hiç maj bombone na ka ardhe nji pleh qi ka lind ne haremin e sllobodanit e na e qelbi forumin.
po ça ke ba ti iher? a e mylle velipojen a hala?
qeni qe leh nuk kafshon mor puro...
velipojen e kam mydh mor puro po kam hap sonte javen e dasmes e jam e lodhun imagjino me ardh un keshtu tan javen pupupupu
po nga ty qa bohet?
si i ke taljanet???
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
velipojen e kam mydh mor puro po kam hap sonte javen e dasmes e jam e lodhun imagjino me ardh un keshtu tan javen pupupupu
po nga ty qa bohet?
si i ke taljanet???
Po ti cfrae beje ne dasma.i bije daulles????
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
po nga ty qa bohet?
si i ke taljanet???
ja knej ska dasma . edhe kur ka jan kot se kta italjant e kan mendjen veç me hanger
hahhahaha qa me ba na i keni lan ne me hek keq e po hekum ahahhaha
qa kan taljanet mend....veq me hanger.........e i shkreti ti qa me dhimesh
ja ja. me hanger buk ner dasma e kisha fjalen, mos m'keqkupto . edhe ne kuptimin tjeter e kan mendjen po ma pak
si t'shkan mendja te e keqja maj bombone
ja ja. me hanger buk ner dasma e kisha fjalen, mos m'keqkupto . edhe ne kuptimin tjeter e kan mendjen po ma pak
si t'shkan mendja te e keqja maj bombone
qa te thash un mar me duket se ty te shkon menja per keq se un nuk te thash gja e shkreta ahahaha
geri lene se bo me mpa mu dhondri pendohet si qeni qe eshte tu u martu po thuj shyqyr qe jena tek vajza e nuk me sheh hahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Historikisht kam konstatu vazhdimisht egzistencen tradicionale te nji kompleksi inferioriteti tek mysliman shkodran. Abnormalitet i rrenjosun thell en gjjenotipe. Gjenotipe t'origjinuara nga haremet e Top Kapit. Stambollit. Ku burrat jane femra, e femrat burra. Ku djali i tezez marton vajzen e tezes, kunati kunaten, ku njeriu perul personalitetin e njeriut vec per te ngrit te vetin. Llafazaneria, imoraliteti, kurvnia, pabesia etjera vese t'kqija reflektim i paster i anakronise psikologjike dhe morale te myslimanit 'shkodran"
Te gjith jemi te informuar rreth incidenteve fetar ne qytetin e shkodres mes Katolikeve Shkodran dhe turqve. Ju duhet te mbani ne mendje qe ky konflikt ka kene ne vazhdim per shekuj me rralle. Qysh nga histeria massive e sunetllekut...
Bota e Krishter ne nje sere okazionesh u mundua t'ia vinte nji fund ketij konflikti. Alenaca Ballkanike i sugjeroi, i kercenoi. U perpoq ti bente te shihnin arsye. Te rikonvertoheshin ne Kristianizem ose te zhdukeshin nga dheu Ballkanas. Por pa rezultat. Urrejtja e tyre ndaj Kryqit te Jezu Krishtit, dhe Pankristianizmit, u provua se ishte ma e fort se perpjekjet tona. Por duke konsideruar rrethanat e tanishme, dhe raportet qe me vijn, un mendoj qe tash asht vitale me gjet nji zgjillje ktij problemi.
Krishtere te forumit, ju jeni monitoru... dhe ju them qe jeni nder ma inteligjentat ne ket forum.Per te mbrojtur Kristjanizmin, dhe truallin ku pushojn eshtrat e te pareve ton, ju kerkoj te BASHKOHENI KRYQEZATAVE keshtu myslimant te pushojne prerjen e kryqeve tona, shkaterrimin dhe djegjen e kishave ne Kosove, djegen e shtepijave te Krishterve dhe te konvertuarve ne fene e te pareve te tyre, te ndalojne qeverisjen e vetdijes tone, indoktrinimin ideollogjik, dhe perfundimisht sundimin fizik.
hahahhaa paskan myll psiqiatrikun ne Singapor qa ska ba kjo kriza globale, ka shkurtu fondet ku nuk duhet, po hajde se ka vend ne shkoder per monument kulture si puna e jote
Ne kemi lindur në këtë botë për ta kuptuat esencën e JETES dhe LIRINE tonë personale
Krijoni Kontakt