Close
Faqja 47 prej 143 FillimFillim ... 3745464748495797 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 1425
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Historikisht kam konstatu vazhdimisht egzistencen tradicionale te nji kompleksi inferioriteti tek mysliman shkodran. Abnormalitet i rrenjosun thell en gjjenotipe. Gjenotipe t'origjinuara nga haremet e Top Kapit. Stambollit. Ku burrat jane femra, e femrat burra. Ku djali i tezez marton vajzen e tezes, kunati kunaten, ku njeriu perul personalitetin e njeriut vec per te ngrit te vetin. Llafazaneria, imoraliteti, kurvnia, pabesia etjera vese t'kqija reflektim i paster i anakronise psikologjike dhe morale te myslimanit 'shkodran"
    Te gjith jemi te informuar rreth incidenteve fetar ne qytetin e shkodres mes Katolikeve Shkodran dhe turqve. Ju duhet te mbani ne mendje qe ky konflikt ka kene ne vazhdim per shekuj me rralle. Qysh nga histeria massive e sunetllekut...
    Bota e Krishter ne nje sere okazionesh u mundua t'ia vinte nji fund ketij konflikti. Alenaca Ballkanike i sugjeroi, i kercenoi. U perpoq ti bente te shihnin arsye. Te rikonvertoheshin ne Kristianizem ose te zhdukeshin nga dheu Ballkanas. Por pa rezultat. Urrejtja e tyre ndaj Kryqit te Jezu Krishtit, dhe Pankristianizmit, u provua se ishte ma e fort se perpjekjet tona. Por duke konsideruar rrethanat e tanishme, dhe raportet qe me vijn, un mendoj qe tash asht vitale me gjet nji zgjillje ktij problemi.
    Krishtere te forumit, ju jeni monitoru... dhe ju them qe jeni nder ma inteligjentat ne ket forum.Per te mbrojtur Kristjanizmin, dhe truallin ku pushojn eshtrat e te pareve ton, ju kerkoj te BASHKOHENI KRYQEZATAVE keshtu myslimant te pushojne prerjen e kryqeve tona, shkaterrimin dhe djegjen e kishave ne Kosove, djegen e shtepijave te Krishterve dhe te konvertuarve ne fene e te pareve te tyre, te ndalojne qeverisjen e vetdijes tone, indoktrinimin ideollogjik, dhe perfundimisht sundimin fizik.
    Po e shoh qe juve ju lejone ketu, fshijne vetem postimet e shqiptareve, si edhe postimet e tua qe deshmojne nacionalitetin dhe qellimet me te cilat ke hyre mes nesh.

Sa per fene e kishat qe proklamon se t'i kane djegur shqiptaret, me lejoni t'ju kujtoj se ju nuk kishit as fe dhe as kisha kur erdhet. Ishit vandale.

Edhe ritin e konvencionet rituale i keni latine, e ju latinisht nuk flisni dot. Edhe shenjtet i keni tanet. Edhe afresket tanet, edhe guret jane po tanet.

U kuptuam? Vetem ne forum keni pronesi te perbashket, por jo me ne. Ne posedojme vetem emrin e forumit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 07-09-2009 më 23:00

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Ohhh dukeni te stresum. Jo hard feelings ok. Ne vetem ju kerkojm te nderroni nga stili i lutjes dhe seksit qe u ka lan turku. You know,kembet lart e by.en lart, kamasutra etj... jane old fashion ahahah
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Ohhh dukeni te stresum. Jo hard feelings ok. Ne vetem ju kerkojm te nderroni nga stili i lutjes dhe seksit qe u ka lan turku. You know,kembet lart e by.en lart, kamasutra etj... jane old fashion ahahah
    hej ti shoku me kujdes se qa thu mir se kjo eshte sofra e shkodres e nuk te lejojm ne mir...mos perfito nga zemerbutesija se..................
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga ish-bombona Lexo Postimin
    hej ti shoku me kujdes se qa thu mir se kjo eshte sofra e shkodres e nuk te lejojm ne mir...mos perfito nga zemerbutesija se..................
    po paska gango me lesh dhe pa lesh.

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po paska gango me lesh dhe pa lesh.
    e qa don me than ti me ket

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Gango, ndryshe nge ju Serbet , shqiptaret nuk vijne nga Azia ku njihen mire ato kama-sutrat. Pervec kesaj ju ka bere zbor sulltani nenave tuaja dhe ka prodhuar racen tuaj bastarde me te meta haremore koletive, (qe sic t'u tha ne temen qe moderatoret qe hiqen si shiptare fshine, ) njohet nga qarqet nderkombetare si nje tufe injorantesh, vrasesish femijesh, bastadesh, kasapesh dhe perdhunuesish.

Nje nga ketu funksione te mos arrini te kryeni dot, dhe stresi juaj arrin gjer ne Singapor. Race cakejsh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 08-09-2009 më 05:11

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga ish-bombona Lexo Postimin
    e qa don me than ti me ket
    Do te te thote se gango eshte Serb qe flet shqip, dhe zemerbutesia jote ndihmon.

i/e regjistruar Maska e Shkodrani_79
    Anëtarësuar
    05-09-2009
    Postime
    64
    Mirmengjes patriot kudo qe jeni, e ju uroj nje dite te mbare
    Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Do te te thote se gango eshte Serb qe flet shqip, dhe zemerbutesia jote ndihmon.
    varet se mund te jet thik me dy presa....
    mjesi shkodrano...

... Maska e E.B.E
    Anëtarësuar
    31-10-2008
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    80
    nadja e mire Shkodrani... e te uroj edhe une ty nje dite sa ma te mare..

bonbona si te kam naqe????

Faqja 47 prej 143 FillimFillim ... 3745464748495797 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •