Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 137
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin

Explorer dhe pse kam repsekt per ty kete her e ke tepru .

Ku ke ndejt ti me mue per ta pa si sillem une me pabesimtar , kush ta jep kete te drejte me fol kshtu kur asnjeher sje taku dhe me nejte me mue ???

Une jam pasqyre e asaj qe eshte e drejte , baba jem me qen dhe nese e ka gabim une smundem mi thone qe e ka mir kurse jo per te tjeret si mbylli syt dhe veshte .

A jane sipas teje gjithe ata dijetar krishter dhe jahudi budallenje ?? Nese po , pse smunden me qen edhe keta te islamit ???
    O ti "xhamia" edhe une kam pasur respekt ne ty deri ne ate moment kur ti te

duartrokiten ateistet e komunistet, e ketij forumi.

Kurse ne muslimaneve na zhgenjeve.
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anėtarėsuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    =Kronikė;2424890]Kryqi nuk po mbahet nė vende publike edhe pse mė vjen keq qe ndodh kjo mirpo ska se ē`tė bej sepse tani Shteti mė shum po pėrparon drejt atij laik e jo fetar siē ishte.
    Oo i nderuar kryqi mbahet kudo dhe askush nuk te pyet pse bile .

Demokraci ka mirpo nė tė ka rregulla nė mėnyrė qė demokracia tė funksionojė sa mė mirė e jo tė bėhen shkelje dhe dallime at`her nese lejohet "shamia" duhet tė lejohet qė edhe njė murg tė hyjė nė vende publike dhe nė vende qė nuk i perkasin.
    Treg om ti mu qfare shkelje eshte me mbajte shaminė .
    Ska ndonjė rendėsi edhe murgu ne vende publike edhe ai eshte njeri pse jo
    kjo eshte demokracia ne fund te fundit

edhe une jam kunder kėsaj qė dikush tė shkel rregulloren dhe tė vishet ashtu sic nuk i ka hije mirpo eshte problem i Shkollės dhe bordi i saj duhet ta zgjidhė atė.
    Po pra po ata ma shume po i pengon feja se degjenerimi
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohė tė gjatė rrezikon t`ju bėhet fytyrė!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    O ti "xhamia" edhe une kam pasur respekt ne ty deri ne ate moment kur ti te

duartrokiten ateistet e komunistet, e ketij forumi.

Kurse ne muslimaneve na zhgenjeve.
    Shif shif ty te pengon nese une ngritem per nje qeshtje qe nuk me duket ne rregull ??

Ty ste vjen mire nese ta them fjalen e Allahut , kurse jo fjalet e ku me dit kujt ??

Te bera nje pytje dhe po pres ende pergjigje ?

A jane sipas teje gjithe ata dijetar krishter dhe jahudi budallenje ?? Nese po , pse smunden me qen edhe keta te islamit ???
    Edhe pse pergjigjen e ke ne postimet e mia ne kete teme, po e perseris:

@ "xhamia" , une nuk merem me jahudi e te krishtere, une jam me fe ISLAME. Ti nese mbahesh per Musliman, vepren

nuke ke te tille. Ti je ngritur te kundershtosh hadithin e Muhammedit a.s. Ti bashke me GV_USA po na tregoni

se dijetarėt Islam ( ata arabe e jo arabe), qenkan ne gabim dhe mendimi yt me te GV_USA-sė qenkan ne rregull.

Phaaaaa shpiksat e shekullit.... mosni pash Zotin se late nam ne mes Muslimaneve.

Kalofsh limushet!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 26-09-2009 mė 14:51
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Edhe pse pergjigjen e ke ne postimet e mia ne kete teme, po e perseris:

@ "xhamia" , une nuk merem me jahudi e te krishtere, une jam me fe ISLAME. Ti nese mbahesh per Musliman, vepren

nuke ke te tille. Ti je ngritur te kundershtosh hadithin e Muhammedit a.s. Ti bashke me GV_USA po na tregoni

se dijetarėt Islam ( ata arabe e jo arabe), qenkan ne gabim dhe mendimi yt me te GV_USA-sė qenkan ne rregull.

Phaaaaa shpiksat e shekullit.... mosni pash Zotin se late nam ne mes Muslimaneve.

Kalofsh limushet!
    Une nuk perkrahi asnje lloj dijetari ne fe , Allahu ma ka dhene mendjen dhe logjiken dhe une me kete qe ma ka dhane Allahu veproj .

Une dijetaret i perkrahi vetem ne disa gjera ateher kur nuk te imponojne mendimet e tyre , kur nuk perzihen ne qeshtjen e besimit . Mos harro se ka plot rrena ne mesin e muslimanve qe shiten te verteta dhe me thuaj ciles i beson ti me shum ???

A mendon se nuk thojne te njejten gje per ty te tjeret ??? (Shpikes i shekullit??)

Une nuk jam ngrite me kundershtu vepren e Muhamedit a.s po e them per te miliont her , une jam kundra asaj se nuk muj mi besu se jane fjalet e ti , se ska asnje garanci per nje gje te tille .

Si jane ndryshu Bibla dhe Tora njashtu ka mujt me u ndryshu dhe hadithi dhe une skam deshire mi le hapesire dyshimit a jane apo jo te verteta dhe kshtu i besoj vetem Kur'anit qe eshte i pandryshueshem .

Une nuk perkrahi asnje lloj dijetari ne fe , Allahu ma ka dhene mendjen dhe logjiken dhe une me kete qe ma ka dhane Allahu veproj .

Une dijetaret i perkrahi vetem ne disa gjera ateher kur nuk te imponojne mendimet e tyre , kur nuk perzihen ne qeshtjen e besimit . Mos harro se ka plot rrena ne mesin e muslimanve qe shiten te verteta dhe me thuaj ciles i beson ti me shum ???

A mendon se nuk thojne te njejten gje per ty te tjeret ??? (Shpikes i shekullit??)

Une nuk jam ngrite me kundershtu vepren e Muhamedit a.s po e them per te miliont her , une jam kundra asaj se nuk muj mi besu se jane fjalet e ti , se ska asnje garanci per nje gje te tille .

Si jane ndryshu Bibla dhe Tora njashtu ka mujt me u ndryshu dhe hadithi dhe une skam deshire mi le hapesire dyshimit a jane apo jo te verteta dhe kshtu i besoj vetem Kur'anit qe eshte i pandryshueshem .
    Mire pra, po te bej nje pyetje:

Kush jane burimet e fese Islame?
    Ndrysho Firmėn

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Nuk e di pėrse lini gjithė kėtė nam, kur dihet mirė se pėr sqarimin e ajeteve kuranore merret njė shkencė e tėrė,
    dikush ia ka kushtuar tėrė jetėn kėsaj e tash disa me dituri shumė tė cekėt do tė ngrihen dhe do tė debatojnė pėr fjalėt e Allahut duke i dhėnė tė drejtė vetes ta spjegojnė si u vjen mirė atyre.

Pikė sė par ne nuk mund tė spjegojmė ajetet e Kuranit tė pėrkthyera,
    ne duhet tė lexojmė tefsirin, apo spjegimin e ajeteve kuranore tė cilat janė shumė fortė tė lidhura me ngjarjet e kohės, pa dituri mė tė thellė ne nuk mund tė flasim atė ēka "kemi logjikėn dhe mendjen dhe bėjmė siē na teket."

Duhet ta kemi parasyshė se fjala "shami" nė gjuhėn arabe nėnkupton pėlhurė qė vėndoheshte mbi kokė, po edhe nė gjuhėn shqipe kėtė kuptim ka.
    Pastaj kėtė e pėrkrahin edhe hadithet e shumta tė vėrteta, tė cilat Gostivari apo tė tjerė nuk i pranojnė dot, se ato janė bindur se nuk janė tė vėrtetė, epo problem i tyre... pėr tė tė ardhur keq...

Ti hapėsi i temės qė mė ke zhgėnjyer tej mase,
    tė kėshilloj qė nėse diēka nuk tė pėlqen nga Islami apo nuk tė vjen pėr shtati, kėrkoje problemin tek vetja jo te Islami,
    se Islami i pėrkryer ėshtė,
    mos mendo se ti je i vetmi qė e ke bėrė kėtė pyetje, apo i vetmi qė e ke vėnė re kėtė ajet,
    po ka shumė fakte tė qarta qė i kanė bindur njerėzit se mbulesa ėshtė detyrė dhe ibadet,
    a budallenj dhe mė pak inteligjentė janė ata qė e kanė urdhėruar femrėn tė mbulohet?
    Mos i trego Zotit sa i madh ėshtė problemi, por tregoi problemit sa i madh ėshtė Zoti.

i/e regjistruar Maska e Semra 1985
    Anėtarėsuar
    17-01-2009
    Postime
    27

Pike se pari ske te drejte mem tregu si pershendetna . Une jam musliman por jam edhe shqiptar dhe pershendetjen e bej si te du .
    Ku din ti a eshte hidheru me mu Allahu apo jo ?? Si guxon ti me fol kshtu ???

Shiko ti sepse e luan rolin e te menqures , filmi eshte pasqyre e atyre viteve , nese jo pyt Explorer sepse ai ka shum deshir qe me pjes filmi te tregoj te verteten . Dhe e drejta per ate film i eshte dhene pikerishte nga arabet .

Hixhabi eshte kultur arabe asgje me shum , deri sa ta kuptoni kete me vjen keq se jeni jashta qdo mendimi te pavarur por jeni sikur kopet qe ju drejtojne nga lart .

Une nuk po di cili e ka me mire fjala e Allahut apo ti ???

Ndegjo ti pretendues pėr tu bėrė Alim, ēun i ri tė gjitha ato argumente qė i postova pėr ju nė postimin e parė nuk ishin urdhėresa qė unė ti kam obliguar por ti ka obliguar Krijuesi ytė dhe tė ka mėsuar si tė pėrshėndetesh, jo hadiith por ajet Kur'anor ishte All-llahu tė udhėzoftė.

Kush kundershton Allahun dhe te derguarin e tij ??? Perkundrazi...
    Ti ēuni i ri xhamia je duke e kundėrshtuar All-llahun Subhanehu we Te'ala (ajetet Kur'anore) pėrkatsishtė kėtė ajetė:
    All-llahu Subhanehu we Te'ala thotė:
    ... ju tė pėrshėndetni me pėrshėndetje tė caktuar nga All-llahu, tė uruar e tė bekuar. Kėtė e gjenė nė suren en-Nur, ajeti i 61. ndėrsa ti e mohove dhe mu drejtove mua se unė po tė mėsoj, ndėrsa kėtė All-llahu Subhanehu we Te'ala ta ka mėsuar dhe ta ka obliguar (kuptohet nėse je musliman) nėse nuk je musliman pėr ty ėshtė njė tjetėr pėrshėndetje e veēant (besoj se e din) ?.

Ku din ti a eshte hidheru me mu Allahu apo jo ?? Si guxon ti me fol kshtu ???
    O ēuni i ri (pretendues pėr Alim 2243 ) nė ēdo urdhėres qė All-llahu Subhanehu we Te'ala na ka obliguar dhe ne (ti) nuk e kryen All-llahu Subhanehu we Te'ala ėshtė i hidhėruar me atė rob tė Tij (pėrdore edhe logjokėn nėse nuk e pėrdor ajetin dhe hadiithin nė kėtė rastė). Mohoje ajetin ti dhe pretendo se All-llahu Subhanehu we Te'ala po ėshtė i kėnaqur me ty ?

Mos jeto me fantazmat e Hollywood-it o ēuni i ri, leri atp gjėra sepse unė ende skam parė dhe skam ndėgjuar gjatė gjithė jetės time qė u bė dikush dijetar (Alim) me CD-filma tė Hollywood-it apo tė CD-filma tė Arabėve, qesharake ėshtė tė krahasosh Islamin me DVD-filma, Islami ka rregulla dhe vetėm nga ato rregulla mirren argumentet por khair inshaAll-llah sepse me ty kotė ishte me argumentuar fjalė tė All-llahut Subhanehu we Te'ala dhe tė Dėrguarit tė Tij s.a.v.s.

Nuk dua tė humbas kohė me ty mė shumė sepse je i pakuptuar dhe kam punė mė tė menēura (hakun ta thash por jo vetėm unė por edhe ca motra dhe vėllezėr tė tjerė, All-llahu Subhanehu we Te'ala tė udhėzoftė (thuaj xhamia AAmiin).

VĖRI RE! XHAMIA
    Ti mė shumė pėrngjan me njė I Krishterė se sa me njė Musliman (ti mė mirė e kalon nė kategorit I Krishtere, Ateiste etj.. se sa te komuniteti Musliman) Pse kjo mos vall je edhe ti prej tyre dhe kėtu pranė neve shtiresh si Musliman (ke njohuri Islame por shumicen prej tyre i ke tė devijuara Sub Hanall-llah) Ke frik All-llahun Subhanehu we Te'ala dhe mendo pėr vetėn mė shumė ?.

Paramendo sikur tė ishe me ndonjė forum Islam, me tri postime Bann do ta dhuronin hedije ? mos u tall me hixhabin edhe njė herė tė themė.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    E dritėn ku pe le ?
    Edhe Driten Zoti e bekofte.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Mire pra, po te bej nje pyetje:

Kush jane burimet e fese Islame?
    Per mua eshte vetem Kur'ani , fjala e Allahut dhe asgje tjeter .
    Citim Postuar mė parė nga safa Lexo Postimin
    Nuk e di pėrse lini gjithė kėtė nam, kur dihet mirė se pėr sqarimin e ajeteve kuranore merret njė shkencė e tėrė,
    dikush ia ka kushtuar tėrė jetėn kėsaj e tash disa me dituri shumė tė cekėt do tė ngrihen dhe do tė debatojnė pėr fjalėt e Allahut duke i dhėnė tė drejtė vetes ta spjegojnė si u vjen mirė atyre.

Pikė sė par ne nuk mund tė spjegojmė ajetet e Kuranit tė pėrkthyera,
    ne duhet tė lexojmė tefsirin, apo spjegimin e ajeteve kuranore tė cilat janė shumė fortė tė lidhura me ngjarjet e kohės, pa dituri mė tė thellė ne nuk mund tė flasim atė ēka "kemi logjikėn dhe mendjen dhe bėjmė siē na teket."

Duhet ta kemi parasyshė se fjala "shami" nė gjuhėn arabe nėnkupton pėlhurė qė vėndoheshte mbi kokė, po edhe nė gjuhėn shqipe kėtė kuptim ka.
    Pastaj kėtė e pėrkrahin edhe hadithet e shumta tė vėrteta, tė cilat Gostivari apo tė tjerė nuk i pranojnė dot, se ato janė bindur se nuk janė tė vėrtetė, epo problem i tyre... pėr tė tė ardhur keq...

Ti hapėsi i temės qė mė ke zhgėnjyer tej mase,
    tė kėshilloj qė nėse diēka nuk tė pėlqen nga Islami apo nuk tė vjen pėr shtati, kėrkoje problemin tek vetja jo te Islami,
    se Islami i pėrkryer ėshtė,
    mos mendo se ti je i vetmi qė e ke bėrė kėtė pyetje, apo i vetmi qė e ke vėnė re kėtė ajet,
    po ka shumė fakte tė qarta qė i kanė bindur njerėzit se mbulesa ėshtė detyrė dhe ibadet,
    a budallenj dhe mė pak inteligjentė janė ata qė e kanė urdhėruar femrėn tė mbulohet?
    Nuk eshte qe nuk me pelqen mua shamia apo diqka tjeter , po une nuk di a jam tu fol shqip apo qfare ?? A je tum kuptu ti qka po flas ??? Une e sjalla ajetin qe flet mi vnu shamiat deri ne kraheror , ti ndesh thuj kshtu ndesh ashtu .....eshte ajeti ai qe tregon me se miri .

Po pikerishte ata budallejte e shef si i trajtojne femrat sot ne vendet ku "praktikohhet 100 % islami" eshte me keq se nje qen apo nje kafshe .

Citim Postuar mė parė nga Semra 1985 Lexo Postimin
    Ndegjo ti pretendues pėr tu bėrė Alim, ēun i ri tė gjitha ato argumente qė i postova pėr ju nė postimin e parė nuk ishin urdhėresa qė unė ti kam obliguar por ti ka obliguar Krijuesi ytė dhe tė ka mėsuar si tė pėrshėndetesh, jo hadiith por ajet Kur'anor ishte All-llahu tė udhėzoftė.

Ti ēuni i ri xhamia je duke e kundėrshtuar All-llahun Subhanehu we Te'ala (ajetet Kur'anore) pėrkatsishtė kėtė ajetė:
    All-llahu Subhanehu we Te'ala thotė:
    ... ju tė pėrshėndetni me pėrshėndetje tė caktuar nga All-llahu, tė uruar e tė bekuar. Kėtė e gjenė nė suren en-Nur, ajeti i 61. ndėrsa ti e mohove dhe mu drejtove mua se unė po tė mėsoj, ndėrsa kėtė All-llahu Subhanehu we Te'ala ta ka mėsuar dhe ta ka obliguar (kuptohet nėse je musliman) nėse nuk je musliman pėr ty ėshtė njė tjetėr pėrshėndetje e veēant (besoj se e din) ?.

O ēuni i ri (pretendues pėr Alim 2243 ) nė ēdo urdhėres qė All-llahu Subhanehu we Te'ala na ka obliguar dhe ne (ti) nuk e kryen All-llahu Subhanehu we Te'ala ėshtė i hidhėruar me atė rob tė Tij (pėrdore edhe logjokėn nėse nuk e pėrdor ajetin dhe hadiithin nė kėtė rastė). Mohoje ajetin ti dhe pretendo se All-llahu Subhanehu we Te'ala po ėshtė i kėnaqur me ty ?

Mos jeto me fantazmat e Hollywood-it o ēuni i ri, leri atp gjėra sepse unė ende skam parė dhe skam ndėgjuar gjatė gjithė jetės time qė u bė dikush dijetar (Alim) me CD-filma tė Hollywood-it apo tė CD-filma tė Arabėve, qesharake ėshtė tė krahasosh Islamin me DVD-filma, Islami ka rregulla dhe vetėm nga ato rregulla mirren argumentet por khair inshaAll-llah sepse me ty kotė ishte me argumentuar fjalė tė All-llahut Subhanehu we Te'ala dhe tė Dėrguarit tė Tij s.a.v.s.

Nuk dua tė humbas kohė me ty mė shumė sepse je i pakuptuar dhe kam punė mė tė menēura (hakun ta thash por jo vetėm unė por edhe ca motra dhe vėllezėr tė tjerė, All-llahu Subhanehu we Te'ala tė udhėzoftė (thuaj xhamia AAmiin).

VĖRI RE! XHAMIA
    Ti mė shumė pėrngjan me njė I Krishterė se sa me njė Musliman (ti mė mirė e kalon nė kategorit I Krishtere, Ateiste etj.. se sa te komuniteti Musliman) Pse kjo mos vall je edhe ti prej tyre dhe kėtu pranė neve shtiresh si Musliman (ke njohuri Islame por shumicen prej tyre i ke tė devijuara Sub Hanall-llah) Ke frik All-llahun Subhanehu we Te'ala dhe mendo pėr vetėn mė shumė ?.

Paramendo sikur tė ishe me ndonjė forum Islam, me tri postime Bann do ta dhuronin hedije ? mos u tall me hixhabin edhe njė herė tė themė.
    Ok mos harro se vet Allahu na ka fal shqiptar dhe na ka jep gjuhen e embel shqipe . Mundesh me uru edhe shqip paqja dhe bekimi i Allahut qofshin me ju

Ok pra sipas teje cila rrug apo cili sekt e ka ne rruge te drejte ?? Po ski faj ti sepse e ke te ndalume me shiku TV dhe nuk shikon filma terheqna prej kti diskutimi mbi filmat sepse sdin qfare jane .

Opaaa ska as 6 muaj me duket qe je regjistru dhe me qite ka te krishtert apo nga ateistat , mir shum me duket se te paska hy vetja ne qejf dhe paske mar zemer por kujdes si flet me mue OK!!

Une nuk hy ne forume ku urrehen shqiptart une hy tek shqiptaret sepse aty me ka fal i madhi Allah .

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •