Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 85
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    lodhem me ju une hajde ciao djem

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Të Nderuar : Toni77, Derjansi dhe XFiles,

Përgjigje ende nuk kthyet asnjëri,
    Jo per besë pa e marrur unë pergjigjen mbi historinë e gloretes nuk mund të vazhdoj!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

I Gjith ku Chit-Chat, u krijua kinse për një gabim të Gloretës, por realisht ai nuk ishte Gabim, dhe për këtë e vlersoj "Gloretën", sepse ata (të ashtuquajturit) të ditur, i la të shprehin mendimet e tyre, "Qesharake".
    po per ty fare magjypi te gjithe perendimoret gjakatar jane.

na ndriço ti se çfare perfaqesojne ato fotot,
    ja ta zeme se na sqarove,
    3 personazhe qe kane qene rebel kunder politikave te kishes,
    e ça pastaj,
    si perfundim
    krishterimi eshte i keq dhe islami eshte i mire?
    asgje e re, se keni mbush gjithe forumin me tema te tilla qe nuk vlejne asnje lek.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    lodhem me ju une hajde ciao djem
    gloreta po rrijna per iftar, apo e ke lënë tash iftarin

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Toni me fal qe te pyes ti je i krishtere??/ Se po shof qe ke shkruar ne fillim ishte Fjala... apo gabohem?
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Himitsu Lexo Postimin
    Toni me fal qe te pyes ti je i krishtere??/ Se po shof qe ke shkruar ne fillim ishte Fjala... apo gabohem?
    Po e? Mendon se nëse je i krishter duhet të mbajm zi apo çka? Jo pasi qe jam i krishter, jam i lirë edhe per humor. Por gjithsesi, humor.

ishte edhe tema shumë humoristike, poashtu edhe te gjitha shkrimet vazhduan me humor, të ftoj të jeni pjesë e humorit.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Toni 77, si duket po abuzon dikush me "Pseudonimin" tënd në këtë forum, ose po abuzon ti vetë me veten tënde, nuk e kuptoj shpesh herë të shoh duke u afruar me "Islamin" por cuditërisht pas 2-3 minutash të shoh IslamoFob ose Anti-Islamist/ik.

Gjithsesi Mesia4Ever, është dhe je ... !!!

__

XFiles, ti tha që ajo në foto nuk është Elizabeta I, kur ajo ishte, dhe tha që ajo nuk shquhej me emrin "Gjakatare", kur ajo shquhej si e tillë ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    XFiles, ti tha që ajo në foto nuk është Elizabeta I, kur ajo ishte, dhe tha që ajo nuk shquhej me emrin "Gjakatare", kur ajo shquhej si e tillë ... !!!
    E ke gabim, rilexoje,
    thashe qe Elizabeta e I nuk ka arsye te quhet gjakatare,
    vetem nje elizabete gjakatare ka, dhe ajo eshte Elisabeth Bathory, dhe ndoshta goca jone e vogel e kishte ngaterruar me kete te 2 perderisa e quan gjakatare.

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Po e? Mendon se nëse je i krishter duhet të mbajm zi apo çka? Jo pasi qe jam i krishter, jam i lirë edhe per humor. Por gjithsesi, humor.

ishte edhe tema shumë humoristike, poashtu edhe te gjitha shkrimet vazhduan me humor, të ftoj të jeni pjesë e humorit.
    Toni shiko nuk te thashe une te mbash zi ty meqenese je i krishtere dhe te bera thjesht nje pyetje dhe kjo qe ti sapo mu pergjigje nuk qe nje reagim qe mund te pritej prej teje, sepse qe thjesht nje pyetje.. Humor mund te behet po normal deri sa personi tjeter mund te mbaje dhe deri ne nje faze sepse humori i tepert mund te kaloje dhe ne ofendime...
    Dhe duke qene se ti je vete moderator me duket se duhet te mbash rregull dhe pavaresisht se tema mund te jete humoristike te gjithe ti permbahen dhe jo te kalojne ne chit chat ashtu sic u be dhe kjo teme dhe qe po behet me teper teme diskutimesh.
    Nejse ti je i zgjuar vete skam pse te te tregoj une vendin qe ke por me lejo te te them qe ti japesh gjithsecilit ate qe i takon..

Me respekt
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Toni 77, si duket po abuzon dikush me "Pseudonimin" tënd në këtë forum, ose po abuzon ti vetë me veten tënde, nuk e kuptoj shpesh herë të shoh duke u afruar me "Islamin" por cuditërisht pas 2-3 minutash të shoh IslamoFob ose Anti-Islamist/ik.

Gjithsesi Mesia4Ever, është dhe je ... !!!
    Nëse unë nuk urrej muslimanet, ajo nuk do te thotë se unë mendoj apo besoj sikurse muslimanet, kjo duhet te jetë e kuptuar. Ndoshat ti mendon sikurse je vet, nëse nuk je i atij besimi, nuk duhet pushuar duke urrejtur dhe nençmuar ata. Jo mik, unë kam bindjet e mia por nuk i urrej të tuat. Atëher kjo është edhe afersia me muslimanet. Per ndryshe, unë jam i afert me muslimanet shqiptar, e jo me taliban, ata larg meje. Shqiptaret po sepse i kam vëllezer të kombit dhe të gjaukut, por gjithsesi dalloj në besim edhe pse me dallime, jetojmë dhe bashkpunojmë.

Nuk e dij nëse jemi kuptuar, ndersa ato gjykimet tua le te mbeten te ti.

Tjetra se harrova, unë asnjëher nuk shkoj te komuniteti musliman per ta ngacmuar atë dhe per ti mesuar se çka është e verteta, e ti je ai qe nuk len vend pa e futur hunden. Bile dhjetra tema ti kam fshi ketu.

Hajde tash ta vazhdojmë humorin, ku na mbeti.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •