Close

Rezultati i Sondazhit: A pini duhan ne prani te femijeve?

Votues
28. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

2 7.14%
  • jo

19 67.86%
  • me raste.

7 25.00%
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 57
    Sa turra te zgjuta qe paska ketu....i thoni njerzve te dalin jashte ta pijne duhanin e? hahahahaha po kush po ju d*i mo shpine tuj mer...veten tuj do tregoni. lat nom lat!

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    O Bamba avash ti , mos u nxej . Ja une psh edhe pse vet e pij duhanin dhe nuk kam femije , prap e pij ne ballkon dhe se pij asnjeher brenda , per dy arsye . e para nuk eshte aspak e kendeshme era e duhanin ne nje ambient ku jeto , e dyta dhe kryesorja nuk ma mban , se po desha me nderru shtepi dhe po pata pi duhan mren do paguj gjobe sa qimet e kokes . Kshuqe sado mik ta kem tjetrin duhani ne ballkon se nuk do paguje gjoben ai per mua .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Gjobe se pi duhan ne shpi tate? hahahahahah
    Nuk po nxefem jo, po ma shpifin kto pord*at e cave...ke femije? Coji ne dhomen tjeter. Nuk e duron dot duhanin? Hap dritaren...gjihet gjithmone nje zgjidhje! Ki paraysh se nese te vjen dikush per vizite, te vjen per respekt e nuk besoj se te bezdis cdo dite. Atehere qe do vije duhet mirepritur e jo ti cash .....
    Gjithsesi seicili e di vete! Thjesht paster e bukur po te me beje ndonjeri mua, nuk ja shof mos surratin!

Po dhe Jo
    Anëtarësuar
    12-09-2009
    Postime
    172
    Jo,ska duhan ne prani te femijeve

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Duke qene se kemi femije te vegjel, as une e as burri nuk pijme duhan ne shtepi.
    Me erdhi per vizite nje shok i burrit, moshe e madhe i cili filloi te pinte duhan ne shtepine tone. Sinqerisht u ndjeva shume keq, por normalisht qe e lashe te pinte duhan ne prani te femijeve te mi. Ju vet a pini duhan ne prani te femijeve, dhe si veproni nese dikush jashte familjes ju vjen dhe pi duhan te ju ?
    Ju ka ndodhur t'ia vini ne dukje qe nuk lejoni duhan ne shtepi ne prani te femijeve?
    Duhet t'i kishe thene ose te fikte cigaren, ose te dilte ne ballkon. Nqs s'ke ballkon, atehere te dilte ne rruge.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Nuk po nxefem jo, po ma shpifin kto pord*at e cave...ke femije? Coji ne dhomen tjeter. Nuk e duron dot duhanin? Hap dritaren...gjihet gjithmone nje zgjidhje! Ki paraysh se nese te vjen dikush per vizite, te vjen per respekt e nuk besoj se te bezdis cdo dite. Atehere qe do vije duhet mirepritur e jo ti cash .....
    Gjithsesi seicili e di vete! Thjesht paster e bukur po te me beje ndonjeri mua, nuk ja shof mos surratin!
    Duke qene se ketu ku jetoj une , shtepite jane te shtetit normale qe do paguaj gjobe , dhe ketu se kemi problem per pirjen e duhanit ne ballkon se ky ligj eshte ne gjithe vendin . Tani eshte icik siklet ne dimer qe eshte ftofte , por me mire se me ate rast mer edhe ajer te paster dhe nuk konsumo shume duhan .Apo nuk i ka shku edhe 5 euro cmimi . lol

ja tani u bona per duhan , do dal ne ballkon ske ci bon .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Sa turra te zgjuta qe paska ketu....i thoni njerzve te dalin jashte ta pijne duhanin e? hahahahaha po kush po ju d*i mo shpine tuj mer...veten tuj do tregoni. lat nom lat!
    O Bambe, e di qe kjo vere ishte shume e nxehte, por qe te te linte me pasoja deri ne fund te shtatorit, edhe ky rast i rradhe eshte. Pike se pari shko mbaro aty dy klas shkolle se duket qe i ke lene pergjysem, dhe nderkohe beke edhe si turre e zgjut. Keshilla im per ty do te ishte te shkoje dhe te beje nje dush te mire se duhet te freskohesh pak. Po deshe jep opinionin tend mbi temen, por nuk te ka vene njeri ketu qe te ofendosh te tjeret se nuk jane te te njejtit mendim me ty. Si duket ty ta paska d*i shtepine dhe vejn e na thua neve qe lam nam. Hajde mendje o mendje.

Degjo ti turre e zgjut, kush te beri pord-he ty ketu qe tu shpif?
    Nqs shkon dikush per vizit per respekt, atehere ta respektoje edhe ambjentin ku tjetri jeton. Fakti qe nuk e le te pije cigare nuk do te thote qe nuk po e mirepret. Po zaten, me kaq sa ke shkruajtur deri tani, nuk shoh te kesh ndonje njohuri te madhe mbi miresjelljen.
    Thjesht paster edhe bukur, nese nje njeri ta ben ate gje ty, ai njeri e merr parasysh qe mos ta shohi me surratin tat, dhe besoj se pikerisht kjo do te ishte ajo cka do te deshironte.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E pse ci cojne kalamajte ne dhomen tjeter kshu , c'a jane ato puppies. Ti coji pervete, pol mos na shit shume. Ste pelqejne rregullat, dil perjashte se sna plas shume. Miku duhet te pershtatet me rregullat qe ka shpia. Ndryshe nuk eshte mik, eshte ik. Ja kshu. Lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    52
    ej po kjo sesht kaq e leht sa thoni ju

varet ca miku e ke ,sa muhabet ke ,sa dhoma ke,ca moshe i ke kalamojt,ca kohe eshte(dimer,vere)

ju ktu po flisni sikur keni vetem nji dhom ,3 fmij nga 6 mujsh ,dy divane dhe nji dritare

sqarojeni i cik me mire

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Duke qene se kemi femije te vegjel, as une e as burri nuk pijme duhan ne shtepi.
    Me erdhi per vizite nje shok i burrit, moshe e madhe i cili filloi te pinte duhan ne shtepine tone. Sinqerisht u ndjeva shume keq, por normalisht qe e lashe te pinte duhan ne prani te femijeve te mi. Ju vet a pini duhan ne prani te femijeve, dhe si veproni nese dikush jashte familjes ju vjen dhe pi duhan te ju ?
    Ju ka ndodhur t'ia vini ne dukje qe nuk lejoni duhan ne shtepi ne prani te femijeve?
    Pershendetje Dea

Ne munges te kohes nuk i lexova gjith shkrimet e kesaj teme, po te pergjegjem vetem ne postimin e pare e nese perseris dicka qe eshte thene kerkoj ndjese.

Une vete nuk e pi duhanin, por im shoq e konsumon shume.
    Ai eshte i kujdesshem dhe e pin duhanin ne ballkon ose tek dhoma e tij e punes ku femijet nuk hyne fare mbrenda.
    Mysafiret tane kur duan te pine duhan e shoqerojne ate ne ballkon ose te dhoma e punes.

Vajza ime e madhja ka bronhit kronik dhe per mua ne rradh te pare vin mireqenia e femijeve. Njerzit natyrisht kan reaguar keq kur ju thonim te mos e pin duhanin ne dhomen e ndejtjes, sidomos disa kusheri te bashkeshortit tim me mbanin leksione se jane rit mes tymit duhanit dhe si paska gjetur gje.
    Por une nuk u kushtoja aspak rendesi komenteve tyre e as asaj qe dola ne "shtypin e dites" si nuse e keqe e cila paska vendos diktature ne shtepi dhe ka perzene burrin ne ballkon. lol

Edhe une vete jam ritur mes tymit duhanit, prindet e mi e kan konsumuar (te dyte), vellezerit dhe anetaret tjere te familjes poashtu. Une jam e vetmja e cila nuk e konsumon, dhe ndoshta pikerisht per ate se me kan gerdit gjate femijerise me nikotin, as qe dua ta ndjej ate tym afer meje, po edhe femijeve ua kursej.

Ne shtepi ne vendojme rregullat, ata qe na duan dhe rrespektojne, duhet ti rrespektojne edhe rregullat tona. Kur nje person nuk rrespekton kete kerkese, athere e deshmon egoizmin e tij te pafund dhe mungesen e rrespektit ndaj nesh si familje dhe ndaj shendetit te femijeve.

Thuaje shkurt dhe troc dhe dije se miqeve te vertete nuk ju ngel hatri!

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dritë : 25-09-2009 më 05:24

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •