Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 137
    i/e regjistruar Maska e Selma*
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga Dritė Lexo Postimin
    Ti Selma mos mi vjidh shembujt mua!

Selma, une personalisht kete forum nuk ia rekomandoj nje fillestarit te fese.
    Ketu vetem mund te keqorientohet, asgje me shume.

Selam alejkum

Alejkum selam we rahmetullah

Sa mesuese e veshtire qe je bere lol (as shembuj te mire ste lene te kopjosh ste len ), kete here une isha me e shpejt

Sa here qe perseriten tema tilla, duhet kopjuar keto shembuj. Po ca te kopjosh e kujt ti thuash se !!!.... Allahu i udhezofte !

selam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    e jo ne shkolla qe jan publike dhe te dallohet nga te gjithe nxenesit e tjere.

te dallohen nga kush?

kush e vendosi qe ajo veshje (pseudo laike)eshte veshja e pershtatshme ?

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    po lejohet ,sepse i kan djeg nja 1 milion gra.

mos i krahaso veprat hitorike te shek. V me atė tė XXI sepse nese nisemi nga ai aspekt xhelatėt musliman ne vendin e tyre me sheriatin e muhamedit ka prerė miliona njerez tė vet...psh per nje mollė te kepuste dorėn me te cilen ke vjedhur edhe tani zbatohet ky sistem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 25-09-2009 mė 13:43

Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    te dallohen nga kush?

kush e vendosi qe ajo veshje (pseudo laike)eshte veshja e pershtatshme ?
    veshja e pershtashme e nxenesit eshte uniforma e shkolles te gjithe njesoj sepse e kam cekur se edhe lakuriqesia eshte nje ekstrem sikurse edhe mbulesa kshtu qe nxenesja duhet ti bindet ktyre urdhrave.

Femrat ne kishe jan te mbulume e jo ne institucione publike se edhe une mendoj qe femra islame me hixhab duhet me nejt ne vende te caktuara si ne xhami apo ne ndonje vend tjeter fetar e jo ne shkolla qe jan publike dhe te dallohet nga te gjithe nxenesit e tjere apo si arsimtare etj etj...nuk kam pa ndonje prift apo ndonje moter nderi qe ligjeron ne ndonje institucion publik perveq shkollave qe jan te posaqem per kristianism e ne vende qe jan laike nga te dyja palėt nuk eshte e ligjshme qė femra te dalė e mbuluar sepse do ishte ekstrem dhe do dallohej nga te tjeret edhe ligji qe miratohet nga shteti duhet te vleje per te gjithe e jo dikush tė jetoj me ligjin islam e dikush me kristian e ligje te tjera e sa i perket ruajtes se tradites apo besimin e lirė askush nuk tė pengon e per ate un them se feja nuk eshte dicka kolektive.
    Te te tregoj dicka Kronike. Ketu ku jetoj femrat me mbulesa punojne edhe ne institucionet publike. Edhe studentet dhe nxeneset se kane te ndaluar ta ndjekin mesimin ne shkollat publike dhe Universitete me shamia.

Para ca vitesh derisa isha studente ne Universitet, me ra rasti te ndjek nje ligjerate ku ligjerues kane qene nje Profesor dhe nje Profesoreshe. Profesoresha ishte Murgeshe Katolike, dhe edhe pse kishte disa studenta musliman (nder ta edhe une) nuk na pengoj kjo gje sepse ne nuk ishim aty ta shikojme pamjen ose veshjen e ligjeruesve, po ta ndegjojme ligjeraten.

Po ske faj ti, aq ke pare ne Prizren...!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    veshja e pershtashme e nxenesit eshte uniforma e shkolles te gjithe njesoj sepse e kam cekur se edhe lakuriqesia eshte nje ekstrem sikurse edhe mbulesa kshtu qe nxenesja duhet ti bindet ktyre urdhrave.
    ore e mora vesh kete qe po pohon,porse ti nuk u pergjigje se kush vendosi qe kjo eshte veshja e duhur ?

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga shkodranja.1 Lexo Postimin
    out out out out out out out out out out out out out..................................fare
    Shkodranja une te solla shembullin se si jane koruptuar hadithet, e ti ne dac besoj e ne dac mos i beso!!!
    Por ama ai hadithi i lartpermendur qe gjendet tek sahihu i Buharit , do lloj hadithi mund te jete vetem SAHIH NUK ESHTE!!!

Nuk ak shanc qe Umari ti pergjoj grate e profetit, shanc nuk ka!!!
    Ai hadith eshte SHPIFJE asgje me shum.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Paqa dhe meshira e Zotit qoft mbi ju.Jam fillestare ne ket forum dhe shum po me pelqejn temat lidhur me Islamin,prej te gjithave shpjegimet e foromisteve qka i lexova per ket teme, me te qarta per mua ishin, keshillat e Zonjushes Semra 1985 dhe Fisniku student ju lumt te dyve dhe Zoti ju shperbleft.

Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Paqa dhe meshira e Zotit qoft mbi ju.Jam fillestare ne ket forum dhe shum po me pelqejn temat lidhur me Islamin,prej te gjithave shpjegimet e foromisteve qka i lexova per ket teme, me te qarta per mua ishin, keshillat e Zonjushes Semra 1985 dhe Fisniku student ju lumt te dyve dhe Zoti ju shperbleft.
    E dritėn ku pe le ?

Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    @paridi : pyetje koti eshte kush e nxori ligjin e kush e miratoi apo personi kjo nuk ka fare rendesi po keto ligje jan ligje tė civilizimit qė tė ket barazi,paqe,dialog edhe mirkuptim nė botė e veshjen e nxori institucioni shkollor ku nuk bėn dallime nxenes me nxenes sepse nese nxenesi lejohet te hyje ne shkolle me mbulesė at`her edhe prifti duhet te vije ne shkolle i veshur si prift e cfar pastaj nuk i perngjan as shkollės bėhet e gjithė shkolla "teologji" e kshtu kur vjen ligji per te gjithė njesoj ather nuk do ket diksriminime dhe raste ekstreme dhe Shkolla do i ngjajė Shkollės.

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •