetaret qe luten nga arabia bejne luftra te drejta , dmth xhihad
Te tjeret kane luftuar dhe luftojne ( ne shqip ) pa te drejte , arabofonet .
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 28-09-2009 më 15:36
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Ndoshta per arabet "xhihadi eshte "lufta e shenjte" mirepo jo edhe per shqiptaret e as gjermanet...
...ne duhet te preesim ne stam se kush po fiton kete lufte te shenjte, te shtrembtit apo te drejtit, tjeter sna ka mbet..;lol!
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Keta talibanet e vahabistet jane shume te cuditshem, duan t'i bejne vendet ku ata jetojne si arabia e afganistani, por vete nuk duan qe te shkojne atje te jetojne. Pse nuk shkojne pash Zotin ne Arabi, te jetojne atje mes reres dhe ferrave te shkretetires? Nuk po i mbajme me zor ketu! Po le kur shkojne ne vende evropiane keta talibane te ndyre, dhe kerkojne qe t'i shnderrojne keto vende ne vende talibaneske ndersa shteti i atij vendi i mban me para e ndihma...tamam gjarperinj!
[QUOTE=OROSHI;2424214]Edhe nje shqiptar tjeter i Maqedonise u arrestua per pregatitje te sulmeve terroriste!
E kuptoni qe ky problem qendron edhe ne mesin tone?
Eshte i kushedi i sati qe kapet si terrorist![/QUOTE
---------------------------------------------------------------
Jam me ty,por s'do te kete qene shqiptar i Maqedonise
do te kete qene ARAB i Nascha Mama.
E sa+plot te tjere...
Kur te habiten nje dite se nga ju erdhi...
gjema behet fjale
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Organizata islamike “Xhihadi thërret“ Prishtinë'
Nuk behen organizata te tilla me lepuj, vecse me majmune te importuar nga Lindja e Afert, e Mesme dhe e Larget(keshtu qofte).
asht ni shpifje e kulluar nga derrat dhe majmunet.
Kjo është thjesht shpifje.
Më vjen keqë për njerëz të tillë.
Sikur të jetë e vërtet kurrë nuk besoj se do të kenë përkrahjen e atyre që i frikohen Allahut.
Edhe meqenëse vllezërit ton shqipëtar të besimeve tjera kur na ofendojn na fusin GJITHMONË të gjithve me një thes por prap besoj se s`mendojn të gjithë kështu.
Ju përshëndes.
aadili
Krijoni Kontakt