Po
jo
me raste.
lol shyqyr qe kam ballkon 100 metra katror dhe te ruajtur nga shiu qe e perballoj, se mos ta kisha kete, do isha bo armik me te gjithe
Normal qe njerez te ndryshem kane karaktere te ndryshme. Si duket mua me kane qelluar njerez te kuptushem, por edhe po te mos me qellonin njerez te kuptueshem, nuk jam tip qe e caj koken shume lol
lol sa e madhe, nese nuk kuptojne, kam nje altoparlant gati tu bertas ne vrime te veshit, dhe po te kene ftohte te dalin jashte, u jap une ndonje xhup per gjynaf ta veshin
une jam me kete shprehjen ketu:
Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 22-09-2009 më 14:18
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
shume dakort me Di_Anen, nese un nuk pij duhan, dhe dikush me vin ne shtepi dhe ndez nje cigare eshte shume munges respekti, me ve mua ne pozite qe ose ta toleroj ose jo...per vete eren e duhanit se duroj dote, sadoqe kur isha e vogel isha rrethuar me eren e duhanit...por tani, dhe kur dal jasht dhe ka dikush qe pi duhan, mundohem ti largohem sa me shpejt
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Gjitmon merret si ofendim,kur i thua tjetrit qe te ka hy ne dere ,dil ne ballkon me pi cigaren .
E ke shume gabim. Ofendim eshte te vesh ne shpin e tjetrit dhe te pish duhan brenda.
Megjithate secili ben ca te doj ne shpin e vet. Nuk keni filluar te pini dhe marijuanna me shumice ne shpin tende...i could care less.Per veten tende bej ca te duash. Por femiet e vegjel ste kan faj. Kshu qe ti nqs ke femi dhe le dike te pi duhan ne shtepin tende atehere je nje mikepritese shume e mire, por nuk je prind i mire. Nqs nuk ke femi atehere si thash eshte puna jote te besh ca te duash.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Zgjidhje shum e thjesht, mos i nxirr mysafirit tavëll duhani përpara, nëse kërkon me mirësjellje mund ti thuash ''nuk mbajmë në shtëpi pasi nuk e pim cigaren dhe kemi fëmij të vegjël'', dhe mysafiri do ta kuptonte që duhani është i dëmshëm dhe aspak higjenik në një ambient të mbyllur. Në bazë të moshës zotëria do ndërgjegjësohej shum shpejtë dhe do kërkonte ndjesë. Kjo më ka ndodhur tek tezja, ka fëmij të vegjël dhe ato janë anti-duhan, i vetmi në familje jam unë konsumator duhani. Në shtëpin time as në ballkon nuk lejohet, po thuajë dalim jashtë dhe pim, do që na ka bërë mirë dhe pim a spim 9 - 10 cigare në ditë vetëm kur jemi në lokal.![]()
Varet dhe nga edukata, vendi ku jeton miku qe te vjen. Kam degjuar se ne disa malesi te veriut, femrat nuk rrine ne nje dhomer me miqte. Mendoje sa te drejta ka femra atje, dhe te te vije nje mashkull i rritur ne nje ambjent te tille, e ti ti japesh urdhera. Eshte njesoj si te urdherosh ''Xha Sulon.''
Dhe ky personi qe me erdhi mua eshte shume fanatik, dhe me te vjetren megjithese rritur ne qytet.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 22-09-2009 më 14:34
Feelings change - memories don't.
Pajtohem me Diton dhe Izadoren.
un e pi pervete duhanin, e pi ku do qe shkoj per mysafir ne shtepija te n dryshme, njerri paketen dhe marr nje cigare, nqs nuk thot gje ne ate moment e ndez, nuk e kam shum problem a ka femije a ska, se edhe un jam rrit ne tym te duhanit e jam shnosh si molla, duhani nuk ju ben gje femijeve, kto jan perralla te perendimoreve, qe ndalojne duhanin e ne anen tjeter pine ashash, e turli lloj droge , Edhe kur jam ne makine ska rendesi se kush o mrapa, e pi sa te me doj qefi, pse cfare jemi ne te dalim perjashta? me ka bere vaki qe me tha njani nuk lejohet duhani ne shpi, mbas 10 minutave u cova e dola perjashta, i thash me cuan mesazh e do iki se kam i problem, ai e kuptoj mire arsyen, qe ate dite as nuk me shkon ndermend te shkoj me atje se eshte mungese edukate ti thuash robit dil perjashta. kshuqe Dea mir ke ber qe nuk i the gje.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Une votova per opsionin .... Me raste .
varet femijet e kujt jane , se vet nuk kam femijeshaka .
Vertet jam duhan ngrenese mund te them ( me raste jo gjithmone ) por mundohem ta evitoj ne prani te femijeve te kujdo qofshin .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt