Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 109
    Citim Postuar mė parė nga gerrard73 Lexo Postimin
    Ju keni degjuar ndonjehere shtetin e Izraelit te kercenoje ndonje shtet tjeter?
    Nuk mund t'i generalizoni gjerat. Nuk mund te krahasoni nje shtet puro demokratik me nje shtet diktatorialo-religjoz.
    Puro demokratik nuk jane as ata. Nje rrac e qelbur jan te dyja palet prandaj dhe vetem zihen me njeri tjetrin.

Gerr gerr me llafe bejn keta qe s'kan takat, kurse Izraeli i ka armet berthamore, e bejn ato kercenimin, nuk kan nevoj te flasin fare.

Nuk duhej lejuar as Izraeli ti merrte armet berthamore. Sigurisht nuk duhet lejuar as ky Hamutinaxhadi.

Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    edhe ti paske ditur te emertosh njerzit me lloj lloj emrash a?mir flm,sta ze per te madhe.....doja shkurt te te tregoj pasi me kishe pyetur pse jetoj ne Gjermani,e nuk shkoi andej nga shpellat....pergjigja esht si vijon-jetoj ketu sepse kam arsyet e mia qe ti sesht patjeter ti dijsh,e nuk jetoj ne shpell sepse nuk jam njeri i shpelles,nese dikush duhet te jetonte ne shpell ateher ti do ishe shpellari me i madh sepse meresh me hulumtime te tilla,apo sesht ashtu.......un nuk u solidarizova me askend,sepse nuk thash asgje,thjesht u pergjigja ne shaka,mirepo juve ju vret cdo fjal nga ana e disave,ska lidhje ti ke drejtimin tend te te menduarit dhe vazhdo andej nga je duke shkuar,e me kend solidarizohem un ajo esht pun imja dhe besoj se ty ska cte intereson nje gje e tille

un nuk bej ciu ciu nga mesi i europes,un me ate qe solidarizohem bej edhe me shum se ze dhe jo vetem kur jam ne gjermani....

edhe si per fund duhet ta dijsh se nese Irani sulmohet kan te pesojn shum keq keta Izraeli i madh dhe i vogli.....

me shnet
    Shume mire qe ke arsyet e tua qe jeton ne Gjermani. Dhe nje nga kryesoret do te jete qe eshte shume here me mire se Irani.

Ti tani solidarizohesh me Iranin, dhe jo me vendin qe te ka hapur deren dhe te ka dhene mundesi te jetosh me gjithe te mirat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shume mire qe ke arsyet e tua qe jeton ne Gjermani. Dhe nje nga kryesoret do te jete qe eshte shume here me mire se Irani.

Ti tani solidarizohesh me Iranin, dhe jo me vendin qe te ka hapur deren dhe te ka dhene mundesi te jetosh me gjithe te mirat.
    i nderuar Qyfyre un i kam deret hapur kudo,sepse ashtu e kam punen,mua sme ka hapur gjermania dyert per jet me te mire,un edij qe ne gjermani dhe kudo tjeter kund ne Europe eshte me mir jeta se ne Iran,un nuk e perbuz Europen as asnje vend tjeter,mirepo me keq kuptoi Darius dhe per at tema mori kete kahje,un nuk u solidarizova me askend,un vetem si shaka e thash ate fjalen ne faqen e pare....

ke te drejt qe thua se Izraeli nuk esht shtet demokratik,dijhet se cka ka ber dhe cka esht duke ber me palestinezet pamvarsisht se jan musliman,edhe ato jan njerez....apo jo?un nuk perkrah asnjeher dhunen e cfardo lloji qoft ajo dhe mbi cfardo popullli qe te ushtrohet ajo,pervec serbeve ato i urrej sa sdihet

sa i perket nje lufte mes ketyre dy shteteve un them dhe jam i sigurt qe do jet nje luft e rend per te dy palet,shpresoj mos te vije deri aty mirepo nese nis dicka duhet ditur se Irani nuk esht hiq me i leht se Iraku apo Avganistani

mesia thot te luftojn burr me burr,o mesia skan qen burra kurr jehudet,cionistet gjithmon me tanket e tyre kan renuar dhe kan mbytur civil te pafajshem,me aeroplanet e tyre .....perbes ata frigohen prej gureve te femijeve palestinez
    Jetė e rėndė.......!!!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O goldi thojn tutju budalles se tmeqmit ska nevoje .

E kti si dihet .
    Ne fakt Xhamia mendoj se keta qe jane ne pushtet ne Iran nuk jane edhe aq budallenje, te pakten une keshtu mendoj.
    Me pelqen fakti se kane mburje kombetare dhe se nuk u nenshtrohen kerkesave e te huajve.
    Personalisht jam kunder armatimt nuklear, por jam kunder edhe standardit te dyfishte.
    Irani nuk guxon te kete arme berthamore, por ama Izraeli mund te kete mbi 200 arme berthamore qe mjaftojne te zhduket Toka 6 here! Ku mbeti Rusia, Kina, Amerika, Franca , Anglija, Pakistani e India!!!
    Ate qe dua te them eshte se nqs se shtetet peremndimore me te vertete punojne per te miren e planetit tone, keto shtete haptasi duhet te shkaterojne te gjith arsenalin e tyre nuklear, por jo vet ta mbajne e tjeret mos i lejojne!!! Kesaj i thuajne standard i dyfishte!!!!
    Izraeli tamam pershkak te ketij arsenali berthamor qe ka , po tallet me shtetet islamike, po tallet me muslimanet, a eshte kjo ne rregull ose jo ?!!!
    Pastaj ajo qe me pelqen lidhur me Iranin eshte se si komb jane duke be cmos qe te behen te pavarur nga shtetet e huaja. Psh nese Shqiperise i duhet nje aeroplan , ajo duhet ta blej ate prej dikujt ashtu, e njeta nuk vlen per Iranin, ata e prodhojne vete, po jo vetem aeroplana, ata prodhojne makina, satelita, nendetse, tankse , pra me nje fjale cdo gje qe e ben nje shtet , shtet me plot kuptimin e fjales.

GV_USA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 28-09-2009 mė 15:03
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    irani i ka ditet e numeruara

forum http://www.hayamin.org/forum/

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    irani i ka ditet e numeruara

forum http://www.hayamin.org/forum/
    Kujt ja nin per Iranin, ate qe ti nuk kutpon eshte se NQS Irani i ka ditet e numeruara , atehere e krejt bota i ka ditet e numeruara!!!
    Mendon ti se shqiperia nuk do ti kete ditet e numeruara a ?!! Gjermania , e ku ta di une se cfar.

Nese fillon luifta me Iranin , mbaje ne mend se do te behet fjale per luften e Trete Boterore, e jo lufetn Shba kunder Iran leshit.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kujt ja nin per Iranin, ate qe ti nuk kutpon eshte se NQS Irani i ka ditet e numeruara , atehere e krejt bota i ka ditet e numeruara!!!
    une degjova planet sekrete te mosad dhe ustrise izraelite. a thua se une dhe ti kopuk vendosim direkt fatet e botes?

Lufta e trete boterore nuk fillon nga nje shtet si Irani. Qe te villoje lufta e trete boterore duhet te kemi nje reagim zinxhir te vendeve islamike per te mbrojtur Iranin apo per t'a ndihmuar. Por kjo nuk do te ndodhe kurre sepse jane vendet arabe qe jane shume te interesuar qe Irani mos te paiset me arme berthamore. Bile Irani dhe Emiratet e Bashkuara jane ne "sher" per disa ishuj ne Gjirin Persik, qe do te thote se nese Irani armatoset, Emiratet e dine shume mire se do t'i humbnin ishujt ne fjale.

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    une degjova planet sekrete te mosad dhe ustrise izraelite. a thua se une dhe ti kopuk vendosim direkt fatet e botes?
    Ke te drejte , une dhe ti jemi kupuk, dhe nuk i vendosim ne fatin e botes, por te jesh i sigurte qe nje lufte kunder Iranit do te jete katastrofale per krejt boten.
    Irani ndoshta nuk eshte shtet nuklear , por ama dije qe eshte aq shum i armatosur sa qe kushdoqofte qe e sulmon nuk do ta kete lehte.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Sa e vrisni mendjen dhe ju,
    luftrat jane te planifikuara dhe ahmadinexhadi bashke me izraelin dhe me shba jane thjesht aktore, regjizori nuk i dihet.
    Nepermjet mediave gjerat ekzagjerohen dhe kthehen ne lajme sensacionale per te krijuar panik.
    U hodhen ca raketa ne iran dhe u be nami, po ēdo shtet ben stervitje ushtarake.
    Lufta po qe se ka per te plasur do jete e planifikuar ne ēdo detaj.

Tani kemi dy mundesi,
    ose keto raketa qe hedh irani do perdoren si pretekst per te nisur nje lufte, ashtu si izraeli perdori raketat e hamasit(sigurisht te financuar nga vete izraeli) si pretekst per te sulmuar palestinen,
    ose thjesht po kerkohet te humbase vemendja e publikut me nje krize politike te sajuar siē ishte lufta e ftohte.
    Duhet gjithmone nje armik, dhe ne kete moment Irani eshte me i pershtatshmi per te luajtur rolin.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •