Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 85
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    eh kush jam une eh eh eh he he askushi
    cke qe qahesh athere lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Himitsu Lexo Postimin
    Ata te 3 me kujtojne histori shume histori po qe pertoj ta tregoj tani ose me mire se nuk e di LOOOL
    Himitsu, e njeh ti historinë e gloretes?
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ne asnjë shkrim timin nuk kishte largim nga ajo qe jemi shqiptar. Nëse keni ju, ma thuani të lutemi.

Ne asnjë shkrim timin nuk u tregova i pa respekt, ndersa ne kete temë krejt çka kam shkruar ishin humore sepse ashtu e gjeta edhe temen edhe shkrimet.

jeni e respektuar dhe e nderuar per mua. Ndersa shprehja e besimit është diçka tjeter dhe nuk duhet vlersuar jo-respekt nëse të korigjon toni77 në besimin tëndë të gabuar, perkunderasaj, ajo është shprehje e respektit dhe e dashurisë sepse besimi i gabuar mund të len të humbur. Nëse mendon se të shprehurit e besimit në Jezus Krishtin është jo-respekt per njeriun, atëher nuk është mirë. Unë asgjë tjeter nuk kam thënë.
    toni une as po t shaj as po te provokoj je administrator ti ti merr vendimet me sa shoh une nuk kam te drejte te shprehem vetem ti se ke shume qe te njohin aty kurse une sapo erdha

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    toni une as po t shaj as po te provokoj je administrator ti ti merr vendimet me sa shoh une nuk kam te drejte te shprehem vetem ti se ke shume qe te njohin aty kurse une sapo erdha
    o zot sa e lodhmja ahahahahahahahah
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    cke qe qahesh athere lol

nuk po qahem por me sa shoh ju djemte sulmoni kollaj aty ku nuk duhet te gjoret ju

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Të Nderuar : Toni77, Derjansi dhe XFiles,

Përgjigje ende nuk kthyet asnjëri, përveq humor, dhe kjo temë është hapur posaqërisht për njerëz të ndritur siq është puna juaj, andaj ia vlen dhe të përgjigjeni, apo ndoshta duke u munduar për t'i harruar përgjigjet filloni me humor, por gjithsesi humori juaj nuk është dhe aq i thjeshtë, me sa shohim jeni shumë interesant, kapeni për një përgjigje të "PA GABUAR" të Gloretës.

I Gjith ku Chit-Chat, u krijua kinse për një gabim të Gloretës, por realisht ai nuk ishte Gabim, dhe për këtë e vlersoj "Gloretën", sepse ata (të ashtuquajturit) të ditur, i la të shprehin mendimet e tyre, "Qesharake".
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    xfiles dhe toni77 nuk jam ne mbrojtje te askujt nga ju hironin e e urej shakane mund ta pranoj pranaj punet tuaja normal qe do i zgjidhni vete, por thjehst po me duket se jeni duk eu zgjatur ne muhabete te kota
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    o zot sa e lodhmja ahahahahahahahah
    Është lodhur duke shpernda revita te kolles së rojes, s'ka faj - derë në derë, ani edhe liftat nuk po punojnë dhe kur duhet me u ngjitur ne te dhjetin kat!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Është lodhur duke shpernda revita te kolles së rojes, s'ka faj - derë në derë, ani edhe liftat nuk po punojnë dhe kur duhet me u ngjitur ne te dhjetin kat!

te lumte toni e tregove veten nuk je besimtar si hiqesh

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    toni77_toni ti je mod i ketij forumi? M'fal po a nuk e sheh, qe je duke lejuar kalamajte te ta bejne temen corap (madje ia zgjat akoma)? Jeni duke bere chit-chat!
    Pervecese duhet te lexojme tema te tilla pakuptim edhe te humbura, duhet te durojme edhe ca femije tekanjoze qe e kujtojne forumin dhome chati.
    Te lutem merr masa.

Me te mira!
    Elegance is an attitude.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •