ja se si e kalon kohen e lir homer dhe siegfried :
:P:P:P
Nuk jemi pasardhes te Majmunit
Jemi pasardhes te Majmunit
ja se si e kalon kohen e lir homer dhe siegfried :
:P:P:P
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Ja nje tjeter:
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Mbase ke nevojë të hapësh "Prejardhjen e llojeve" dhe të na tregosh pjesën ku Darvini thotë se njeriu është pasardhës i majmunit. Deri atëherë, mirë bëni të gjithë islamikët shqipfolës këtu të mos ta ndyni kaq shumë forumin me injorancë, sepse veç të tjerash tregoni që feja juaj mbledh në mesin e saj vetëm analfabetë të pashkollë dhe specie nga bregu i lumit.Postuar më parë nga fisniku-student
Pse i keni kaq zët librat, apo keni problem me leximin e shqipes? Vetëm arabishten e kuptoni mirë?
Një shëtitje e rastit në pavijonin e të çmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjë — Fridrih Niçe
Une kete Darwini nuk e kam takuar asnjehere fatmiresisht or fatkeqesisht kesaj nuk i dihet
sot ne keto hohera moderne me kete tecnology te larte nuk kam degjuar ndonje majmun te evoloje dhe te behet njeri
so lind pyetja c'jemi ne
hem mendimi im ne jemi Klone
nuk na pyeten kur na sollen dhe nuk do na pyesin kur do na marin
shendet e para
BB
Absolutisht e pa-vërtetë.Darwini ka etiketuar racen njerzore si pasardhes te majmuneve,
Darwini e ka zbulu se njeriu dhe majmuni kanë një paraardhës të përbashkët.
Prandaj vota e ateistëve do të jetë JO në këtë sondazh.
Po duke ju lexu juve, nuk ka pike dyshime qe vijme nga majmunat.A ka me majmun se ju qe hapni keto tema?Ma sqaro pak qellimin e temes.Si majmuni majmunit me i fjale..
Krijoni Kontakt