Postuar mė parė nga
Njoni-ch
edhe ti paske ditur te emertosh njerzit me lloj lloj emrash a?mir flm,sta ze per te madhe.....doja shkurt te te tregoj pasi me kishe pyetur pse jetoj ne Gjermani,e nuk shkoi andej nga shpellat....pergjigja esht si vijon-jetoj ketu sepse kam arsyet e mia qe ti sesht patjeter ti dijsh,e nuk jetoj ne shpell sepse nuk jam njeri i shpelles,nese dikush duhet te jetonte ne shpell ateher ti do ishe shpellari me i madh sepse meresh me hulumtime te tilla,apo sesht ashtu.......un nuk u solidarizova me askend,sepse nuk thash asgje,thjesht u pergjigja ne shaka,mirepo juve ju vret cdo fjal nga ana e disave,ska lidhje ti ke drejtimin tend te te menduarit dhe vazhdo andej nga je duke shkuar,e me kend solidarizohem un ajo esht pun imja dhe besoj se ty ska cte intereson nje gje e tille
un nuk bej ciu ciu nga mesi i europes,un me ate qe solidarizohem bej edhe me shum se ze dhe jo vetem kur jam ne gjermani....
edhe si per fund duhet ta dijsh se nese Irani sulmohet kan te pesojn shum keq keta Izraeli i madh dhe i vogli.....
me shnet
Krijoni Kontakt