hah, ngoje more shizofrenin "pssstt shuj mos ta niee zonin", mshoji thupėr eksplorerq'ashtu hit him hard, garant i dhem shum pėrmes internetit
ēa ***** duan besimtaret ne forumin ateist,
ne nuk ju ēajme ****** juve tek forumi juaj,
shkerdhata
Iu kerkoj te falur gjithe besimtareve qe kam qene provokues per fene e tyre.
jo mor kerkes e nje goce qe une dua to get in her pants.
Kam disa pyetje per besimtaret e fese islame, katolike, dhe te feve tjera!
1. Perse te gjithe profetit deklaronin se shpalljen e merrnin nga engjujt dhe perveq atyre askush tjeter nuk i pa engjujt pra nuk pati deshmitare tjere okulare kur ju vinte atyre shpallja?
2. Perse te gjithe profetet i kane frikesuar njerezit me denimin me zjarr kur i kane ftuar te besojne? Pra nga kjo del se njerezit e kane pranuar fene nga frika e ndeshkimit!
3. Perse secila fe kerkon nga besimtaret te jepet nje shume e caktuar parash nga pasuria e tyre dhe kush mund te garantoje qe keto mjetet e grumbuluara do te perdoren per ēeshtje bamiresie?
4. Perse secila fe kerkon qe te vizitohen vendet e shenjta dhe te nderohen ato?
Kam edhe shume pyetje te tjera por keto mu duken disa nga me te rendesishmet!
Tani, po i shpreh disa mendime te mija ne lidhje me te gjitha fete:
Shume besimtare te feve te ndryshme behen arrogante dhe mendjemedhenje kur fillojne te praktikojne ritualet e feve dhe i kritikojne te tjeret pse nuk e bejne te njejten gje.
Pra ne kete menyre atyre ju duket vetja si te zgjedhurit e Zotit dhe me te mire se njerezit e tjere dhe shpesh edhe tallen me te tjeret duke i quajtur jobesimtare dhe mohues dhe duke i frikesuar me denime te ndryshme!
Pra, mua me duket se fete me shume shkaktojne perēarje te njerezit sesa bashkim.
Besimtaret i urrejne jobesimtaret, te krishteret i urrejne muslimanet, muslimanet i urrejne te krishteret, etj.
Gjithashtu udheheqesit e ndryshem fetare i shfrytezojne fete per perfitime personale (sidomos koheve te fundit eshte perhapur shume ky fenomen) duke i zgjedhur njerezit injorante qe mendojne se kane bere mekate dhe duke ju premtuar se ata do te pastrohen nga mekatet!
Pastaj, te gjitha librat fetare shperndahen falas dhe kjo le te kuptohet qe dikush shume i pasur i financon keta njerez per te bere propagandat e tyre, etj. nuk po shkruaj me teper sepse deshiroj te di dhe mendimet tuaja per keto ēeshtje!
ILMGAP@
NJe gje po e gabon por s'po eshte pune me te funksionu ty ne TRU. Ateizmi eshte gje qe kundershton fakte te Fejes, dhe mos Ekzistencen e Zotit...per Homoseksualizem nuk thot kurgja sepse ne qoftese do te thoshte dicka kerkush s'do te ishte bere ATEIST. Se po e lejon nje gje qe eshte vet kunder Natyres...
Po edhe nje gje po e them Ateizmi nuk thote behu Homoseksual, por njerzit Ateizmin e kuptojn jeten pa Zot dhe per ate mundesh te besh cfare te duash. Por ajo eshte vetem nje gje qe gjithkush e ka perveti mos i perfshi te gjithe sepse gabohes...se une jom Ateist e ti ne qoftese mendon per mu qe jam Homoseksuals gabon shum, kjo thjesht ka te bej me lirin e te shprehurit te jesh I LIRE.
Qysh ma spjegon ti Zotin qe aii s'po perzihet ne jeten e njerzve, kur vet ne FE thote: Zoti na di se cfare kemi ne zemrat tona dhe pa Dijen e Zotit as Syri nuk Leviz...e po e marrmi nje shembull: Qysh mundet Zoti me u perzi ne zemrat tona kur ai pra vet i shkakton demet dhe ne Diten e GJykimit do ti japin te gjitha Veprat qe i kemi bere? Me e kqyr logjikisht tash Xhehnemi edhe Xhehneti po bin ne uje se Zoti po u perzika ne Jetrat tona...a nuk eshte kjo Bote per ty Test?
I kam disa Sure qe i kom gjet, se nuk eshte ashtu siq po mendon, ne qoftese je i interesum ti postoj Suret...
Krijoni Kontakt