Close

Rezultati i Sondazhit: A pini duhan ne prani te femijeve?

Votues
28. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

2 7.14%
  • jo

19 67.86%
  • me raste.

7 25.00%
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 57
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nese nje mik vjen ne shtepine time dhe do te pije duhan, une ia ndaloj, dhe as nuk me intereson fare se sa i ngel hatri mikut.
    Athere mos i thuaj kot mik.

Ps. Miku duhet ta kuptoje vet qe nuk duhet ta pi duhanin ne shtepin e tjetrit,ku nuk pihet duhan brenda.
    Tani po e ndezi nuk ke ca me be, here tjeter mos e thirre me per vizit ose thuaj kam pune nuk jam ne shtepi
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Athere mos i thuaj kot mik.

Ps. Miku duhet ta kuptoje vet qe nuk duhet ta pi duhanin ne shtepin e tjetrit,ku nuk pihet duhan brenda.
    Tani po e ndezi nuk ke ca me be, here tjeter mos e thirre me per vizit ose thuaj kam pune nuk jam ne shtepi
    E perse mos ti them mik? Fakti qe nuk jam dakrod me teken e nje miku kjo nuk do te thote qe nuk e kam mik. Dhe fakti as qe nuk me intereson se i ngel hatri, nese i ngel hatri per dicka te till, i jap krahet, se imagjino per gjera me serioze pastaj.

Tani, po e ndezi cigaren miku, i them me mirsjellje qe jam alergjik ose dicka te till ne menyre qe mos te pije dhe ne te njejten kohe mos ta marri shume me te keq. Dhe varet sipas mikut, mos harro.

Me ka ndodhur qe kane ardhur ne shtepine time dhe pleq te shkuar ne moshe, nga mosha 60 deri ne 80 dhe qe kane me teper nikotine se gjak ne trup, dhe perseri, kur ka pasur femij rreth e rrotull, u jam drejtuar me respekt dhe ata e kane kuptuar gjendjen, dhe nuk e kane kryer kete veprim.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin

Me ka ndodhur qe kane ardhur ne shtepine time dhe pleq te shkuar ne moshe, nga mosha 60 deri ne 80 dhe qe kane me teper nikotine se gjak ne trup, dhe perseri, kur ka pasur femij rreth e rrotull, u jam drejtuar me respekt dhe ata e kane kuptuar gjendjen, dhe nuk e kane kryer kete veprim.

kto jane mentalitete perendimore ku shoqeria nuk ka as miq as katandi se po te jesh ne shqiperi dhe ti thuash nje 80 vjecari dil perjashte eshte shume e ulet...nuk ma merr mendja se te kan shkelur ne shtepine tende me mbrapa kta njerez.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc Lexo Postimin
    kto jane mentalitete perendimore ku shoqeria nuk ka as miq as katandi se po te jesh ne shqiperi dhe ti thuash nje 80 vjecari dil perjashte eshte shume e ulet...nuk ma merr mendja se te kan shkelur ne shtepine tende me mbrapa kta njerez.
    Ketu eshte problemi ne fakt te moshat e medhaja, se atyre qe jane ne moshen tone , apo aty afer se kemi patur shume problem t'ua thonim.
    Feelings change - memories don't.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc Lexo Postimin
    me beso, ishin shqipetar, njerez te mite te larget, edhe burra zakoni madje, qe nuk e ulin koken perpara asgjeje. Por dreq e mori, jane kalamaj ata qe jane rrotull. Pastaj une nuk thash qe i nxjerr perjashta, thjesht u fola me miresjellje dhe do ti qe marrin vesh edhe pleqte ne shqiperi? madje do te thoja qe pleqte jane me te ndjeshem ndaj ketij fenomeni, se e din te mirat dhe te keqijat e ketij problemi. E keqa eshte me moshen e re. Normal qe me kane ardhur rregullisht me kane vizituar, se nuk e perben mirsjelljen lejimi i pirjes se nje duhani, kupton?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Duke qene se kemi femije te vegjel, as une e as burri nuk pijme duhan ne shtepi.
    Me erdhi per vizite nje shok i burrit, moshe e madhe i cili filloi te pinte duhan ne shtepine tone. Sinqerisht u ndjeva shume keq, por normalisht qe e lashe te pinte duhan ne prani te femijeve te mi. Ju vet a pini duhan ne prani te femijeve, dhe si veproni nese dikush jashte familjes ju vjen dhe pi duhan te ju ?
    Ju ka ndodhur t'ia vini ne dukje qe nuk lejoni duhan ne shtepi ne prani te femijeve?
    Duhanin e pij ,dhe te them te drejten e kam pir dhe brenda ne dhome ku rrinim,dhe kur vini njerez e pinin ne dhome te ndenjes ..por nje nate shkoj ne dhomen e femijve ,dhe kur ndjej eren e duhanit,vura duret ne koke(kjo ka ndodhur para shum viteve)...te nesermen do me vijnin njerez,dhe ju thash,qe ju lutem duhanin nuk do e pini me brenda ne dhomen e ndenjes ...kur me thot njeri ,une ne shtepi e pij ne ballkon,kurse kur vinte tek mua,e pinte brenda(eh thash me vete mos ki merak ti)...dhe kshtu vura nje leter qe ndalohet duhani..qe kshtu kur vinin njerez te tjere u çuditen kur e pan ...por u mesuan,qe kshtu prap ju bej nje tolerim ,kur vijn ,se ktu ne dimer ben shum ftofet,dhe i kam thene ,qe ne dimer pijeni ne guzhin ,kurse ne ver ne ballkon ..por vet si ne dimer ,si ne ver e pij ne ballkon,se jam mesuar

