Close
Faqja 7 prej 33 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 330
    i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    =MIRIAM;2425458]Po a ja ke bere vehtes pyetje se pse jemi ne kete gjendje qe jemi?
    Ta tregoj une ,per shkak te fese "shkencore ".
    Edhe normalisht qe te marrin si pastrues se zoterinje jane vet (jane shkollu , eduku e kane eksploru dhe nuk kane nejt me prit rriskun e Zotit si ata vellezerit e tu arab)por prape duhet tu jemi falenderues qe na kane pranu edhe si pastrues.
    Po mire moje e nderuar po pse nuk te dashti ne kohen e Skenderbeut
    Ne ate kohe ka qen akoma ajo feja e Zotnive
    Lexo pak oj e nderuar se aspak nuk te shkon pėr fytyre me ardhe dhe ma na sha si pastruese qe koke .

Po si mos me ju thane maqedonte e shemtuar ,shqipatareve "pllaninci " kur ne kete shekullin e internetit e shkences ata ende mirren me zakone primitive arabe ,normalisht qe e ndiejne vetem ma superior ,krahasuar me ta.Me dhemb mjaft kjo qe thashe por e verteta eshte kjo .
    E nderuar tema eshte pėr fe dhe jo pėr zakone por nejse
    Ata ndihen me superior ndaj politikes ne Tirane qe me se pakti ka lidhje me Islamin , Po te ishte politika dhe akademia e shkencave ne Tirane ne nivelin qe duhet kėto gjera nuk do te ndodhnin.
    Dhe dihet mirėfilli qe Institucionet ne Tirane jane ose laike ose te Krishtere keshtu qe mos u ba pre e gjerave qe i shef ne anderr .
    Shko lexo pak meso pak dhe ndoshta edhe mund te arrish te behesh sekretare lol
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohė tė gjatė rrezikon t`ju bėhet fytyrė!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Fjale boshe ,boshe ,boshe ashtu siq e prita ,me trego pse jane me te varferit e me primitivat e planetit?
    A ke qene ndonjehere ne ndonje vend musliman apo vetem je ka ja fut prej kornierit? Apo e ke me te nine prej atyre "dijetareve" arabomusliman?
    A jane punetor krahu muslinanet ne europe apo te krishtert ne azi?
    Pergjigju si burre .
    Krejt boshe dhe kote degjon nga kta o Miriam. Jo Miriam muslinanet ne europe janė me tespih ne dorė. Po qfar tjeter pos punėtorė krahu dhe "ej vallah".

Pergjigju si burre
    Prej kujt bre po pret?

Lexoje se ēka thotė ky qe ti kerkon te pergjigjet si burrat:

Ēme pyet mua per arabet? Ata e kane ne terezi, kane cdo gje. Hajde ne te shohim Kombin tone.
    Harron se pasojat nė kombin tonė janė pasi qe shqiptarėt u islamizuan;
    Harron se edhe pse ai i urrenė perndimoret, krejt energjia, potenciali dhe investimet e popullit shqiptarė janė duke u bėrė vetem e vetem per tu bashkuar me kėta europian. Ama, pse nuk ndodhė kjo ne tė kunderten pasi janė tė mirė apo na qenkan dikushi, pse nuk drejtohemi dhe tė shkojmė andej nga arabia, nga shkretėtira e kerpurdhave??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 26-09-2009 mė 17:36
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Po a ja ke bere vehtes pyetje se pse jemi ne kete gjendje qe jemi?
    Ta tregoj une ,per shkak te fese "shkencore ".
    Edhe normalisht qe te marrin si pastrues se zoterinje jane vet (jane shkollu , eduku e kane eksploru dhe nuk kane nejt me prit rriskun e Zotit si ata vellezerit e tu arab)por prape duhet tu jemi falenderues qe na kane pranu edhe si pastrues.
    Po si mos me ju thane maqedonte e shemtuar ,shqipatareve "pllaninci " kur ne kete shekullin e internetit e shkences ata ende mirren me zakone primitive arabe ,normalisht qe e ndiejne vetem ma superior ,krahasuar me ta.Me dhemb mjaft kjo qe thashe por e verteta eshte kjo .
    Shiko ti djal i mir

Un as per arab as per maqedon nuk e rruj,a po don me dit..
    Sot me vdek krejt kta,mu sme intereson hiq per ata
    Un per vete besoj ne All-llah,po kjo nuk dmth qe jam Bin Laden,ose qe jam i pashkollun,analfabet etj etj
    Un vetem shiqoj punen time,shkollen time,fen time
    nuk me intereson as per ty,e as per arabin,as per maqedonin
    ti qe po thua "rriskun e Zotit"
    asnje besimtar musliman,nuk e pret ndihmen e Zotit pa punu ata vete,pa ia nis punen vet,kete e din fort mir
    te gjithe arabet qe jan "Hard Muslim" i ndihmojn njeri tjetrit,dhe sado pak e zbusin varferin,edhe ulet varferia ne ato shtete
    ne evrop,shtetet si GB,FR,DE,CH kan luks te tepruar,kurse Shqiptart,qeqenet maqedonet,rumunen,vdesin per kafshaten e gojes,evropes nuk i intereson hiq.
    Megjithate un te thash qe sme intereson per keto gjera

Ti shaj sa te duash arabet,e maqedonet
    por fene time ske nevoj te ma ofendosh
    nese ty nuk te vjen inat per fene tende(mdoshta ske fe hiq),perkundrazi mua po,kshtu qe pa emocione fol
    te pershendes

...me trego pse jane me te varferit e me primitivat e planetit?
    Une nuk e di se si e koncepton ti "varferine". Une mendoj se njeriu me i varfer ne bote eshte ai qe nuk e ka te kjaret se

cili eshte misioni i ardhjes se tij ne kete bote. I varfer eshte ai qe e ka shpirtin e ftohte prej droges, homoseksualizmit,

vetvrasjes, prostitucionit. Varferi me e madhe se te kesh femijen narkoman nuk ka ne bote. Une kete e quaj varferi e cila

varferi nuk permiresohet me miljarda dollare.

Po nejse, nese mendon per pasuri materiale, atehere une kam degjuar per shume biljardere Musliane anekend botes ,

prej Dubait e deri ne Kaliforni, Gjermani, Angli etj.
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anėtarėsuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    po ata qe kane 10 femra ne shtepi si do ja bejne..........
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Personalisht mendoj se eshte nje propozim mjaft interesant...

Ne 2006 votuan rreth 579,490 persona...

Ne zgjedhjet per parlamentin Evropian votuan rreth 769,125, ta shohim ne zgjedhjet e 2010.

Here qeshim, e here qajme...

qysh pe shoh une islami do na behet krejve deshperim,...

http://www.youtube.com/watch?v=EqZ67cg5des
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 26-09-2009 mė 17:52

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Une nuk e di se si e koncepton ti "varferine". Une mendoj se njeriu me i varfer ne bote eshte ai qe nuk e ka te kjaret se

.
    Varfėri e thellė dhe e shemtuar ėshtė ajo se ēka po ndodhė sot ne boten islame. Nese nuk e kupton, mund te sjelli inforacione ku vetem sot janė vra qindra njerez me bomba vetvrases.

Shumher kam lexuar nga ju duke akuzuar per droge, homoseksual, vetvrasjes, prostitucionit.

Te gjitha kėto janė per akuza, mirpor, mos mendo se nuk janė kėto nė shtetet islame. Te gjitha kėto ndodhin edhe nė boten islame, por ajo qe nuk kuptojnė tė tejrėt ėshtė se bota perindimore nuk i fsheh por i publikon, ndersa ajo islame as qe flet per to dhe nuk i duken dukuri negative pasi qe janė shumė tė zhvilluara.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 26-09-2009 mė 17:52
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ky ligj do te ishte nje kure, i hidhur per femrat e dhunuara ne islam por ilaē per to .

Citim Postuar mė parė nga katjushka Lexo Postimin
    po ata qe kane 10 femra ne shtepi si do ja bejne..........
    Kush jane ata me 10 femra???
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Varfėri e thellė dhe e shemtuar ėshtė ajo se oka po ndodhė sot ne boten islame. Nese nuk e kupton, mund te sjelli inforacione ku vetem sot janė vra qindra njerez me bomba vetvrases.

Shumher kam lexuar nga ju duke akuzuar per droge, homoseksual, vetvrasjes, prostitucionit.

Te gjitha kėto janė per akuza, mirpor, mos mendo se nuk janė kėto nė shtetet islame. Te gjitha kėto ndodhin edhe nė boten islame, por ajo qe nuk kuptojnė tė tejrėt ėshtė se bota perindimore nuk i fsheh por i publikon, ndersa ajo islame as qe flet per ti dhe nuk i duken dukuri negative pasi qe janė shumė tė zhvilluara.
    Une qendroj ne mendimin tim, ti qendro ne mendimin tend. Dhe mos me provoko.
    Ndrysho Firmėn

Faqja 7 prej 33 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •