Close
Faqja 51 prej 143 FillimFillim ... 41495051525361101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 1425
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Perdhunim? C'eshte kjo fjale? Un nuk i pelqej turket e shkodres. Tani ndonje 'kolpo' edhe mund t'ua jap kajher. Se kam zemren e mire... nuk mund tu thom jo ahahaha
    Perdhunues eshte emri qe me insistim kerkuat dhe nuk reshtni se kerkuari qe t'ju quajne. Qe faktikisht deshmon kompleksin tuaj te inferioritetit te manifestuar ne forme "potence" mbi qenie te pambrojtura e te terrorizuara.

Ndersa ti vete qenke ne burg per nje kohe te gjate, e nga sa deshmojne postimet e ke bere, nden nje presion te tmerrshem psiqik dhe fiziologjik.

Fara juaj turko-aziatike do te shuhet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 08-09-2009 më 21:16

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Javan, printoje dhe vare tek kryt e shtratit kete, se do mirkuptosh interesit tone. ahahah
    Nuk deperton sllavishja deri ne shtreterit tane. Me shumta deri ne stalle.

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Fara juaj turko-aziatike do te shuhet.
    na denut me vdekje si turq eee. Too sad. Po ato 70 virgjereshat islame jemi entitled ti marrim ne? I mean, drejtesia duhet te vendoset deri ne fund ahahahahah
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

... Maska e E.B.E
    Anëtarësuar
    31-10-2008
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    80
    bombona Jordani asht taman gjimnaz i bukur, aty e kam kry une... plus qe presorat i ka fantastik...; por edhe aty ku je ti nuk asht keq. bukur asht...

Homeri, vetem vitin e pare e ke ba aty..?

i/e regjistruar Maska e Shkodrani_79
    Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    mirmengjes Klea
    Per Jordanin nostalgji lol, aty kam kry gjimnazin dhe un ... u majt mend dhe ka ken dhe eshte ner shkollat me te mira..

Nje pershendetje speciale per te gjithe ish gjimnazistet e "Jordan Misjes" dhe ne vecanti per maturantet e 97..
    Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    na denut me vdekje si turq eee. Too sad. Po ato 70 virgjereshat islame jemi entitled ti marrim ne? I mean, drejtesia duhet te vendoset deri ne fund ahahahahah
    Virgjereshat i ke nga te haremit te padishahut, babait tuaj shpirteror. Por ruaju, se mendime te tilla te bejne te hedhesh veten ne ere. Ka edhe rruge me prozaike, psh. internal combustion?!

Pac dite te bukur me enderra delirante! Keta te virgjerit me gjerdan serb, po ju presin ne ate ane.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90877
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 09-09-2009 më 07:07

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga E.B.E Lexo Postimin
    bombona Jordani asht taman gjimnaz i bukur, aty e kam kry une... plus qe presorat i ka fantastik...; por edhe aty ku je ti nuk asht keq. bukur asht...

Homeri, vetem vitin e pare e ke ba aty..?
    Citim Postuar më parë nga Shkodrani_79 Lexo Postimin
    mirmengjes Klea
    Per Jordanin nostalgji lol, aty kam kry gjimnazin dhe un ... u majt mend dhe ka ken dhe eshte ner shkollat me te mira..

Nje pershendetje speciale per te gjithe ish gjimnazistet e "Jordan Misjes" dhe ne vecanti per maturantet e 97..
    Haha dhe ju e paskeni kry aty gjimnazin, Jordan Misja FTW

Klea
    vetem vitin e par kryva manej dola me futbollin n'itali pastaj e di vet se si mbarojne kta daljet sportive jasht-shteti ...
    prosori kthehet tek pull lol

Bombona duhet te hapi Teme tjeter tashi se ne te Jordan Misjas nuk pranojme rivalet ne Temen tone lol

Pershendetje te gjithve ( dhe Gangon me Javan se u ban cop tu sha lol ) =)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 09-09-2009 më 06:36
    D'Oh!

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Virgjereshat i ke nga te haremit te padishahut, babait tuaj shpirteror. Por ruaju, se mendime te tilla te bejne te hedhesh veten ne ere. Ka edhe rruge me prozaike, psh. internal combustion?!

Pac dite te bukur me enderra delirante! Keta te virgjerit me gjerdan serb, po ju presin ne ate ane.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90877
    Woh, Kamikaze- Muxhahedint Kosovar t' islamit keta cunat e masakruar? ncncncncnc . Cfare deshtakesh. As me u vetvra nuk ja dalin, por u duhet serbeve ti vrasin. ahahah Hey by the way besoj qe do ishte me rezultative te ndryshojne nga internal combustion ne external combustion heren tjeter. Sigurisht nese instruktori i tyre allah nuk jan mbaru stoku i virgjereshave hot ahahahaha. Abdulah abdulah o abdulah temen e semes abdulah lere 72 por as nje virgjereshe nuk shoh muahahaahahahhahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 09-09-2009 më 19:38
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

... Maska e E.B.E
    Anëtarësuar
    31-10-2008
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    80
    si keni nje? nadja e mire per tane...

ca keni ba te bukur??? apo ala fjet? ahah

HOMERI, ne cilin vit ke ken ne vit te pare,,, kot mos kena ken paralele se me bane kureshtare...

SHKODRANI, per ke presor gzon nje respekt te vecante; e kush te ka pelqy ma shume?
    per cfare ke me shume "mall"?

mu me pelqete pike se pari oborri i madh; o Zot sa fotot jane ba ne te; mandej hymja per ne shkolle ku te pritte polici apo policja (si te takonte)... mandej shkallat deri ne katin e dyte; katedra e bukur,,, fotot e bukura ne mure... klasat perreth... mandej klasa jone e bukur..

tesh asht ba shume ma e bukur ajo shkolle; sinqerisht... ka aq shume tabllo ne mure,,, aq pasterti; kushte ma te mira... cdo gja ma mire; jo per gja po kane kalu 4 vjet qe edhe une e kam kry... e ndryshimi ne kohe e ban te veten

o shkodran conju prej gjumi tesh; se boll keni fjet..
    Ndryshuar për herë të fundit nga E.B.E : 10-09-2009 më 03:18

i/e regjistruar Maska e Shkodrani_79
    Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    Citim Postuar më parë nga
    [B
    SHKODRANI[/B], per ke presor gzon nje respekt te vecante; e kush te ka pelqy ma shume?
    per cfare ke me shume "mall"?
    Syri Hafizin.. respektin ma te madh per te... me ka dhan 4 vjet letersi dhe edhe sot kur e takoj kam nostalgji per ato vite.. mall per klasen ku kam ken, per shoqnin qe kena pas se tesh jan shpernda naper bote te gjithe... qa me te than maj klea noshta nostalgji edhe per at kohe e at moshe se kan kalu shume vite e tesh pune tjera e probleme tjera...
    Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •