Close
Faqja 23 prej 32 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 315
    Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    e shiptar katolik shum te kqi jeni ju skeni rahmet ,e islamin e ureni shum e shof por a e urene edhe naften nga shtetet islame.
    Vetem shkjau e per dore kete emen

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Vetem shkjau e per dore kete emen
    ..;e thash edhe me siper se ne keto debate ska nevoje fare qe vllezerit tane katolike te kyqen per mbrojtje te shqiptarizmit kunder ketyre talibanve, mjafte jemi ne shqiptaret gjoja musliman te moderuar qe si lejojmi keto marrina te na ndyejen kombin.
    Me se 70% jemi te krishter edhe pse nuk e pratikojmi kete fe, ne trojet shqiptare ska musliman gati fare, nja 10 perqind te ktyre talibanve..;mos u merzitni per kete ...serbet le te mundohen sa te duajn por kote, ne jemi te forte.
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    ajo gruaja e lidhur me zinxir si qen eshte ne turqi dhe jo ne avganistan. keshtu ja ka bere turku edhe te pareve tan deri sa u kthyen disa nga ata nga frika se do ti vrisnin e masakruar

Jo une nuk pyeta qka ka bo turku as qka ka bo avganistani.Pyeta se si kishin mu ndi talebancat nese jau kisha lidh nanen me zingjir e me jau varros per se gjalli.

As turku as kerkush n`bote nuk din me na bo,qka i bojm na vetit,katila t`vetes jem ne.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Pata nje debat me talibanet te komuniteti mysliman, por m'i fshine postimet e mia. Ishte nje video per xhamite shqiptare aty, dhe e gjithe videoja ishte me faljet e lutjet ne arabisht. I pyeta keta arabofilet--pse une si besimtar i Zotit duhet te falem ne arabisht/? Une nuk kuptoj arabisht dhe as nuk e di ca po i them Zotit, ndoshta po them ndonje fjale gabim dhe e shaj..Une dua qe t'i falem ne shqip sepse ate gjuhe e kuptoj dhe Zoti kupton cdo gjuhe. Pse duhet une t'i lutem Zotit ne nje gjuhe qe nuk e kuptoj, e sipas disa rregullave qe na i imponuan disa persona qe u pelqente hipokrizia e dylberlleku? Ashtu si Martin Luteri i tha papes--**** off, edhe ne duhet t'i themi arabishtes e metodave te dylberave hipokrite-**** off! Marredhenia ime me Zotin eshte personale, ne gjuhen qe dua une dhe ku te dua une.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Pata nje debat me talibanet te komuniteti mysliman, por m'i fshine postimet e mia. Ishte nje video per xhamite shqiptare aty, dhe e gjithe videoja ishte me faljet e lutjet ne arabisht. I pyeta keta arabofilet--pse une si besimtar i Zotit duhet te falem ne arabisht/? Une nuk kuptoj arabisht dhe as nuk e di ca po i them Zotit, ndoshta po them ndonje fjale gabim dhe e shaj..Une dua qe t'i falem ne shqip sepse ate gjuhe e kuptoj dhe Zoti kupton cdo gjuhe. Pse duhet une t'i lutem Zotit ne nje gjuhe qe nuk e kuptoj, e sipas disa rregullave qe na i imponuan disa persona qe u pelqente hipokrizia e dylberlleku? Ashtu si Martin Luteri i tha papes--**** off, edhe ne duhet t'i themi arabishtes e metodave te dylberave hipokrite-**** off! Marredhenia ime me Zotin eshte personale, ne gjuhen qe dua une dhe ku te dua une.
    Ky eshet definicioni me i qelluar deri me tani Edvin, mos shkruaj me se ti e bere ate qe duhej..;patjeter se na duhet nej Martin Luter i yni;...rrofshi, shendet
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Je denbabaden, zog shqiptari e nip arabi....o rugove, se jemi me origjine prej te njejtit vend e dua te te bej nje pyetje, cfare feje kishe ti bre para 4 brezave? Se gjyshi im me tregonte qe ishin krejt me emra katolike e pastaj i nderruan ne myslimane. Nejse, nuk jam ketu per te mbrojtur fe qe jane krijime te njerezve te bere dru nga droga e opiuimi, por dua te te kujtoj nje gje o rugove--a e permend naj here shprehjen -"Pasha driten"?
    Edvin,
    Shprehja jote: "zog shqiptari e nip arabi...."(nënën nuk e kam arabe, por malësore nga Rugova), fletë qartë se je në shërbim të fundamentalizmit agresiv katolik. Nga të erdhi përfundimi ty se unë qenkam "nip arabi"? Vetëm pse jam musliman, apo vetëm se ti dëshiron të më dëbosh në Arabinë Saudite, për shkakun e vetëm se qenkam musliman (lexo gjithnjë sipas teje: taliban) kundër të cilëve, pra kundër shqiptarëve musliman çdo ditë je duke bërë propagandë prej më të pistave, kinse je duke i luftuar talebanët, e në fakt je duke bërë luftë dhe agjitim shumë të vrazhdë kundër shqiptarëve të besimit islam. Për këtë edhe me pyet: "çfarë feje kishe ti bre para katër brezave?" (shikoje shprehjen tënde habitore "bre"), sepse ty të pengon shumë muslimanizmi i shqiptarëve, pra edhe i rugovasëve, të cilët na e paskan tradhëtuar Krishtin, hiç më larg, siç donë të thuash ti, vetëm para 4 brezave, pra na paskan pasur emra katolik, e tash mjerisht janë muslimanë, pra na qenkan bërë talibanë...!?
    Kjo logjikë me të cilën po shërbehesh këtu në forum, pra edhe si moderator i këtij forumi, në fakt tregon se je në shërbim të drejtpërdrejt të mbjelljes dhe nxitjes së urrejtjes sa më të madhe kundër Islamit tek shqiptarët, duke sjellur në këtë forum fotografi monstruoze nga Turqia apo Afganistani, dhe këtë e bën me qëllim tejet bizar për t'iu thënë shqiptarëve muslimanë, se ja çfarë feje primitive dhe gjakatare i takoni ju, se ja çfarë feje keni pranuar, fenë e arabëve dhe talibanëve, ndaj ndërgjegjësohuni sa më parë duke u kthyer në fenë e të parëve tuaj, dhe në vend se të thoni: "Pasha All-llahun", thuani "Pasha Dritën", sepse Zoti i njeh të gjitha gjuhët, ndaj ju nuk keni nevojë t'i takoni një feje ku Zotit i luteni në gjuhë të huaj, andaj kthehuni në fenë e krishterë, dhe Zotit lutjuni shqip.....!! Dhe kështu me radhë donë t'iu predikosh dhe imponosh ti shqiptarëve muslimanë idenë se feja islame është "e keqja më e madhe që e ka goditur kombin shqiptar (I. Kadare), ndaj hiquni nga kjo e keqe dhe kthehuni tek e mira, Krishterimi.
    Kjo është esenca e porosive tua dhe e gjithë fundamentalistëve katolikë shqiptarë anëtarë të këtij forumi, që qëllim të përbashket kanë ta njollosni sa më shumë fenë islame tek shqiptarët, duke i quajtur ata pa reshtur që dy dekada; taleban, xhihadist, arabë, terrorist, qelbësira, qen, gomarë, primitiv, të prapambetur, serbofil, rusofil, turkofil, turkoshakë, anadollak, pedofil, homoseksual (e kanë quajtur Ymer Prizrenin dhe Sami Frashërin), pederast, si dhe shumë sinonime tjera të vrazhda dhe shumë ofenduese. Prandaj, nëse fundamentalistet katolik ia vejn gishtin kokës dhe mendojnë vetëm disa sekonda, ndoshta do ta kuptojnë se kush po hudh benzin në ndezjen e zjarrit ndërkonfesional i cili mund të ndizet tek shqiptarët, të njohur në botë për tolerancë ndërfetare. Se është kështu, këtë e dëshmon toni dhe gjuha agresive të cilën po e përdorin të gjithë forumistët antiislamistë këtu në çdo koment dhe kundërpërgjigje të tyre që kanë të bëjnë me tema të cilat ndërlidheën drejt apo tërthorazi me fenë islame tek shqiptarët, dhe duket qartë sikur një rast të tillë e presin me pushkë për faqe dhe nga pusi dhe fronte prej më të sofistikuarave.
    Kjo nuk i bën nderë as fesë e as kombit, prandaj iu kisha sugjeruar, edhe ty Edvin, dhe gjithë bashkëmendimtarëve tu që t'i ulni gjakrat dhe ta kuptoni njëherë e mirë, se muslimanizmi shqiptar nuk është dhe kurrë nuk do të jetë Talibanizëm, se në Kosovë nuk ka xhihadistë islam, as muxhahidinë e as "terrorist islamik", sepse të gjitha këto sajesa antisialme janë dhe kanë pravaijë antishqiptare, të kurdisura në sallonet dhe kuzhinat serbo-grako-ortodokse me qëllim që midis shqiptarëve të ndizet lufta fetare. Talebanët duhet t'i lëmë atje ku janë me hallet dhe problemet e tyre të brendshme dhe të jashtme që kanë, ata janë shumë larg shqiptarëve dhe Ballkanit, dhe çdo krahasim që bëhet midis tyre dhe shqiptarëve muslimanë është qëllim keq, tendencioz dhe me pasoja të mëdha për kombin.
    Edvin, duhet ta kuptosh se me gjuhën tënde të ashpër dhe përplotë me helm, nuk i kontribuon çështjes as fetare as kombëtare, përkundrazi duhet ta dijsh se je duke shkaktuar kundërreakcione tek inteligjencia shqiptare muslimane, të cilës po t'i flasësh ti edhe njëmijë vjet, ajo nuk do të hjek dorë nga Feja islame. Njëri ndër ta jam edhe unë, denbabaden nga Rugova, sepse fenë islame e kam në shpirt dhe zemër dhe nga aty nuk ka forcë që mund të ma largojë, e më së paku krahasimet tua që m'i bën me talibanët afganistan....
    Besoj se në këtë që shkrova më lartë do e gjesh përgjigjen e sakët, se pse mua nuk më intereson fare se çfarë emrash kanë bartur stërgjyshërit e mi.
    Këtu përfundon çdo polemikë imja me ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rugova : 12-09-2009 më 16:08

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga Rugova Lexo Postimin
    Edvin,
    Shprehja jote: "zog shqiptari e nip arabi...."(nënën nuk e kam arabe, por malësore nga Rugova), fletë qartë se je në shërbim të fundamentalizmit agresiv katolik. Nga të erdhi përfundimi ty se unë qenkam "nip arabi"? Vetëm pse jam musliman, apo vetëm se ti dëshiron të më dëbosh në Arabinë Saudite, për shkakun e vetëm se qenkam musliman (lexo gjithnjë sipas teje: taliban) kundër të cilëve, pra kundër shqiptarëve musliman çdo ditë je duke bërë propagandë prej më të pistave, kinse je duke i luftuar talebanët, e në fakt je duke bërë luftë dhe agjitim shumë të vrazhdë kundër shqiptarëve të besimit islam. Për këtë edhe me pyet: "çfarë feje kishe ti bre para katër brezave?" (shikoje shprehjen tënde habitore "bre"), sepse ty të pengon shumë muslimanizmi i shqiptarëve, pra edhe i rugovasëve, të cilët na e paskan tradhëtuar Krishtin, hiç më larg, siç donë të thuash ti, vetëm para 4 brezave, pra na paskan pasur emra katolik, e tash mjerisht janë muslimanë, pra na qenkan bërë talibanë...!?
    Kjo logjikë me të cilën po shërbehesh këtu në forum, pra edhe si moderator i këtij forumi, në fakt tregon se je në shërbim të drejtpërdrejt të mbjelljes dhe nxitjes së urrejtjes sa më të madhe kundër Islamit tek shqiptarët, duke sjellur në këtë forum fotografi monstruoze nga Turqia apo Afganistani, dhe këtë e bën me qëllim tejet bizar për t'iu thënë shqiptarëve muslimanë, se ja çfarë feje primitive dhe gjakatare i takoni ju, se ja çfarë feje keni pranuar, fenë e arabëve dhe talibanëve, ndaj ndërgjegjësohuni sa më parë duke u kthyer në fenë e të parëve tuaj, dhe në vend se të thoni: "Pasha All-llahun", thuani "Pasha Dritën", sepse Zoti i njeh të gjitha gjuhët, ndaj ju nuk keni nevojë t'i takoni një feje ku Zotit i luteni në gjuhë të huaj, andaj kthehuni në fenë e krishterë, dhe Zotit lutjuni shqip.....!! Dhe kështu me radhë donë t'iu predikosh dhe imponosh ti shqiptarëve muslimanë idenë se feja islame është "e keqja më e madhe që e ka goditur kombin shqiptar (I. Kadare), ndaj hiquni nga kjo e keqe dhe kthehuni tek e mira, Krishterimi.
    Kjo është esenca e porosive tua dhe e gjithë fundamentalistëve katolikë shqiptarë anëtarë të këtij forumi, që qëllim të përbashket kanë ta njollosni sa më shumë fenë islame tek shqiptarët, duke i quajtur ata pa reshtur që dy dekada; taleban, xhihadist, arabë, terrorist, qelbësira, qen, gomarë, primitiv, të prapambetur, serbofil, rusofil, turkofil, turkoshakë, anadollak, pedofil, homoseksual (e kanë quajtur Ymer Prizrenin dhe Sami Frashërin), pederast, si dhe shumë sinonime tjera të vrazhda dhe shumë ofenduese. Prandaj, nëse fundamentalistet katolik ia vejn gishtin kokës dhe mendojnë vetëm disa sekonda, ndoshta do ta kuptojnë se kush po hudh benzin në ndezjen e zjarrit ndërkonfesional i cili mund të ndizet tek shqiptarët, të njohur në botë për tolerancë ndërfetare. Se është kështu, këtë e dëshmon toni dhe gjuha agresive të cilën po e përdorin të gjithë forumistët antiislamistë këtu në çdo koment dhe kundërpërgjigje të tyre që kanë të bëjnë me tema të cilat ndërlidheën drejt apo tërthorazi me fenë islame tek shqiptarët, dhe duket qartë sikur një rast të tillë e prisni me pushkë për faqe, nga pusi dhe fronte prej më të sofistikuarave.
    Kjo nuk i bën nderë as fesë e as kombit, prandaj iu kisha sugjeruar, edhe ty Edvin, dhe gjithë bashkëmendimtarëve tu që t'i ulni gjakrat dhe ta kuptoni njëherë e mirë, se muslimanizmi shqiptar nuk është dhe kurrë nuk do të jetë Talibanizëm, se në Kosovë nuk ka xhihadistë islam, as muxhahidinë e as "terrorist islamik", sepse të gjitha këto sajesa antisialme janë dhe kanë pravaijë antishqiptare, të kurdisura në sallonet dhe kuzhinat serbo-grako-ortodokse me qëllim që midis shqiptarëve të ndizet lufta fetare. Talebanët duhet t'i lëmë atje ku janë me hallet dhe problemet e tyre të brendshme dhe të jashtme që kanë, ata janë shumë larg shqiptarëve dhe Ballkanit, dhe çdo krahasim që bëhet midis tyre dhe shqiptarëve muslimanë është qëllim keq, tendencioz dhe me pasoja të mëdha për kombin.
    Edvin, duhet ta kuptosh se me gjuhën tënde të ashpër dhe përplotë me helm, nuk i kontribuon çështjes as fetare as kombëtare, përkundrazi duhet ta dijsh se je duke shkaktuar kundërreakcione tek inteligjencia shqiptare muslimane, të cilës po t'i flasësh ti edhe njëmijë vjet, ajo nuk do të hjek dorë nga Feja islame. Njëri ndër ta jam edhe unë, denbabaden nga Rugova, sepse fenë islame e kam në shpirt dhe zemër dhe nga aty nuk ka forcë që mund të ma largojë, e më së paku krahasimet tua që m'i bën me talibanët afganistan....
    Besoj se në këtë që shkrova më lartë do e gjesh përgjigjen e sakët, se pse mua nuk më intereson fare se çfarë emrash kanë bartur stërgjyshërit e mi.
    Këtu përfundon çdo polemikë imja me ty.

ore injorant, te me falesh per shprehjen. fene islamike nuk po e njollosim ne. ate e kane njollosur vete islamiket me veprimet e tyre dhe me trajtimin a njerezve si kafsh. duke manipuluar, duke masakruar etj, popullsine ne emer te allaut. kjo fe nuk eshte fe e paqes por nje fe qe sjell luft, e keshtu duhet hequr nga populli shiptar. nuk dua une ti shikoj femijet e mi, ti tjajtijne njerezit si skllav por si njerez. kush qenka ky zot qe thote lutu per mua ti por per sa i perket vetes tande, ne hale te shkosh ti. ky eshte zot i shpikur nga njerezit.

Tani kur me fe dhe zakone je islame,,,,cfar i bie qe te jesh?
    Bashke me fene aziatike hyri edhe tradita dhe zakoni aziatik!
    gjithashtu edhe mentaliteti,edhe opinioni qe kemi per gjera te ndryshme,edhe kritikat qe i bejme,edhe analizat,te gjitha jane aziatike!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga OROSHI Lexo Postimin
    Tani kur me fe dhe zakone je islame,,,,cfar i bie qe te jesh?
    Bashke me fene aziatike hyri edhe tradita dhe zakoni aziatik!
    gjithashtu edhe mentaliteti,edhe opinioni qe kemi per gjera te ndryshme,edhe kritikat qe i bejme,edhe analizat,te gjitha jane aziatike!
    Atëhere e urren lekuren tende me sa po kuptoj ?

Une mund te urrej edhe pushtuesin,pa pas nevoje te urrej lekuren time!
    Mund te urrej edhe ata qe i ndjekin keto zakone e tradita te huaja per ne!
    Mund te urrej gjithashtu gjithkend qe ka nje mentalitet halldup/anadollak!

r'posa,te jesh pak me shum shqiptar me zemer nuk do te thote qe je kunder fese tende!
    bej pak mundim te pakten
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

Faqja 23 prej 32 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  3. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •