Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 105
    *Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga mije Lexo Postimin
    Kam degjuar se meshkujt dashurojne vetem 1 herë sinqerisht kurse femra me shumë! Mirëpo jam e mendimit se te dy palet dashurojnë më shpesh. Në ditët e sotme janë të rrallë ata qe kane perjetuar dhe perfunduar me nje lidhje te vetme. A mendoni se ne nje lidhje te dyte ose te trete,mund te jetojme te njejtin pasion me sinqeritet dhe pa asnje lloj interesi ne mes?
    Per mendimin tim si mashkulli edhe femra dashurojne me shume se nje here.
    Vetem se disa meshkuj nuk e thone mbase per ''krenari''.
    Ndryshuar për herë të fundit nga *suada* : 15-09-2009 më 06:53

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anëtarësuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar më parë nga suadabolzano Lexo Postimin

Shoqe ke fol shume qarte edhe drejt sepse per mua eshte injorance ata qe thone se dashurojne vetem nje here!
    Te ishte ashtu do ish mbush bota me murgesha edhe me murgj!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga suadabolzano Lexo Postimin
    Suada my dear, meshkujt as femnat nuk dashurojn ma shum se nji her.
    Mashkulli... hmmm mashkulli, ai qe kujdeset per shpin
    dhe baba qe krijon familjen e re. Tu ju thy brit e djersit, me ba jeten e martesen me me lulzua. Mashkulli nuk don vetem hiret qe lulzojn ne koptshtin e trupit t'bashksortes te tij. Por ai don edhe "hijet"... e tyne gjithashtu. Se shpreson se nji dit, kur te jet i lodhun prej jets,nuk asht bukuria ma, por jan njato 'hije' qe do ti duhen...! Te thatsina e dheut t'zharitun, rete shi sjellin. Motet e stint vijn e ikin. Por aromen e cdo pranvere a stine... Mashkulli ja nep parajses t'asaj.
    Cdo "lule" ne kopshtin e parajses - trup e zemer -te saj asht e ransishme per mashkullin. Ai rrin roje cdo koh, ne cdo gjeth, ne cdo gonxhe. Ne at parajs jeton Zoti...e dashnia e tij. Dashnia asht Zoti e te kamt e bashkshortes shtrehet parajsa. E tash...tash njerzit jan ba shum t'pannjeshem. Rinia e sotme asht ba e 'squt' e 'realiste'. Per ta lidhja asht si shkalla.Ne te cilen hypin me arrit diku ma nelt en jet...e kur nuk ja kan nevojen shkalls ma, se bashkut me gjanat tjera te thyme e t'panevojshme ne shpi, letra, kartolina, unaza ... etj i hjellin ne kosh te plehnave. Por jeta nuk te ka pru ty si shkall. Jeta te ka sjell me dashuru. Dashnia rritet si pem. Bashkshorti ose bashksoshrtja nuk jan hapat e shkalles. Ai ose ajo asht shpirti i jets tane. Se sa do e nalt te jet pema, sado e lulzume e mushun ne fruta tjet, nuk munet me nejt ne kam nqoft se rrajt e saja jan kput.
    Me plot rrespekt e pervujtni sot pys. Partnerja/i per te cilen tjetri shpenzon lekt e djerses t'tij/saj me buzqeshje pa ju llimt,.... njajo femen/ mashkull kur u "rrzohet" partjeri/ja pse ajo/ai nuk e ngren? Nqoft se nji mashkull psh, e nimon lidhjen me femenen me marr hapat e para en jet t'perbashket... pse ajo nuk e beson ose nep shanc kur lidhja kje gati me marr hapat e funit t'jets saj? Ca krimit kaq te t'merrshem i ka ba ai mashkull asaj femne te ciles ja ka pas dediku krejt jeten, me i dhan dhimje e vetmi? Nese ajo nuk munet me i dhan asapk dashni... kush ja nep asaj te drejten me marr dashnin prej tij? Ca menon ajo? Zemrat qe Zoti ka bashku en dashni ajo munet me i nda e detyrua me jetua pa njanitjetrin? A per ishtu ditet si kjo, njeri kerkon me u martua?Ajo/ai kajer harrojn qe ajo cka asht e tashme per viktimen sot, mund te jet e tashme per ate neser. Nqoft se kjeme te lendum sot ato do te jen te lendum neser. Shancet e pytjet qe patem kerku ne sot, do ti kerkojn ato neser...
    Tash happy weekend my dear suada, and smile ok
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 19-09-2009 më 16:22
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Shume njerez e definojne ne menyra te ndryshme dashurine,por une them qe te dy gjinite dashurohen shume here gjate jetes,apo terheqen shume here jetes.
    NUk ekziston e ashtuquajtura dashuri,ekziston vetem nje gje e ajo eshte terheqje fizike dhe kjo manifestohet tek disa qe e quajne dashuri dhe behen sentimentale te medhenje.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Parashkrus, ideja jote artikulon dashnin me terhjekjen ose pelqeimin e motivum nga hormonet, apo nevoja tjera, te cilat e zbehin tejmase kredibilitetin e konceptit tan. Alternativisht, percaktimi i dashnis qe komandon autoritet universal ne Katolicisem asht Zot. "Zoti asht dashni e dashnia Zot." Pra, pa i kompliku termat, dashnia asht thjesht nji tjeter emen per Zotin. Zoti-Dashnia asht NJI. Tjerat po, por arsyetimi llogjik nuk mund ta beje dy.
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2009
    Postime
    3
    ncnccncn nese dashuron me zemer mund ta dashurosh edhe te dashuria e 3 ose e 4 ska rendesi

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Vetem nje here dashurohet me gjithe zemer ,tjerat jane kompesim
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    sa simpliciste pergjigjet...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    izadora... kompensime... ose perpjekje me u rikonfirmu si i/e pranushme dhe rifitua besim ne vetvete.
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E pse u dashka te dashurojme vetem 1 her ne jete!? Aq me shum dashuri te kemi ne jete, aq me e bukur edhe interesante duket jeta.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si të dashurojmë...
    Nga maratonomak në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 15-09-2007, 18:18
  2. LUTJA: Mesues na meso te lutemi...!?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 10:42
  3. Cfare dashurojme?
    Nga romeoOOO në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 16:59
  4. Përse dashurojmë dhe përse vdes dashuria?
    Nga AuGuSt_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 00:05
  5. Si dhe pse dashurojme?
    Nga Belina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 07:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •