[QUOTE=Anesti_55;2429646]
Po shoh se ke shkruajtur pa gabime ortografike , por, dam me shume se ty nuk mund ti beje kush kombit e Kosoves ne vecanti.Je ne drejtim te kundert te rrymes.Je shume larg atyre antereve qe dhe se me gabime ortografike,por me intuite dine te komunikojne pa demtuar dhe per me teper ndjehen me progresiste se ty.
Beta 85 nuk mbeti ta ngushellosh ti ne turqisht,"xhymerte"Ajo dhe mjaft te tjera me befasojne me nivelin intelektual, per me teper kur vijne po nga i njejti vend ku ben pjese dhe nje si ty
Sinqerisht kjo shprehje me ben te ndjehem keq
Natyrisht qe eshte shtangur perpara nje fakti ,qe te dish italisht dhe te dhe te mos kesh ndryshuar.
O bo bo, si na qenka halli, o i nderuar, nuk di si jeni aq kunder fakteve, pse ua vrete syrin morali ose diēka qe therret ne moral? Pse ju pengon diēka qe eshte e paster? Mendoni ju qe une e mbroj Islamin? Jo gabim e keni. Une nuk mbroj diēka qe eshte shume e paster dhe e garantuar nga Krijuesi...
Une shoh ketu kundershtare te hapet te Besimit Islam, dhe me keni dhene bindje qe njerez si ju ēfaredo besimi do oranonit madje dhe satan vetem per te penguar kete besim..
Ju edhe shkencetaret ne konvertohe ne Islam i quani te ēmendur...
Por nuk me behet vone dhe ju kupto sepse edhe une si ju para 7 viteve kam menduar, por gjerat kane ndryshuar dhe do te ndryshojne..
Ju kur u vijne fakte, nuk i pranoni ne diskutim vetem kaloni ne pyetje te pabaza dhe akuzoni ne baze te ndonje personi i cili ka bere gabim te cilin edhe ne besimtaret e denojme... e me ate rast i identifikoni te gjithe, ndersa ata qe ndihmojne jetimet, invalidet e luftes, qendrat spitalore, etj, etj nuk iu bien ne sy...
Krijoni Kontakt