lere mer wikin,se nuk e marr parasysh kurre....mos repliko e lagu se lagu,hajt,di shume teper per saladinin,kishte qindra mije robote islamike te bindur...kishte avantazh,thjesht superioritetin numerik.jam i sigurt qe ke lexuar dhe per zemer luanin.
ps.nuk po diskutojme per zogun dhe motren e tij te martuar me turkun![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strider : 26-08-2009 mė 09:22
ti je monoteist,por minaret kane gjysem henen simbol,pra nje simbol puro politeist.islami fe koti,ka vjedhur nga hebraiket,nga paganet,nje religjion surrogato,vari lesht.
Nuk ishte prej superioritetit numerik, ishte njė lider i vėrtetė, i vetmi qė ka patur ndonjėherė islami. Shiko vetėm faktin si u soll me mbretin e vogėl tė Egjiptit, tipik njė udhėheqės pragmatik, jo kafshė barbare qė bėnte gjithēka pėr pushtet absolut. Sipas pėrshkrimeve ka mundėsi tė ketė qenė i bardhė (Saladini nuk ka qenė arab, e sigurtė!) prandaj si duket dinte t'i bėnte gjėrat tė funksiononin.lere mer wikin,se nuk e marr parasysh kurre....mos repliko e lagu se lagu,hajt,di shume teper per saladinin,kishte qindra mije robote islamike te bindur...kishte avantazh,thjesht superioritetin numerik.jam i sigurt qe ke lexuar dhe per zemer luanin
- - - - - - - -
Se harrova, truthari i vėrtetė ishte Riēėrd qė shkoi deri nė Jeruzalem pėr ta mbajtur qytetin larg duarve arabe. Pėr njė copė tokė idiote atje nė shkretėtirė kėta kafshėt me stemėn e kryqit nė gjoks harruan tė mbronin Europėn nga individėt "qymyrė". Mė mirė qė u shuan fare templarėt dhe kryqtarėt. Kafshė qė nuk meritonin tė jetonin.
nė lidhje me motrėn e Zogut - nuk ke tru ti qė t'ia fillojmė bisedės mbi Zogun.. kur tė gjejmė temė tjetėr fillo prapė mė trego ato lėngjet qė kopjoje atėherė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 26-08-2009 mė 09:36
Prektora
Ec lexo me teper ne shkence se nuk paskan pare nje elektron .
Kush te tha qe nuk e besoj se egzistojne vrima te zeza ?? Une e besoj se ka , por qe ka foto per to nuk e besoj se niher per niher smundet me pas![]()
Allahu ka lene gjurm per ata qe din ti shofin e per ata qe lodhin trurin mi mendu vet gjerat .
tommy dhe xherri jane terroriste sepse me frymezojne e me mesojne mua dhe terroristat si behen eksplozivet.
muajin tjeter do shikoj tommy dhe xherin ne kinema "Bagdad" se jepet nje episod lecture si tommy nderton nje IED improvised explosive device te bej shkrumb e hi xherrin.
me njohurine une mund te i bashkohem xhihadit do dal muhaxhedin. padrilla ti myte veten jo une. Meso nga tommy dhe Jerry si behen eksplozivet. Je apo sje myslyman?
islamofobcaaa :P:P: ku jeni more cilja osht tema e radhes me tematik islame hahahha
eee po kjo semundje nuk ka sherim
sherim te shpejt nga kjo epidemi
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Po pse mer akoma me telefon qenka Xhėmall? Une mendoja se kishte filluar me bllekberri.![]()
-
Krijoni Kontakt