Close
Faqja 123 prej 130 FillimFillim ... 2373113121122123124125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 1300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Ke lexuar ndonjehere liber historie ti?
    Beje pyetje vetes dhe per Stefan Dushanin, Per Romaket, Anzhuinet, Gjermanet, Italianet, Austrohungarezet, Greket.

Pyete njehere nje grek dhe serb a ndjehet mire ne nje europe katolike dhe prostante?
    Pyete njehere nje amerikan pse i duhej Turqia Natos ne luften e ftohte?
    Pyet ndonje se perplasja e qyteterimeve do sjelle ne ballkan ndarje ortodoksi, katolicizem dhe islam dhe shqiptaret si popull unik qe jane cfare u ben islami si fe e shumices.A do behej shqiperia e madhe po te ishin gjithe si Bollano?Shko pyet zotri se mesa shof se paska fare iden e diplomacise ?
    Pse presidneti amerikan kur erdhi ne Shqiperi tha popull musliman?
    Pse i inetereson amerikes bashkimi i shqiperise dhe ekulibri i nje shteti te forte muslimanesh brenda ballkanit kundrejt peshes ortodokse.Cdo te thote per ballkanin dhe europen trekendeshi Turq-Shqiptare-Boshnjake dhe cdo te thote trekendeshi Serbi-Greqi-Rusi.Vete politika amerikane eshte e interesuar per formimin e nje shteti shqiptar me shumice muslimane per nje barapeshe ndaj lobit ortodoks qe po futet ne komunitetit europian.Do jemi nje "Japoni" Islame kundrejt nje "Kine" ortodokse ne ballkan.Duhet ta kuptosh qarte diplomacine boterore jo si te vjen ty per shtat.Harrojeni se shqiptaret do konvertohen ne te krishtere.Asnjehere sdo kete shqiperia shumice te krishteresh,Harrojeni Kosove-Shqiperi-Maqedoni-Cameri perbejne shumicen muslimane te shqiptareve.historia do flasi per kete dhe ju do e pranoni nga e keqa.Plus kesaj Europa dhe amerika eshte e interesuar dhe lidhjen e Shqiperise, Kosoves,dhe Maqedonise me dominance muslimane .

Cdo sondazh (eurobarometer) tregon se shqiptaret jane kombi i fundit qe europianet preferojne ta shikojne ne Europe, Serbet jane perpara nesh me 14%, arsyeja kryesore, FEJA.

Pra Serbet s'kane arsye pse te mos ndihen mire, kurse ne jemi akoma delja e zeze.

Amerikes nuk i rruhet per boshte myslimane. Amerikes i intereson mbeshtetja e vendeve anti-sllave qe te menjanoje influencen Ruse ne rajon. Jo me kot Bullgaria dhe Rumania u futen ne EU para kohe, qe ti mbaje larg influencave Ruse. Amerika kerkon nje "Izrael" ne Ballkan rast te presionit Rus, dhe jo nje Afganistan, ku sot e ke mik neser te kthehet armik, fale bigotrise islame.

Amerikes nuk i intereson ne asnje aspekt lulezimi i nje kulture islame ne vende qe ajo kerkon ti kete si aleate te saj, kur dihet qarte qe kjo kulture prodhon anti-amerikanizem.

Shqiptaret i kane te gjitha gjasat te konvertohen ne nje bote filo-te krishtere. Mbi 1 milione jetojne ne vende te krishtera dhe ata dhe femijet e vet jetojne nje stil jete aspak te ngjashem me ate islamik. Aspiratat e shqiptareve, kultura e tyre, deshirat, objektivat ne cdo fushe jane orientuar drejt jetes perendimore dhe jo orientale.
    Shqiptaret po e sulmojne islamin si kulture ne cdo fushe te jetes dhe figurat me qendrore te shtetit, kultures dhe politikes shqiptare hapur dhe pa ekuivoke angazhohen ne debate anti-islame.

Shiko faqen e komunitetit islam ne internet dhe aty flitet vetem per protesta diskriminimi madje kane edhe formular qe mund ta plotesosh online ne raste diskriminimi. Kjo nuk eshte pamja e nje komuniteti te qete, te fuqishem dhe dominues. Komuniteti mysliman nuk po nderton dot as xhami ne Tirane, pronat nuk i jepen, dhe tashme iu pre edhe financimi nga Arabia. Por me shume duhet bere.

Me integrimin europian dhe rritjen e mireqenies, shkollimit, emancipimit, dhe hapjes se shoqerise, islamit i jepet edhe shuplaka e fundit, dhe gjthcka qe do ngelet eshte ti vihet buldozeri xhamive te teperta ne Shqiperi.

Zhdukni islamin nga trojet Shqiptare, shpetoni Shqiperine.

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Tobe strafkulla.Besoj se kete pergjigje e more me copy past , tek nje tjeter vella i yti ne islam.Eshte teper interesante se kur nuk ju leverdis te pergjigjeni, reagoni me te njetin menyre,fyeni ,sprish pune nese je femer apo mashkull, me apo pa ferexhe, perdorni te njetat postulate kuranore.

Megjithate nuk eshte qellimi te pergjigjesh me c'do kusht,por mund ti shmangesh dhe ne nej menyre me qyteatre.Ps. pa perdore fjalen brryl.Nuk shkon per nje femer.Dukesh sikur flet me goten e alkoolit perpara e me cigare ne goje.Nuk kam qellimin te kundervihem, por thjeshte dua te te ndihmoj.Nga cilesia e fjaleve qe perdore percaktohet dhe cilesia e personit qe replikon.
    Mire u ndigjofshim.
    Une e perdor fjalorin sipsa tipit te personit qe po replikoj.
    Sta kam une fain qe nuk e ke mesuar historin kur e kishe moshen.
    Pastaj une nuk kam nevoj te marr fjalet e dikujt tjeter se jam e zonja vet te flas. Une flas me njerez qe jan per te fol dhe te cilet bejne pyetje si duhet pastaj une u pergjigja pyetjeve te tua te thash merr historit e 9-vjecares ose te gjimnazit dhe do morresh pergjigjet e nevojshme
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga unejsa Lexo Postimin
    Une e perdor fjalorin sipsa tipit te personit qe po replikoj.
    Sta kam une fain qe nuk e ke mesuar historin kur e kishe moshen.
    Pastaj une nuk kam nevoj te marr fjalet e dikujt tjeter se jam e zonja vet te flas. Une flas me njerez qe jan per te fol dhe te cilet bejne pyetje si duhet pastaj une u pergjigja pyetjeve te tua te thash merr historit e 9-vjecares ose te gjimnazit dhe do morresh pergjigjet e nevojshme
    Nejse po qe per botime te historise shqipetare ato te kosoves paraqesin te verteten.Ju keni pase fatin ti merrni te dhenat ne Turqi!!!!!!!!!ndersa keto te mite ketu nga katunare te pa breke u bene profesore.Natyrisht kishin si baze historine heroike te luftes nacional clirimtare katunare????Ato qe dinin te shkruanin i pushkatuan ose i kalben neper burgje.Keshtu as ti e sa une nuk kemi bere historin ne shkolle.Sot e dashtun i ke mundesite ne encikolpedi,(ENCARTA) ne tema te ndryshme te historianeve te ri, ne replika te lira televizive etj.Pra vetem sot na jane krijuar mundesite per te kuptuar nje te vertete.Po te jap nje shembull.Ne nje emision televiziv na ishin mbledhur Godo e nje tufe historiane e analiste qe diskutonin per epersine intelektuale te shqipetareve ne shekuj dhe ne nje nga shembujt e tyre ,thane se aq superiore ishin shqipetaret ,sa qe parlamenti i pare grek dhe administrata fliste shqip dhe shkruante greqisht.Ky fakt me beri te kuptoj se cfare njerzish kokebosh, por dhe shpirte zi, kane kontribuar ne krijimin e historise shqipetare.Ate dite qe i ndigjova ato u ndjeva i turperuar, por dhe i zhgenjyer per cfar kishim mesuar me pare.Te detyrosh nje komb si greket te flasin ship kesaj i thone te kesh bere masaker.Nuk ka turp me te madh te krenohesh per kete fakt.Ne fakt ju keni studiuar Qosen qe historine turke na e paraqet si histori shqipetare.

Ne kete shkrim po gabon per te dyten here .Une nuk fyem me monitorin, por me vjen keq qe ne anen tjeter anonimi po gobon.Besoj se me kupton qe skam asgje te keqe me ty, por thjesht bej nje vrejtje qe te vlen.Ciao.

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nejse po qe per botime te historise shqipetare ato te kosoves paraqesin te verteten.Ju keni pase fatin ti merrni te dhenat ne Turqi!!!!!!!!!ndersa keto te mite ketu nga katunare te pa breke u bene profesore.Natyrisht kishin si baze historine heroike te luftes nacional clirimtare katunare????Ato qe dinin te shkruanin i pushkatuan ose i kalben neper burgje.Keshtu as ti e sa une nuk kemi bere historin ne shkolle.Sot e dashtun i ke mundesite ne encikolpedi,(ENCARTA) ne tema te ndryshme te historianeve te ri, ne replika te lira televizive etj.Pra vetem sot na jane krijuar mundesite per te kuptuar nje te vertete.Po te jap nje shembull.Ne nje emision televiziv na ishin mbledhur Godo e nje tufe historiane e analiste qe diskutonin per epersine intelektuale te shqipetareve ne shekuj dhe ne nje nga shembujt e tyre ,thane se aq superiore ishin shqipetaret ,sa qe parlamenti i pare grek dhe administrata fliste shqip dhe shkruante greqisht.Ky fakt me beri te kuptoj se cfare njerzish kokebosh, por dhe shpirte zi, kane kontribuar ne krijimin e historise shqipetare.Ate dite qe i ndigjova ato u ndjeva i turperuar, por dhe i zhgenjyer per cfar kishim mesuar me pare.Te detyrosh nje komb si greket te flasin ship kesaj i thone te kesh bere masaker.Nuk ka turp me te madh te krenohesh per kete fakt.Ne fakt ju keni studiuar Qosen qe historine turke na e paraqet si histori shqipetare.

Ne kete shkrim po gabon per te dyten here .Une nuk fyem me monitorin, por me vjen keq qe ne anen tjeter anonimi po gobon.Besoj se me kupton qe skam asgje te keqe me ty, por thjesht bej nje vrejtje qe te vlen.Ciao.
    Une nuk kam mesuar ne Turqi jo aspak une kam mesuar ne Shqiperi dhe me profesore Shqiptar te cilet nuk e kan pasur fatin te studionin jasht shtetit por ngaqe jan shume te apasionuar pas historis merren dhe me shume literatura qe ne territorin shqipetar nuk ekziztojne ato literatura vijne nga Franca Anglia etj. E nese do te mesosh nje te vertet te madhe per vendin tone dhe ate grek se sa larte qendrojme ne e sa poshte qendrojne ata do te keshilloja te lexoje nje liber te nje historianeje qe une kam pasur fatin e mire te me jepte Historin Botrore Moderne ne Universitet Historianja quhet Elena Kacaqi ajo ka bere disa libra per prejardhjen e Ilirve per Origjinen e gjuhes tone e per disa ngjarje te tjera. Ajo eshte me te vertet e pa pare per mua eshte Unikale. Deri tani ka tre libre Po ti kerko Librin Mbi Prejardhjen Ilire . Ne ate liber ne sgaboj ajo jep fakte qe Greket e sotem nuk kan lidhje me Greket e vjetet dhe se Greket e sotme e kan Prejardhjen nga Shqiptaret dhe se gjuha qe perdorin ata sot ka qen gjuha qe perdornin Shqiptaert ne zyra etj.... Dhe une nuk e kam ulur asnjeher Vendin time thjesht kam then nese i bie keshtu qe Shqiptaret kan tradhtuar Krishterimin ateher i bien qe ne te kemi tradhtuar dhe fen ton qe kishim para se te pushtoheshime nga Roma e te mernim fen Kristjane. Keshtu qe para se te flisni thelloini mire gjerat qe tjetri ka shkruar dhe llogjikoni se ku do me dal ai me ate qe thote e mos i deformoni gjerat ok lol
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Darsi;

Kjo teme duhet te mbyllet sepse u be lemshe !Nuk pash asnje qe u pergjegj ne pyetjen qe e ka tema : A jane shqiptaret muslimane trathetar te krishterimit ?

Pro Allahut;
    fisniku-student
    pejani34
    Gostivari_usa

Pro ZOTIT;
    chino
    Jeton Aliu jarigas
    Anesti_55
    Sturmgewehr
    sulioti
    Hyj-Njeriu
    drenicaku
    iliria e para
    Jack Watson

pra ketu behet bised vetem ne mes 13 antarve qe statiska del se shumica jane per modernizim dhe ne vend te pare e eshte atdheu se sa feja...

me se 64 faqe u postuan !
    Pati 28 000 vizitor deri sot !
    Afer 200 pergjigjeje !

Me qka kuptojmi se feja ne trojet shqiptare na qenka problemi numer nje, para problemeve ekonomike, paar papunesise, para varferise dhe qeshtjeve politike...

Perfundimi;

A jemi ne kerkim te fes apo jemi ne rrugen se si te pastrohemi se si te shperlahemi nga feja ?

Shifet kjarte se 70% e shqiptarve mendojne se feja ne trojet shqiptare eshte nje barre e rende qe na bie mbi supe dhe na merre kohe e mund me se shumti, eshte nje kokeqarje e pazgjidhur ende.
    vetem 30% mendojne se feja islame eshet e deomosdoshme dhe e mireseardhur per popullin shqiptar.

Ju lutemi te me falni qe nxora kete statistike qe ndoshta edhe nuk pajtoheni me mua por une keshtu e shoh problemin tone kryesor.
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Sdo me then pse s'mbajne shami ska me femra qe besojne , apo pse ska mashkuj me mjekra te leshuara nuk shkojne ne xhami , nese nisesh prej ksaj teorie je shum gabim .

Nese je nga Kosova te kisha preferu te dalesh nje te premte nga qeverira ne Prishtine edhe do bindesh vet qe jane te stermbushura gjitha xhamit e kryeqytetit dhe qdo qyteti tjeter .
    nuk e di ke cila pjes e postit tim e kam thene kete, nese i ke elaboru postet e mija do e shikosh se un nuk jam kunder fese islame ose katolike ose kunder askujt.

Une per vete jam Musliman po jam SHQIPTAR musliman a kupton.

Une nuk jam kunder asaj qe te shkohet ne xhamia as pak une jam kunder Islamit radikal kunder disave qe i asocijojn shqiptaret me Lindjen e mesme edhe me kok pacavrat e shkretirave te Arabise, Feja islame nuk ka asnje te keqe si fe e paster problemet lindin kur mjekroshat mendojn se gjenden ne shkretirat e arabis saudite kur heqin veten me shum Arab se sa shqiptar kan veshtjell koken me lecka edhe duken si taleban, pse a kultura jon nuk bon pse gjuha jon nuk bon pse a Kombi jon osht i prapambetet ato jan te mir zezakt e shkretirave te somnalis gjithcka ka kufi ne jemi musliman po jemi shqiptar edhe duhet te sillemi si shqiptar edhe duhet ta vleresojm Gjuhen tone, Kombin tone traditen tone edhe Racen tone te lejm menjan Arabet le te rijn ku e kan vendin ne e kemi vendin ketu ku e kemi pas me Mijera vite.

Tet tregoj te drejten me villet prej njerez te till me villet edhe prej njerez qe naj kan car prapanicen me kryqet nga 1 Kg te varura ne qaf edhe me ato Sjelljet Italiane kan haru se nuk jan Italian kan haru se nuk jan Grek shko ne shqiprin e Jugut muzika Greke valon, une jam kunder kesaj.

Per at qe kishat edhe Xhamiat jan plot me behet qefi shum po edhe vet e dim ne, edhe ti e din shum mir se ato qe praktikojn islamin ne trojet shqiptare jan pakic ne jemi nje komb i vjeter fete Abrahamike ose Religjionet e Ibrahimit naj jan imponuar neve pa mar parasysh a eshte Krishterizmi apo Islami ( nuk them se cdo njerit i eshte imponu flas neper gjithsi ), Shqiptaret jan nje komb pseudo-Musliman edhe Pseudo-Krishter njesoj si te gjith Popujt e ballkanit.

ka Erdhur koha te bahskohemi nden flamur ka erdh koha te bashkohemi nen gjuhen tone edhe gjakun tone nuk ka erdh koha me u nda Musliman edhe te krishter kjo eshte vetem nje fatkeqsi e keti kombit qe ndan veten, tash e kemi rastin edhe tash i kemi aleatet te fort tash nese nuk e shfrytezojm rastin qe ti bashkojm trojet shqitpare sa me mir ateren shansa tjeter nuk dihet kur vjen, por jo sic e shofi disa te tjer ketu disa kok qypa disave qe i jan ngjitur buzet ne prapanicen e papes edhe te Krishterve edhe disave qe jan ngjit buzet ne prapanicat e sheikve nuk e duan bashkim duan percarje duan te na ndajn ne Arabofilla dhe ne Grekofilla.

Nuk e di pse behet kaq ceshtje e madhe kjo puna e fejes kur ne vet e dim se feja dhe besimi jan nje ceshtje shum personale dhe jo ceshtje kolektive feja islame mund te mbijetoje ke ty edhe ke une pa mar parasysh a egziston Arabia apo jo pa mar parasysh a shkatrohet iraku a jo kurse Shqiptarija eshte ceshtje kolektive qe na takon te gjithve pa mar parasysh perkatesise fetare Shqiptaria pa Shqiprin edhe pa deshiren e kombit per bashkim nuk do egzistoje Shqiptarija Varet prej Shqiptarve te Musliman+ Shqiptarve te Krishter + te Sqiptarve te pa fe kurse besimi jot nuk varet nga shqiptaret Besimi jot te zoti nuk varet nga une ose nga shqiptaret po varet nga vetja jot dhe nga gjendja shpirterore jeote dhe jo nga shqiptaret kurse Kombi shqiptar varet nga mua edhe nga ty dhe nga te gjith shqiptaret, ne na duhet njehet bashkim nen flamur edhe nen ket gjuh qe e kemi pastaj fen nuk ta ndal askush fen praktikohe si ta kesh qef por mos i haro traditat tona mos haro gjuhen ton mos haro zakonet, xhamit edhe kishat le te jen askush nuk i prek i krishterti ne kish i muslimanti ne xhami, problemi lind kur ti ndihesh superior me fejen tende islame mbi at Shqiptarin e krishtert aty lindin problemet aty behet percarja ndermjet vellezerve, per mua nuk ka rendesi nese neser vellai im vendos te behet Budist ai prap eshte gjaku im edhe un prap do e dua sic e kam dasht feja dhe besimi i tij jan punet personale te tija jo te mijat se fundja kur do dalim para zotit zoti do na pyese cka kemi bee ne dhe a kam besuar nuk do me pyese a ka besuar vellai im ose nena ime kur do dalim para zotit do pergjigjemi epr veprat personale nuk ka te pergjigjesh per veprat e shqiptarve ose per te gjith shqiptaret kurse nuk mund nje person ose nje njeri te pergjigjet per te gjith kombin shqiptar kombi shqiptar ka zerin e vet dhe deshiren e vet dhe do pergjigjemi te gjith ne nje ze dhe ne gjuh, problemi lind kur Mjekroshat edhe prapanice lepiresit e papes nisin perhapin te vjellat e tyre dhe e vendosin veten mbi shqiptaret e perkatesise se fese tjeter..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sturmgewehr : 13-09-2009 më 11:29
    Mia San Mia

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Sturmgewehr;keni fituar 10 pikë ! ...tani do ta bejmi me Nota !

Une nuk jam kunder asaj qe te shkohet ne xhamia as pak une jam kunder Islamit radikal kunder disave qe i asocijojn shqiptaret me Lindjen e mesme edhe me kok pacavrat e shkretirave te Arabise, Feja islame nuk ka asnje te keqe si fe e paster problemet lindin kur mjekroshat mendojn se gjenden ne shkretirat e arabis saudite kur heqin veten me shum Arab se sa shqiptar kan veshtjell koken me lecka edhe duken si taleban, pse a kultura jon nuk bon pse gjuha jon nuk bon pse a Kombi jon osht i prapambetet ato jan te mir zezakt e shkretirave te somnalis gjithcka ka kufi ne jemi musliman po jemi shqiptar edhe duhet te sillemi si shqiptar edhe duhet ta vleresojm Gjuhen tone, Kombin tone traditen tone edhe Racen tone te lejm menjan Arabet le te rijn ku e kan vendin ne e kemi vendin ketu ku e kemi pas me Mijera vite.

================================================== =============
    Si e vreni ketu; aspake nuk eshte konflikti ne mes katolikve e muslimanve siç deshirojne disa ketu por eshte nje mosmarrveshje ne mes ne muslimanve radikal talibanista deh moderne paqedashes.
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Sturmgewehr;keni fituar 10 pikë ! ...tani do ta bejmi me Nota !

Une nuk jam kunder asaj qe te shkohet ne xhamia as pak une jam kunder Islamit radikal kunder disave qe i asocijojn shqiptaret me Lindjen e mesme edhe me kok pacavrat e shkretirave te Arabise, Feja islame nuk ka asnje te keqe si fe e paster problemet lindin kur mjekroshat mendojn se gjenden ne shkretirat e arabis saudite kur heqin veten me shum Arab se sa shqiptar kan veshtjell koken me lecka edhe duken si taleban, pse a kultura jon nuk bon pse gjuha jon nuk bon pse a Kombi jon osht i prapambetet ato jan te mir zezakt e

================================================== =============
    Si e vreni ketu; aspake nuk eshte konflikti ne mes katolikve e muslimanve siç deshirojne disa ketu por eshte nje mosmarrveshje ne mes ne muslimanve radikal talibanista deh moderne paqedashes.
    Une se konsideroj kontradikte.Thjeshte nje diskutim mes vellezerish ne ceshtjen e religionit.Pra a eshte me mire te rimarrim besimin e krishtere ?Secili argumenton ne mnyren se si e veshtron ai kete problem.Sidomos ketu nuk ka kontradikta mes muslimaneve dhe te krishtereve, pasi asnjeri nga brezi yne nuk ka meriten, apo te quhet fajtor per nje gjendje qe ja lane paraardhesit.Por meqenese jemi ne nje realitet te ri, mendoj se ja vlen te diskutohet per reforma te gjitheaneshme dhe ne mes tyre dhe per religionin, ne mirekuptimin me te plote.Kerkush nuk mund te fyhet nese une si i krishtere i bej thirrje dikuj te behet si une. Dhe une s'kam per s te lavderohem pasi nuk e kem bere une zgjedhjen e besimit tim, per te mos thene se jam nje besimtar i keq, ndoshta ateist mde in albania , per faktin se me ka munguar ky edukim.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    A janë shqiptarët myslimanë tradhëtarë të Krishtërimit?

kjo pytje duhet formuluar ndryshe

A janë myslimanët tradhëtarë të Krishtërimit?

nuk e di pse po pyet shqiptarët myslimanë ??

Kjo pyetja ngjan me afermacjonin "tek dhemb dhembi, vete gjuha"..., mjer kush ka dhimbje dhembi..., pasi eshte nje nga urimet me dashakeqase per nje njeri!

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •