Close
Faqja 4 prej 32 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 315
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga ArberXYZ Lexo Postimin
    Shqiperise s'ka ca i bojn kta, se ne Shqiperi nuk e rru njeri per kta tipa. Ne Maqedoni po bojn namin, si dhe ne KS, po ne Maqedoni ishin bo gjonat turshi.
    Une Kosoven e konsideroj Shqiperi,andaj edhe thashe "Shqiperine".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    daja gjoni shpresoj qe te vije ajo dite kur te bashkohen se bashku trojet ilire,do jete thuajse e pamandur por te shpresojme!!
    persa i perket asja organizates nuk duhet shume te gjejne se kush e ka bere.cdo "ISP(internet service provider) agjensi qe ofrojne lidhjen me internet" kane te dhenat se cfare ndodh poshte rrjetit te tyre.keshtu nqs policia i vendoset prapa kesaj pune i duhet pak kohe ta gjeje se kush e ka derguar.dergo sa te duash emaile anonime sepse e kot eshte sepse cdo paketa ka nje identifikues,dhe me kalimin nga kompiuter ne kompiuter mban te dhenat ne nje vend te caktuar.policia e ka per detyre qe ti gjeje keta njerez sepse emaili edhe sikur te jete nje tallje ka nje kercnim me vdekje dhe kercenimi me vdekje eshte i denueshem me ligj.
    pastaj te gjithe jemi SHQIPTARE para se te jemi katolik,musluman apo ortodoks.ekstremistat jane vetem njerez te semure nga mendte.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga altin_lezhjani Lexo Postimin
    daja gjoni shpresoj qe te vije ajo dite kur te bashkohen se bashku trojet ilire,do jete thuajse e pamandur por te shpresojme!!
    persa i perket asja organizates nuk duhet shume te gjejne se kush e ka bere.cdo "ISP(internet service provider) agjensi qe ofrojne lidhjen me internet" kane te dhenat se cfare ndodh poshte rrjetit te tyre.keshtu nqs policia i vendoset prapa kesaj pune i duhet pak kohe ta gjeje se kush e ka derguar.dergo sa te duash emaile anonime sepse e kot eshte sepse cdo paketa ka nje identifikues,dhe me kalimin nga kompiuter ne kompiuter mban te dhenat ne nje vend te caktuar.policia e ka per detyre qe ti gjeje keta njerez sepse emaili edhe sikur te jete nje tallje ka nje kercnim me vdekje dhe kercenimi me vdekje eshte i denueshem me ligj.
    pastaj te gjithe jemi SHQIPTARE para se te jemi katolik,musluman apo ortodoks.ekstremistat jane vetem njerez te semure nga mendte.
    Pajtohem plotesisht me ate qe thua.Edhe une shpresoj shume,qe te gjithe ata qe na rrezikojne Shqiperine tone te dashur,duhet izoluar dhe denuar.Pa marre parasyshe se kush jan dhe cfare te "drejtash" ata thirren.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga bnik Lexo Postimin
    Link: http://tsh.albemigrant.com/?c=129&a=1336
    Gjon Keka kërcënohet nga një organizatë e ashtuquajtur « Organizata islamike “Xhihadi thërret “ Prishtinë »

Mund të duket si rikthim i talebanëve me kërcënimet dhe bëmat e tyre në buletinin e lajmeve por jo. Siç duket dhe shqiptarët po bien viktim e intolerancës fetare. Në një e-mail dërguar dje tek albemigrant në emër të një organizte e quajtur Organizata islamike “Xhihadi thërret “ Prishtinë kërcënohet me vdekje analisti i çështjeve ndërkombëtare Gjon Keka. (shikoni biografinë e zotit Keka këtu: http://tsh.albemigrant.com/authors/?authorID=9 ) ***
    S'ka gje prej gjeje nga keto gjerat qe kercenojne me emaile. Po ta dini sa kercenime kam marre une deri tani me e-mail, po t'i publikoja te gjitha do ishte bere nami. Mos u lodhni shume me organizata internetesh, si ajo e Gafur Adilit (AKSH-ja ne internet)
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    pamvarsisht se Enver hoxha i shte diktatori me i eger ne evrope,vetem ne nje drejtim ka pas vepruar drejte!!
    ne se e kujtoni apo lexoni historine,do vereni se;Enver Hoxha jo pa qellim i pushkatonte disa nga prifterinjte me te rrezikshem ne shqiperi,,perse ndollte kjo!?sepse prifterinjet ishin ata te cilet vazhdimisht punonin ne dem te ceshtejes kombetare,duke u bere sherbetor te agjenturave shoviniste kryesisht Greko serbe por dhe agjenturave te tjera!!
    pikerisht dhe hapja e kesaj teme,ka si qellim vetem destabilizimin e shqiptarve dhe prishjen e imazhit shqiptar ne sy te botes!!
    megjithate i thojne nje fjale te urte popullore;me mire M...t se i vogel!!qe do te thote se kur je pakice vetem mundohen kot se koti te lehesh ngaqe kurre nuk do ja arrijne qellimit te tyre te flligjur per te krijuar destabilizim apo percarje fetare ne mes shqiptarve!!
    shqiptaret ne pargjithsi mysliman apo katolik qofshin ata,jane me te zgjuar se disa parazite qe ndikohen nga ndonje luge supe e flligjur dhe e gatuar ne kuzhinat serbo greke!!

prandaj do ishte ne nderin e moderatorve te ketij forumi shqiptar,qe kjo teme antikombetare te fshihet sa me pare te jete e mundur!!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Disa hajvan ketu shkruajne si çdo here, pra jane larg nga tema.
    Xhihadist kemi edhe ne forum. Nuk besoj se i ka ikur kujt pa e verejte kete.
    Nuk ka njeri qe eshte serioz qe e merr kete kercenim si shaka ose si provokim i ketij ose i atij..
    Ne e dime se sa njerez te semure ka ne kete bote( edhe ketu ne kete forum), dhe se keta( te çmendurit) po qe se e takojne kete djalin, keta mendojne se duhet ta ekzekutojne " ne emer te Allahut", se "Ai e din me se miri".... Jane njerez te pacipe dhe qe nuk i duan te miren kombit. Kesish ka, dhe kete nese doni mund ta lexoni ne nje artikull per islamin ne te perditsjhmen Express( te dates 30 qershor), ku eshte intervistuar edhe nje profesor i Universitetit te PR. Ky mund te jete nje % i vogel, por per fat te keq edhe nje te jete, eshte nje teper.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2008
    Postime
    9
    tung une sa e lexova ket leter nuk jam qe i besova po as qe nuk i besova po si do qe te jet kto menoj se jon vetem thashetheme se zoti (xhl) e din edhe aj ka fuqi me te madhe edhe nese eshte ashtu se e ka ndrru fen ky person zoti eshte aj qe nuk ja fal mekatin dhe e shperblen me xhenem po ma mir secili me i kqyr punet e veta

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Pik se pari, ALLAHU EKBER. Se dyti, jam krenar qe jam mysliman shqiptar. S'dua t'ia di se a do ju pelqej kjo thenie nga un a jo. Me me rendesi per mua esht qe ALlahu te jet i kenaqur me mua, e se c'thon njerezit, pse un them ALlahu Ekber, as qe vras mendjen dot.

Se treti, mezi prisni te sjellni keso temash ktu dhe kjo me ben te ndihem shum keq.

Ju lus shmanguni ktyre pallavrave se s'jan ne dobi te askujt. Ai qe do ta kuptoj fenë Islame le te ulet e te studioj se c'do te thot s'pari emri Islam. Nuk do shum koh kjo, apo nga frymezimi i madh nga mediat qe duan ta nxijn fenë Islame jeni so fucking brainwashed, saqe u besoni cdo gjeje qe shpifin ato.

-Un kte e kam then me heret ne nje tem tjeter, e paska then njashtu dhe i nderuari "Qyfyre", ndaj mal pa ujq s'ka, jo.

Ka te ashtuquajtur mysliman, ne fakt, injorant, qe i japin vetes liri dhe pretendojn se gjoja se e kan kuptuar rrugen e ALlahut mase miri. Mirepo, nese feja esht si duam ne, ateher s'do mund ta quanim fe, ngase feja Islame ka rregull, toleranc, perkujdesje dhe qe duhet perkushtuar shum koh per te arritur deri ne at nivel, saqe per te kuptuar vet fjalen XHIHAD. Xhihad nuk do te thot vetem t'i lexosh dy rreshtat e par per te ne librat e shenjt Islame.

Sidoqoft, Xhihad nuk do te thot vetem ta luftosh armikun po Xhihad do te thot njashtu dhe ta luftosh vetveten, te mbash familjen sic duhet, te jesh njeri devotshem etj etj, e kte shume kush nuk e di.

Pse kurr ne jeten time nuk paragjykova nje popull te ter kur po degjoja se prifterinjt me te shquar anemban, si te krishter, katolik ashtu dhe ortodoks, para disa muajve qe perdhunonin femij.

Tash, mos vall te gjith jan te atill??

Mos pergjithesoni e as mos u beni aq naiv qe t'mund t'ju manipulojn mediat. Mediat kan per synim lekun, s'duan t'ia din se sa njerez lendojn.

Po deshet te dini me teper per fenë Islame, lexoni!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anetar_kastarof : 30-06-2008 më 18:04
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    [B]
    "E Vetmja Semundje qe eshte Examinuar deri më Tani ne kete From eshte IslamoFobia"
    Ti Fisnik a e din si po thua? Eshte njejte sikur hebrenjte te akuzohen per 'nazifobi'.

Sot kam fole me nje mysliman, por ai thoshte se hyrijat nuk ekzistojne dhe nuk i beson. Si eshte e mundur qe dikush te jete mysliman, por te mos besoje se cfare shkruan ne Kuran. (megjithese dola pak nga tema)

Respekt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Postime
    16
    ooo burra a pe shihni qa jeni tu bo per nje leter te derguar nga nje organizate interneti si sa namin e beni ketu si perlaheni. Po nuk jeni fajtor ju po te kishit ku te punonit e te benit ndonje gje tjeter nuk do te mereshit me gjera te kota. Un jam musliman por para se e ndiej veten musliman UN JOM SHQIPTAR. po e mbyllii me thenien e Pashko Vases " NUk ka kisha e Xhamia se Feja e SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

Faqja 4 prej 32 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  3. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •