Postuar mė parė nga
KILI MERTURI
Unė kam mar njė vėrejtje nga moderatorėt e forumit pėr shkak tė fyerjeve qė i paskam bėrė forumistit brari.
Po e filloi me atė , se shpresoj qe edhe brari ka mar tė njėjten gjė , bile ai duhet tė pėrjashtohet pėrgjithmonė.
Pastaj , lus moderatorėt qė tėmarin pak kohė dhe tė lexojnė postimet nė lidhje me Rexhep Qosjen , pra kėtė temė. Nės janė fer kėta moderatorė do tė reagojnė drejt.
Ka shumė fakte tėpashkruara kėtu nė forum , qė japin pasqyrė tė drejt nė lidhje me akademikun e nderuar Rexhep Qosja , qė pėr fat tė keq kombėtar , ėshtė njėri nga tė paktėt qė e meriton kėtė titull.
Njė grup antarėsh tė forumit kemi tentuar tė sjellim njė pjesė dokumetesh e faktesh nė lidhje me Qosjen, dhe besoj se kemi aritur qė tė provojmė se Qosja nė tė vėrtt ėshtė i madh.
Puna e disa forumistėve si e forumistit brari , ka bėrė qė me tė vėrtet tė dyshoi se ky person ka probleme mendore . Nuk e pata qėllimin ta fyej , por desha tė jap njė kėshill.
Nuk po komentoi tash se cfarė shkruan ky forumist , por ėshtė shumė leht tė shifet nėse shfletohen disa nga faqet e fundit tė kėsaj teme.
Qosja , nuk ka nevoj tė mbrohet , sepse ai ka vepren gjigante qė e mbron mė sė miri.
Por , le qė po bije puna kėtu tė sjellim dicka nga veprat e tija jo pėr ta mbrojtur , po pėr tė njoftuar forumist tė cilėt nuk e njohin akademikun.
Tė mbrosh akademikun duke fyer njė forumist , jo se nuk ėshtė e nevojshme po as qė ka qen ndonjėhr tentim nga ana ime.
Ndoshta e kam nga ajo qė disa njerėz i kan disa punė tė pėrbashkėta , si psh e vėrteta , e imja me tė Qosjes dhe tė tjerėve qė nuk durojn tjetėr pėrvec te vėrtetes nuk duroj gėnjeshtren .
Ju moderator , mė keni pėrjashtuar mė heret pėr shkak tė "fyerjeve" dhe mund ta bėni prap , nuk e kam jeten e mvarur nga ky forum, por njė gjė duhet ditur , se edhe po e lat kėtė forum pa antarė qė e donė dhe e thonė tė vėrteten , atė , pra tė vėrteten nuk mund ta mbytni kurr!
QOSJA ĖSHTĖ I MADH DESHTEM APO S`DESHTĖM NE KĖTU NĖ FORUM!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET1
Krijoni Kontakt