Close

Rezultati i Sondazhit: A pini duhan ne prani te femijeve?

Votues
28. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

2 7.14%
  • jo

19 67.86%
  • me raste.

7 25.00%
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 57
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    qysh izadora kur vjen miku ne shtepi nuk i ben dot me shigjeta se ku duhet te shkoj??

po sikur miku te doj te vej ne shomen tende te gjumit per muhabet dhe per te ngren buke ti nuk do ti thuash qe dhoma e pritjes eshte per tu ulur dhe tavolina e ngrenjes per te ngren buke? lol apo do ta lesh te haj ne krevatin tend?

jo me shigjeta po dhe tabela me drita ne shpi po nuk kuptuan me shenja lol. Dhoma e pritjes per muhabet...tavolina e ngrenjes per te ngren...bacja (sa me afer liqenit) per duhan. Po ka ftot te vishet mire.
    Ca pate me dhomen e gjumit ti shpirto

Gjitmon merret si ofendim,kur i thua tjetrit qe te ka hy ne dere ,dil ne ballkon me pi cigaren .

Po e kuptoje vet ,nuk jam kondra !!!!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    -20° C perjashta ku ta nxjerr tjetrin me pi duhan une lol.
    Vjen babai me qendruar disa dite tek une,duhanpires,ka be 2000 km
    Ta nxjerr ne ballkon ???????
    Po le njerin do i lesh te gjithe ,se thone ka bo me hile
    lol shyqyr qe kam ballkon 100 metra katror dhe te ruajtur nga shiu qe e perballoj, se mos ta kisha kete, do isha bo armik me te gjithe

Normal qe njerez te ndryshem kane karaktere te ndryshme. Si duket mua me kane qelluar njerez te kuptushem , por edhe po te mos me qellonin njerez te kuptueshem, nuk jam tip qe e caj koken shume lol

jo me shigjeta po dhe tabela me drita ne shpi po nuk kuptuan me shenja lol. Dhoma e pritjes per muhabet...tavolina e ngrenjes per te ngren...bacja (sa me afer liqenit) per duhan. Po ka ftot te vishet mire.
    lol sa e madhe, nese nuk kuptojne, kam nje altoparlant gati tu bertas ne vrime te veshit, dhe po te kene ftohte te dalin jashte, u jap une ndonje xhup per gjynaf ta veshin

une jam me kete shprehjen ketu:
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Ashtu siç e pij vet ta pijn dhe te tjeret .....para femijve te mij nuk vej njeri tjeter
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 22-09-2009 më 14:18
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Dea teme interesante....

Ne prani te femijeve nuk duhet pire kurre cigare pasi i dime pasojat.
    Kur me vjen dikush ne shtepi i them te dali ne jashte dhe ta pije .Perderisa nuk pi vete nuk ka arsye te le dike tjeter.
    Nje te ardhur per vizite ka shume menyra per ta respektuar dhe njera nga ato nuk eshte ta lesh te pije duhan ne prani te femijeve te tu!
    Zakonisht per ata qe e bejne kete gje them qe tregojne mungese respekti ndaj mos tolero fare!

Respekte e dashur

shume dakort me Di_Anen, nese un nuk pij duhan, dhe dikush me vin ne shtepi dhe ndez nje cigare eshte shume munges respekti, me ve mua ne pozite qe ose ta toleroj ose jo...per vete eren e duhanit se duroj dote, sadoqe kur isha e vogel isha rrethuar me eren e duhanit...por tani, dhe kur dal jasht dhe ka dikush qe pi duhan, mundohem ti largohem sa me shpejt
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Gjitmon merret si ofendim,kur i thua tjetrit qe te ka hy ne dere ,dil ne ballkon me pi cigaren .

E ke shume gabim. Ofendim eshte te vesh ne shpin e tjetrit dhe te pish duhan brenda.

Megjithate secili ben ca te doj ne shpin e vet. Nuk keni filluar te pini dhe marijuanna me shumice ne shpin tende...i could care less. Per veten tende bej ca te duash. Por femiet e vegjel ste kan faj. Kshu qe ti nqs ke femi dhe le dike te pi duhan ne shtepin tende atehere je nje mikepritese shume e mire, por nuk je prind i mire. Nqs nuk ke femi atehere si thash eshte puna jote te besh ca te duash.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    -20° C perjashta ku ta nxjerr tjetrin me pi duhan une lol.

Vjen babai me qendruar disa dite tek une,duhanpires,ka be 2000 km
    Ta nxjerr ne ballkon ???????

Duhani eshte i demshem ,kjo nuk do ndonje filozofi te madhe, por ne jemi mesuar me disa tradita, kur te vjen miku ne shtepi nuk e ben dot me shigjeta se ku duhet te shkoje

Po le njerin do i lesh te gjithe ,se thone ka bo me hile

ne kete aspekt jam dakort me Izadoren, smund te nxirresh baban apo nje njeri te familjes jasht ne te ftohte per te pire duhan apo ta ndalosh...nje okazion sdo ti shkaktoj ndonje semundje apo reaksion tek nje njeri i shendetshem
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    E ke shume gabim. Ofendim eshte te vesh ne shpin e tjetrit dhe te pish duhan brenda.

Megjithate secili ben ca te doj ne shpin e vet. Nuk keni filluar te pini dhe marijuanna me shumice ne shpin tende...i could care less. Per veten tende bej ca te duash. Por femiet e vegjel ste kan faj. Kshu qe ti nqs ke femi dhe le dike te pi duhan ne shtepin tende atehere je nje mikepritese shume e mire, por nuk je prind i mire. Nqs nuk ke femi atehere si thash eshte puna jote te besh ca te duash.
    Dakort c'do njeri reagon sipas menyres se tij.
    Nje prind i keq ,nuk behet ai qe e len nje mik te pi cigaren brenda ne shtepi please.

E akceptoje nje person qe nuk e pi duhanin,nuk e duron dot etj. etj.

Prindrit tane e kane pi dhe na kane rrite me gjithe te mirat .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Zgjidhje shum e thjesht, mos i nxirr mysafirit tavëll duhani përpara, nëse kërkon me mirësjellje mund ti thuash ''nuk mbajmë në shtëpi pasi nuk e pim cigaren dhe kemi fëmij të vegjël'', dhe mysafiri do ta kuptonte që duhani është i dëmshëm dhe aspak higjenik në një ambient të mbyllur. Në bazë të moshës zotëria do ndërgjegjësohej shum shpejtë dhe do kërkonte ndjesë. Kjo më ka ndodhur tek tezja, ka fëmij të vegjël dhe ato janë anti-duhan, i vetmi në familje jam unë konsumator duhani. Në shtëpin time as në ballkon nuk lejohet, po thuajë dalim jashtë dhe pim, do që na ka bërë mirë dhe pim a spim 9 - 10 cigare në ditë vetëm kur jemi në lokal.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Varet dhe nga edukata, vendi ku jeton miku qe te vjen. Kam degjuar se ne disa malesi te veriut, femrat nuk rrine ne nje dhomer me miqte. Mendoje sa te drejta ka femra atje, dhe te te vije nje mashkull i rritur ne nje ambjent te tille, e ti ti japesh urdhera. Eshte njesoj si te urdherosh ''Xha Sulon.''
    Dhe ky personi qe me erdhi mua eshte shume fanatik, dhe me te vjetren megjithese rritur ne qytet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 22-09-2009 më 14:34
    Feelings change - memories don't.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Pajtohem me Diton dhe Izadoren.

un e pi pervete duhanin, e pi ku do qe shkoj per mysafir ne shtepija te n dryshme, njerri paketen dhe marr nje cigare, nqs nuk thot gje ne ate moment e ndez, nuk e kam shum problem a ka femije a ska, se edhe un jam rrit ne tym te duhanit e jam shnosh si molla, duhani nuk ju ben gje femijeve, kto jan perralla te perendimoreve, qe ndalojne duhanin e ne anen tjeter pine ashash, e turli lloj droge , Edhe kur jam ne makine ska rendesi se kush o mrapa, e pi sa te me doj qefi, pse cfare jemi ne te dalim perjashta? me ka bere vaki qe me tha njani nuk lejohet duhani ne shpi, mbas 10 minutave u cova e dola perjashta, i thash me cuan mesazh e do iki se kam i problem, ai e kuptoj mire arsyen, qe ate dite as nuk me shkon ndermend te shkoj me atje se eshte mungese edukate ti thuash robit dil perjashta. kshuqe Dea mir ke ber qe nuk i the gje.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Une votova per opsionin .... Me raste .

varet femijet e kujt jane , se vet nuk kam femije shaka .

Vertet jam duhan ngrenese mund te them ( me raste jo gjithmone ) por mundohem ta evitoj ne prani te femijeve te kujdo qofshin .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •