JO s'jemi!
Nuk jemi pasardhes te Majmunit
Jemi pasardhes te Majmunit
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 06-09-2009 më 07:38
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
profeti mohamed pedofili...![]()
Oj fekale, ti sado qe mundohesh qe ti ofendosh te tjeret me keso fotosh, te tjeret nuk ofendohen, sepse kjo duket kjart se eshte ofendim i paarsyeshem. Dhe plus ke per qellim qe ta devijosh temen.
Ndersa une me fotot qe paraqes, konfirmoj hipotezen e juaj, qe thoni se Njeriu ka prejardhjen prej majmuni. Dhe keshtu keni rastin ju nipat e shimpanzes qe ta rikonfirmoni poziten e juaj eshte njeher karshi ketij boshlloku patologjik te mendjes njerzore, qe fatkeqesisht na veni ne pikpyetje sistemin e nervor qe konsiston se njeriu eshte qenje e vetedijshme.
Une me kete teme, realisht kam per synim te mbroj racen njerzore nga shpifjet dhe etiketimet e juaja kundrejt Njeriut si Jo Majmun.
Ndersa ty te propozoj qe te shkosh ta pastrosh veten, sepse po te vie era M*ut.
Si shpjegohet qe rritja lineare e numrit te islamikeve ne forum shoqerohet me rritje eksponenciale te injorances?
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Gjithmon perkujdesesh qe te besh atmosfer ne forum me keto proverbat e tua te famshme. Hajde na ndriqo me diturin tende qe nuk njef infinit, shto diqka ne teme apo ke vendosur qe vetem te shikosh ekspoziten e hapur ne kete teme dhe kesisoj te shuash nostallgji per origjinen njerzore
Te kemi smod, na ndriqo aman se injoranca po perhapet![]()
Fisnik, ty edhe Diellin te te vene para surratit, prape i pandriquar do ngelesh.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Ta kuptoj hallin aman, mirpo nuk na shtove diq ne teme, qe pastaj te kemi nje diagnoze se ku dhemb ne kete rast.
Tema eshte e kjart dhe Injorantet dihen (ata 5 votuesit lart, pro majmuneve), tash ti nese ke teprice diturie ateher na sjell nje lugice diturie nga oqeani juaj i dituris.
Thjesht nese i konsideron injoranta ata qe nuk besojn se kan lidhje gjaku me Shimpazen, ateher thuaji ketyre injoranteve se jeni gabim dhe argumentoja gabimin e tyre.
Sepse keshtu qysh ke fillu me ofendime, ateher gradualisht bie ne poziten e Injorantit, gjithnje duke u bazuar ne Formulen : "Argumenti i injorantit eshte Ofendimi"
Kalo mire
Avash Fisnik se po ofendon majmunet duke i krahasuar me ca tipa ne forum. Kjo s'eshte e sjellshme ndaj majmuneve, te cilet kane nje lloj intelegjence, ne krahasim me ca tipa qe derdellisin kot ketu.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt