Close
Faqja 52 prej 143 FillimFillim ... 242505152535462102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 1425
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    tna rruaj shkodra

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga E.B.E Lexo Postimin

HOMERI, ne cilin vit ke ken ne vit te pare,,, kot mos kena ken paralele se me bane kureshtare...
    Un kam kry vitin e pare, 2000/2001 dhe maj mend se kam ken ne klasen A ngaqe ishin me shkronja klasat. Dmth A-ja u mbate me nxansit ma shembullor lol dhe maj mend se klasen e kam pas perball drejtoris ne katin e dyte kur i ngjitesh shkallave, majtas.

Drejtori ishte Bashkimi alias Baçi alias Thuthuçi lol, maj mend, sa her qe delsha te dera ndermjet oreve te msimit, kur me shihte, ngaqe drejtoria ishte perball, me thote: "Tha dhotin do ktu ?" perkthim "Ça Zotin do ktu ?"

Se harroj kurr vitin e pare, kam pas klas fantastike, vetem gallat, ma mir e kam kalu nje vit ne gjimnaz se sa gjith 8-vjeçaren lol

Klea
    me thuj nej profesor qe te pelqete se noshta me kujtohen?

@Shkodrani_79 Nuk e maj mend kyt Syri Hafizin .. ngaqe letersi me jepte nje vajz e re
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e Shkodrani_79
    Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    Homer un kam kry maturen ne 97 dhe Ju keni filluar ne 2000 nuk e besoj se e ke arrit pasi ka dal ne pension
    Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale

... Maska e E.B.E
    Anëtarësuar
    31-10-2008
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    80
    Homer... a ke ken ne kujdestari me Gezim Shkamin??? hmmmmmm... me kujtove edhe prof. Bashkimin, fantastik ka ken ai... sa na bate me qesh... hahahha... gjynah qe ka kalu ne nje shkolle tjeter

per presora, po te kujtoj sa te dush une; nder ma te mirat ka ken Beli Trashani E Kimise, mandej Gezimi qe te permenda... ka prep; po me thuj a te kujtohen ito dy

a mundem me te pyt per emnin e vertete Homer?

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Shkodrani_79 Lexo Postimin
    Homer un kam kry maturen ne 97 dhe Ju keni filluar ne 2000 nuk e besoj se e ke arrit pasi ka dal ne pension
    Ah po ka munsi, po emnin si e ke kot me t'pyt, se m'duket sikur flas ma kollaj me emnat sesa me nick-at lol

Citim Postuar më parë nga E.B.E Lexo Postimin
    Homer... a ke ken ne kujdestari me Gezim Shkamin??? hmmmmmm... me kujtove edhe prof. Bashkimin, fantastik ka ken ai... sa na bate me qesh... hahahha... gjynah qe ka kalu ne nje shkolle tjeter

per presora, po te kujtoj sa te dush une; nder ma te mirat ka ken Beli Trashani E Kimise, mandej Gezimi qe te permenda... ka prep; po me thuj a te kujtohen ito dy

a mundem me te pyt per emnin e vertete Homer?
    Un emnin e kam ashtu si 67% e popullsise shqipnis ... Erion ... lol

Po ky Gezimi ça landet bate ? M'duhet me m'than dhe landet se veshtir me i majt men sot e 8 vjet lol

Maj mend se kam pas nji prosor anglishtet si kujdestar po emni spo m'kujtohet ... ka munsi dhe t'jet ky Gezimi po pati dhan anglisht ..

Un prosorin qe pelqesha ma shum ka ken Pjerini qe na jepte Histori

Pjerini e mbate vetin si njeri i shetitun neper Europe dhe i dit gjate msimit tu na u hap bythsh per exploracionet e tij, bjen dera:
    Hy roja i shkolls .. dhe i thot Pjerinit para tan klases " O Pjerin par zoten hajde levize at biçiklet qe ke vu ne çels se m'duhet me nxjerr bencin " ne kyt moment Pjerini as jepte .. as merrte ... ( se harroj kurr lol )

Po kjo Beli Trashani qe jepte kimi mos ka ken nje femen kaqurrelse, e qete qe flite tan edukat po kajher kur u nervozote nuk e kontrollote vetin ??? Po thom kyt ngaqe ka rastis ky fenomen dy her me mu lol

Po t'thom dhe disa emra t'atyne qe kam pas ne klas se noshta i njeh: Jozef Shiroka, Elvis Cafi, Zenilda Hasandoçaj kta dhe te tjert i kam pas grup lol, nuk po m'kujtohen mbiemrat e atyne tjerve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 11-09-2009 më 18:27
    D'Oh!

... Maska e E.B.E
    Anëtarësuar
    31-10-2008
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    80
    kur ke ken ti ne Vitin e pare, une kam ken ne klasen e tete, e s'e paskam pasur mundesine te te njoh..

ti paske ken ne kujdestari me Prof. Rexhepin...

po, Prof. Beli ajo qe thu ti asht, po cuditem qe e paska hup durimin, sepse ajo ka pas nje natyre te admirueshme, fort te qete... papap kaq mistrec paske ken TI? ahahah

sa per Prof. Pjerinin lene mos e pyt.. ne na thote: "a ka kush nje teke rakijet" hahah; ose "a e ka kush shpin afer me shku e me e marr"

keni ken klase e mire ju, me taman... keni xjerr edhe Vipa nga klasa juj; permendim ketu Jozefin edhe Lisandrin; e sa e sa te tjere...

letersi a ju ka ba prof. Rudina???

Erion flm per kujtimet e bukura qe me solle nder mend... kujtimet e gjimnazit..

SHKODRANI si ia ke kalu Ti...?

ju pershndes shume...

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    o shkodran a jeni qut more se na koritet qysh ne 11 me shku me fjetttttttttt
    opaaaaaaaaa un kam ken en dasem e jam knaq e jam lodh e qe ku jam si heroin qut hahahaah(pa te keqen qe kam fjet gjith pasditen)
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    o shkodran a jeni qut more se na koritet qysh ne 11 me shku me fjetttttttttt
    opaaaaaaaaa un kam ken en dasem e jam knaq e jam lodh e qe ku jam si heroin qut hahahaah(pa te keqen qe kam fjet gjith pasditen)
    bombone
    dy jane gjanat
    o e ke gjysen e shkodres kushri e me gjysen tjeter ke shoqni, ose punon me orkester
    se kry dy-tri ditsh t'thrrasin n'dasem

i/e regjistruar Maska e Shkodrani_79
    Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    Pershendetje

Ishalla je knaq maj amelsin ne dasem se do i kesh dhan gjallni atij vendi
    Ju pershendes te gjitheve e kaloshi nje dite te mrekullueshme siq jeni edhe vet
    Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    bombone
    dy jane gjanat
    o e ke gjysen e shkodres kushri e me gjysen tjeter ke shoqni, ose punon me orkester
    se kry dy-tri ditsh t'thrrasin n'dasem
    ehhhhhhhhhhh mar puro qa kam faj un se jena fis i madh si nga nana si nga baba ahahahah pastaj dhe per shoqeri nuk qahem se sa te dal nga shpija deri ne pijac qe se kam edhe shum lerg i shikoj nja 50 vet minimumi hahaha
    jam kenaq ahum e e kam nez at vend ahahahhaa
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •