Postuar më parë nga
Anetar_kastarof
Pik se pari, ALLAHU EKBER. Se dyti, jam krenar qe jam mysliman shqiptar. S'dua t'ia di se a do ju pelqej kjo thenie nga un a jo. Me me rendesi per mua esht qe ALlahu te jet i kenaqur me mua, e se c'thon njerezit, pse un them ALlahu Ekber, as qe vras mendjen dot.
Se treti, mezi prisni te sjellni keso temash ktu dhe kjo me ben te ndihem shum keq.
Ju lus shmanguni ktyre pallavrave se s'jan ne dobi te askujt. Ai qe do ta kuptoj fenë Islame le te ulet e te studioj se c'do te thot s'pari emri Islam. Nuk do shum koh kjo, apo nga frymezimi i madh nga mediat qe duan ta nxijn fenë Islame jeni so fucking brainwashed, saqe u besoni cdo gjeje qe shpifin ato.
-Un kte e kam then me heret ne nje tem tjeter, e paska then njashtu dhe i nderuari "Qyfyre", ndaj mal pa ujq s'ka, jo.
Ka te ashtuquajtur mysliman, ne fakt, injorant, qe i japin vetes liri dhe pretendojn se gjoja se e kan kuptuar rrugen e ALlahut mase miri. Mirepo, nese feja esht si duam ne, ateher s'do mund ta quanim fe, ngase feja Islame ka rregull, toleranc, perkujdesje dhe qe duhet perkushtuar shum koh per te arritur deri ne at nivel, saqe per te kuptuar vet fjalen XHIHAD. Xhihad nuk do te thot vetem t'i lexosh dy rreshtat e par per te ne librat e shenjt Islame.
Sidoqoft, Xhihad nuk do te thot vetem ta luftosh armikun po Xhihad do te thot njashtu dhe ta luftosh vetveten, te mbash familjen sic duhet, te jesh njeri devotshem etj etj, e kte shume kush nuk e di.
Pse kurr ne jeten time nuk paragjykova nje popull te ter kur po degjoja se prifterinjt me te shquar anemban, si te krishter, katolik ashtu dhe ortodoks, para disa muajve qe perdhunonin femij.
Tash, mos vall te gjith jan te atill??
Mos pergjithesoni e as mos u beni aq naiv qe t'mund t'ju manipulojn mediat. Mediat kan per synim lekun, s'duan t'ia din se sa njerez lendojn.
Po deshet te dini me teper per fenë Islame, lexoni!!
Krijoni Kontakt