Close
Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 315
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ja nderi e trimeria e talibaneve:.....
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    jane trima keta me grate

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    A ka ndonjë Supermoderator apo Admin ti shuajë njëherë e mirë këta degjenerata gjakëprishur që na kanë ulur atë krenari që e kishim mijëravjeçare të trashëguar. Ahhh o Amerik tu shoft emri ishalla, që nuk i le këta ti piqte të gjall Serbi. Po kësaj i thon më bëj nder të të vras. Kështu race jeni, që nuk keni as mirënjohjen minimale për ata që ju dhan lirin dhe ja shpërbleni me ofendime dhe me lutje kundra tyre. Pse nuk i kujtoni masakrat që ju shkaktuan dhe erdhën ju shpëtuan dhe e dogjën Serbin brënda 24/orëve që të jetonit të lirë dhe pranë familjeve dhe jo si nandertal nëpër shpella dhe të trembur se ju digjnin dhe ju përdhunonin. Tani hidhni balt dhe luteni kundra Nato's, kush shkel të mirën i ka ditët e numëruara, ashtu i keni dhe ju Arabo-Magjypët e dreqit, njerëz të mallkuar dhe injorant.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Kta femrat boll qe i detyrojne mos me pa driten e diellit me sy por dhe i ndeshkojn me nje plumb ne kry sipas ligjeve te shenjta, 1400 vjeçare te Islamit.
    D'Oh!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    jane trima keta me grate
    vetem me gra te paarmatosura, kur shohin gra me arme, dhjehen ne breke! Shikoni kete video ketu:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/8250152.stm

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Rugova Lexo Postimin
    Ti moderatori përçarës dhe ziliçar, Edvin (emër gjerman)
    Mua nuk me ke fyer fare, sepse unë nuk jam taliban, siç aludon ti. Jam denbabaden shqiptar dhe zog shqiptari nga Rugova kreshnike, nëse këtë nuk e ke dijtë. Por, e keqja më e madhe qëndron në faktin se ti dhe shumë "shkollarë" tjerë si ti, të cilët ka vite që po bëjnë "xhihad" kristian kundër Fesë islame dhe gjithë Orientit, po t'i pyesish se çka nënkupton fjala Taleban, nuk besoj se ndonjëri prej tyre dinë ta shpjegojë domëthënien se ç'është talebani, siç nuk e dinë as historinë e formimit të levizjes talebane në Afganistan e më gjerë. Pra, ata që deklarohen këtu në forum kundër talebanëve, deklaratat e tyre i bëjnë krejtësisht mbi baza të propagandës mediateike e cila bëhet kundër tyre, e jo mbi baza të njohurive që kanë për talibanët dhe "krimet" e tyre kundër regjimeve proamerikane në rajonin ku ata luftojnë.
    Në anën tjetër, të pohosh se në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni ka talebanë (lexo: shqiptarë muslimanë që luftojnë kundër Amerikës dhe NATO-s), është një budallallëk prej llojit më ultë intelektual dhe politik që mud të dëgjojë njeriu, sikur që është edhe një marri e paparë ndër shqiptarët deri më sot.
    Sepse, ndërlidhaj e ngjarjeve që ndodhin në arenën ndërkombëtare e që kanë premisa të luftës për dominim në botë, siç është rasti me Afganistanin, Irakun, Pakistanin, etj, me çështjet që kanë të bëjnë me fetë dhe kundërshtitë ideologjike midis tyre, është po ashtu një vërberi e tejskajshme fetare dhe politike, kur dihet se fuqive të mëdha botërore më së paku u intereson çështja e feve. Faktori fetar kurrë nuk e ka determinuar politikën botërore, dhe këtë duhet ta kenë të qartë, sidomos egocentristet katolik të cilët me vite u bëjnë thërrje shqiptarëve muslimanë që të kthehën në fenë e të parëve të tyre, me argumentin se Kosovën e shpëtojë NATO, pra bota perëndimore kristiane dhe se për këtë të mirë shqiptarët muslimanë si shumicë duhet ta ndërrojmë fenë, në mënyrë që në Evropë të hyjmë si një komb dhe me një fe...!? Absurd i llojit të vetë. E kam thënë edhe në përgjigjen time "Rina-87", se nëse vërtetohet se në Kosovë ka "talebanë" shqiptarë, ata duhet të ndjekën penalisht, por edhe ata të cilët po përçajnë shqiptarët mbi baza fetare, në rend të parë ata të cilët po cenojnë ndjenjat fetare të shqiptarëve muslimanë me lloj-lloj fyerjesh dhe sharjesh pa kurrfarë arsyeje. E ardhmja jo shumë e largët do e dëshmojë jo vërtetësinë dhe fajin e gjithë atyre që thërrasin për ndasi dhe urrejtje ndërfetare midis shqiptarëve.
    Je denbabaden, zog shqiptari e nip arabi....o rugove, se jemi me origjine prej te njejtit vend e dua te te bej nje pyetje, cfare feje kishe ti bre para 4 brezave? Se gjyshi im me tregonte qe ishin krejt me emra katolike e pastaj i nderruan ne myslimane. Nejse, nuk jam ketu per te mbrojtur fe qe jane krijime te njerezve te bere dru nga droga e opiuimi, por dua te te kujtoj nje gje o rugove--a e permend naj here shprehjen -"Pasha driten"?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    eshte nje hape perpara per femrat avgane po prap ata jane 1000 viet prapa dhe keshtu ndodh me te gjith keta islamiket.
    feja e tyre eshte fe e prapambetur dhe qe nuk ka ecur me kohen, qe te cone 2000 viet mbas. kush jane ata qe e duan kete lloj feje? vetem ata njerez fanatik, ata qe duan te manipulojne, ata qe duane te masakrojne, ata qe duan te perdhunojne e vrasin, etj, etj, e te gjitha keto behen gjoja ne emer te allaut. i ****** ropt allaut. kjo lloj feje te le ne erresire.
    c'fare lloj zoti qenka ky?

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Shqiptaret nga Kosova ne mazhorancen e tyre ishin fetar, ndoshta jo te gjithe praktikues, por besimtar !
    Qy qy, ti po me tregon mu se kush jane dhe si jane shqiptaret e Kosoves. Hec qarkullo tash se na lodhet me me keto dokrra fetare, qe vec ndonje tru i mykun i perpunon.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Pershendetje me:
    JEMI MUSLIMANË

Le ta dijë gjithë Evropa
    Edhe Amerika
    Se në zemrën e muslimanit
    Nuk ka vend frika

Luftën nuk e duam
    Por as frikë nuk e kemi
    Qe ta mbrojmë fenë tonë të pastër
    Të gjithë të gatshëm jemi

Në emër të All-llahut
    Pushkë do të qesim
    Në rrugë të All-llahut
    Të gjithë do të vdesim

Me besim në zemër
    Dhe me pushkë në krah
    Jemi ushtri e All-llahut
    Mizor që na thyen s`ka

Ja të gjithë do të vdesim
    Se të robëruar nuk durojmë
    Me këtë fe kemi lindur
    Dhe për të jetojmë

Jetën e duam
    Por vdekjen më shumë
    Vall-llahin për islam
    Gjaku do rrjedhë lumë

Kush merr guximin
    Veç edhe një musliman me e vra
    Le ta dijë bota mbarë
    Se ai në gjak ka me u la

Se gjaku ynë nuk është ujë
    Mjaft më o pabesimtarë
    Do t`iu luftojme anëkënd
    Kokat kemi për t`ua marrë

Që nga Kashmiri
    E gjerë në Marok
    Jemi një popull
    Askush s`na ndanë dot.

Jeni të fortë
    Nuk iu nënçmojmë
    Por zemrat tona
    Nuk mund t`ua dhurojmë

Yjet mund t`i "zbrisni"
    Edhe diellin mund ta "shuani"
    Por me nderin tonë
    Kurrë nuk do t`mund të luani

Se ne nuk jemi horra
    E as figura të shahut
    Kemi të drejta mbi ju
    Se jemi robër të All-llahut

Nuk jemi ne pak
    Jemi miliarda
    Kushdo që qon kokën
    Do t`a fshijmë nga harta

Zoti është Një
    Dhe tjetër më s`ka
    Jemi pjesëtarë të fjalës
    La ilahe ilAll-llah

Shkruar nga: Anonim.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    PESHAWAR, Pakistan — Every night around 8 o’clock, the terrified residents of Swat, a lush and picturesque valley a hundred miles from three of Pakistan’s most important cities, crowd around their radios. They know that failure to listen and learn might lead to a lashing — or a beheading.

Using a portable radio transmitter, a local Taliban leader, Shah Doran, on most nights outlines newly proscribed “un-Islamic” activities in Swat, like selling DVDs, watching cable television, singing and dancing, criticizing the Taliban, shaving beards and allowing girls to attend school. He also reveals names of people the Taliban have recently killed for violating their decrees — and those they plan to kill.

“They control everything through the radio,” said one Swat resident, who declined to give his name for fear the Taliban might kill him. “Everyone waits for the broadcast.”

International attention remains fixed on the Taliban’s hold on Pakistan’s semiautonomous tribal areas, from where they launch attacks on American forces in Afghanistan. But for Pakistan, the loss of the Swat Valley could prove just as devastating.

Unlike the fringe tribal areas, Swat, a Delaware-size chunk of territory with 1.3 million residents and a rich cultural history, is part of Pakistan proper, within reach of Peshawar, Rawalpindi and Islamabad, the capital.

After more than a year of fighting, virtually all of it is now under Taliban control, marking the militants’ farthest advance eastward into Pakistan’s so-called settled areas, residents and government officials from the region say.

With the increasing consolidation of their power, the Taliban have taken a sizable bite out of the nation. And they are enforcing a strict interpretation of Islam with cruelty, bringing public beheadings, assassinations, social and cultural repression and persecution of women to what was once an independent, relatively secular region, dotted with ski resorts and fruit orchards and known for its dancing girls.

Last year, 70 police officers were beheaded, shot or otherwise slain in Swat, and 150 wounded, said Malik Naveed Khan, the police inspector general for the North-West Frontier Province.

The police have become so afraid that many officers have put advertisements in newspapers renouncing their jobs so the Taliban will not kill them.

One who stayed on the job was Farooq Khan, a midlevel officer in Mingora, the valley’s largest city, where decapitated bodies of policemen and other victims routinely surface. Last month, he was shopping there when two men on a motorcycle sprayed him with gunfire, killing him in broad daylight.

“He always said, ‘I have to stay here and defend our home,’ ” recalled his brother, Wajid Ali Khan, a Swat native and the province’s minister for environment, as he passed around a cellphone with Farooq’s picture.

In the view of analysts, the growing nightmare in Swat is a capsule of the country’s problems: an ineffectual and unresponsive civilian government, coupled with military and security forces that, in the view of furious residents, have willingly allowed the militants to spread terror deep into Pakistan.
    Lexoni rreth jetes normale ne "parajsen" talibane...hipokrite me te ndyre nuk behen--ndalojne radiot e teknologjine, por vete e perdorin...kjo eshte "bej si te them une por ca bej une".

Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  3. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •