po gazeta shqiptare?
Prektora
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Ah te lutem shume Aulona, ti dhe une nuk dime gje nga keto. lol Sala dhe qorrat qe i shkojne nga mbrapa jane shume te pergatitur per keto pune dhe me funny eshte fakti qe perpiqen t'u mbushin mendjen dhe te tjereve qe kjo eshte mese normale.
Ju tham moj te shkretet ju tham, po kujt ja tham pa, kujt ja tham.![]()
Pastaj s'ka gje se do e mbyllin dhe do bejne nje rruge tjeter rreth malit. S'ka gje se jane me teper para qe do harxhohen. Pastaj si do fitojne ca para te tjera keta qeveritaret tane te korruptuar?
Per mua ashtu qofte dicka minimale, qe mos te paguajme me teper populli me taksat.
Megjithate nuk e di, por kete video e kishte bere dikush qe e morri ne video direkt vetem para 2 muajsh qe ishte ne Shqiperi. Smerret vesh, ca thone eshte me standarte, ca te tjere tregojne qe nuk jane arritur, hec e merre vesh!
Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 18-09-2009 më 23:16
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Ka mbaruar vetem njeri krah i tunelit, kjo gje eshte thene me kohe. Shume zhurme per asgje, nuk e di se kujt mund t'i interesojne lajme te tilla te paverteta.
Njoftohen të gjithë përdoruesit e Autostradës Rëshen –Kalimash se funksionimi i Tunelit të Thirrës në këtë Autostrade prej dites së Hënë, datë 21.09.09 do të jetë nga ora 07:00 deri në orën 19:00.
Kjo për arsye se punimet e Tunelit të Thirrës në këtë autostradë kane hyrë në një fazë intensive me përforcime masive të strukturës së shkëmbit, të cilat sjellin nevojën e optimizimit të proçeseve inxhenierike duke i dhënë më shumë kohë kontraktorit.
I kërkojmë ndjesë për shqetësimin të gjithë përdoruesve të kësaj autostrade në Shqipëri dhe Kosovë dhe njëkohësisht i falenderojmë për mirëkuptimin.
Tiranë 18 Shtator 2009
http://www.mpptt.gov.al/
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Krijoni Kontakt