Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Izraeli zotėron rreth 200 mbushje bėrthamore dhe nuk ka qeveri nė botė qė nuk e di kėtė.
Ka dėgjuar njeri ndonjė gjysėm fjale kundėr kėtij rreziku? Nėqoftėse Izraeli ka 200 atėherė unė, thjesht dhe pėr pak ballancim, mendoj se do ishte e drejtė qė dhe Irani tė zotėronte 1.. por, vetėm 1!
jehudim nekarim![]()
Prektora
Ka ardh koha qe ti ipet nje leksion edhe iranit,ky far ahmedi negjat me siguri eshte i qmendur,nuk eshte duke par akoma qka don me gjet.
Jam i sigurt qe peshtim nuk ka vetem vonim,eshte qeshtje kohe dhe strategjie vendimi eshte narr besoi une qe ti ipet shkoll njeher e mire keti shteti.
edhe ti paske ditur te emertosh njerzit me lloj lloj emrash a?mir flm,sta ze per te madhe.....doja shkurt te te tregoj pasi me kishe pyetur pse jetoj ne Gjermani,e nuk shkoi andej nga shpellat....pergjigja esht si vijon-jetoj ketu sepse kam arsyet e mia qe ti sesht patjeter ti dijsh,e nuk jetoj ne shpell sepse nuk jam njeri i shpelles,nese dikush duhet te jetonte ne shpell ateher ti do ishe shpellari me i madh sepse meresh me hulumtime te tilla,apo sesht ashtu.......un nuk u solidarizova me askend,sepse nuk thash asgje,thjesht u pergjigja ne shaka,mirepo juve ju vret cdo fjal nga ana e disave,ska lidhje ti ke drejtimin tend te te menduarit dhe vazhdo andej nga je duke shkuar,e me kend solidarizohem un ajo esht pun imja dhe besoj se ty ska cte intereson nje gje e tille
un nuk bej ciu ciu nga mesi i europes,un me ate qe solidarizohem bej edhe me shum se ze dhe jo vetem kur jam ne gjermani....
edhe si per fund duhet ta dijsh se nese Irani sulmohet kan te pesojn shum keq keta Izraeli i madh dhe i vogli.....
me shnet
Jetė e rėndė.......!!!
Une ia kisha lon ne dore Izraelit a? Obama le te rrije atje me gruan e vet, Mishellin, mos te shqetesohen femijet.Shpresoj qe t'i ofrohet LIRIA edhe popullit Iranian qe po heq nen vuajtjet e fanatikeve fetare, pra mos te kufizohet vetem me sulm ajror, por edhe me sulm tokesor deri ne Teheran. Gjithesi mosnjohja e pavaresise se Kosoves ka qene nje hap i ngutshem i Izraelit, shpresoj qe ta rishqyrtojne se shpejti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 28-09-2009 mė 13:41
Krijoni Kontakt