http://www.schilder-schilder.com/sic...n-verboten.gif
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 22-09-2009 më 13:40
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Te kem un femi te vegjel dhe te pi dikush duhan ne shtepin time ne prani te tyre (apo timen)?? Sigurisht qe do ti kerkoj te dali ne ballkon apo ne bace te pi duhan. Ti coj ndo nje birre dhe ndo nje gje per te ngren dhe te fryhet me duhan sa te doj Se per te qene mikepritese jam nuk do ti tregoj tjetrit deren, thjesht do ti shpjegoj qe nuk lejojm te pihet duhan brenda ne shpi (me femi apo pa femi).

Nefakt kishte ardh nje shoke femijerie i babit ne shpi para ca muajsh dhe ndezi duhanin ne tavoline lol Mar mamin ne guzhine un dhe i them pse spo i thon gje. "shhh ule zerin se eshte turp ta ngrem nga tavolina" thot ajo LOL ca thu mi? nuk jemi ne kohen e babaqemos ktu. Vajta ju thash vet qe koha perjashta eshte e bukur dhe mund te dalim te ulemi jasht se se duroj dot eren e duhanit ne shpi. U cova ca birra jasht dhe u kenaqen pleqt ne natyre :P Le te thot qe cupa filanit eshte pa edukat. Pa edukat eshte ai qe nuk pyet para se te ndezi duhanin.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin

-20° C perjashta ku ta nxjerr tjetrin me pi duhan une lol.

Vjen babai me qendruar disa dite tek une,duhanpires,ka be 2000 km
    Ta nxjerr ne ballkon ???????

Duhani eshte i demshem ,kjo nuk do ndonje filozofi te madhe, por ne jemi mesuar me disa tradita, kur te vjen miku ne shtepi nuk e ben dot me shigjeta se ku duhet te shkoje

Po le njerin do i lesh te gjithe ,se thone ka bo me hile
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    qysh izadora kur vjen miku ne shtepi nuk i ben dot me shigjeta se ku duhet te shkoj??

po sikur miku te doj te vej ne shomen tende te gjumit per muhabet dhe per te ngren buke ti nuk do ti thuash qe dhoma e pritjes eshte per tu ulur dhe tavolina e ngrenjes per te ngren buke? lol apo do ta lesh te haj ne krevatin tend?

jo me shigjeta po dhe tabela me drita ne shpi po nuk kuptuan me shenja lol. Dhoma e pritjes per muhabet...tavolina e ngrenjes per te ngren...bacja (sa me afer liqenit) per duhan. Po ka ftot te vishet mire.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    -20° C perjashta ku ta nxjerr tjetrin me pi duhan une

Ashtu siç e pij vet ta pijn dhe te tjeret .....para femijve te mij nuk vej njeri tjeter

Izadora akoma sje tha si deda,ne ballkon ..hahahahahahahahahahahah
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •