Close

Rezultati i Sondazhit: Jemi apo nuk jemi Pasardhes te Majmunit?

Votues
64. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Nuk jemi pasardhes te Majmunit

51 79.69%
  • Jemi pasardhes te Majmunit

13 20.31%
Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 176
    JO s'jemi!
    Paqë

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ne baze te sondazhit : 25 - JO dhe 4 - PO

Na del se 4 persona akoma mendojn se jemi nipat apo sternipat e ketij Zoteriu>>>\

Citim Postuar më parë nga Atheist Lexo Postimin
    Mbase ke nevojë të hapësh "Prejardhjen e llojeve" dhe të na tregosh pjesën ku Darvini thotë se njeriu është pasardhës i majmunit. Deri atëherë, mirë bëni të gjithë islamikët shqipfolës këtu të mos ta ndyni kaq shumë forumin me injorancë, sepse veç të tjerash tregoni që feja juaj mbledh në mesin e saj vetëm analfabetë të pashkollë dhe specie nga bregu i lumit.

Pse i keni kaq zët librat, apo keni problem me leximin e shqipes? Vetëm arabishten e kuptoni mirë?
    Ske faj ti, sepse per dituri qe keni edhe deshmoni me foto

Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 06-09-2009 më 07:38
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    profeti mohamed pedofili...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Oj fekale, ti sado qe mundohesh qe ti ofendosh te tjeret me keso fotosh, te tjeret nuk ofendohen, sepse kjo duket kjart se eshte ofendim i paarsyeshem. Dhe plus ke per qellim qe ta devijosh temen.

Ndersa une me fotot qe paraqes, konfirmoj hipotezen e juaj, qe thoni se Njeriu ka prejardhjen prej majmuni. Dhe keshtu keni rastin ju nipat e shimpanzes qe ta rikonfirmoni poziten e juaj eshte njeher karshi ketij boshlloku patologjik te mendjes njerzore, qe fatkeqesisht na veni ne pikpyetje sistemin e nervor qe konsiston se njeriu eshte qenje e vetedijshme.

Une me kete teme, realisht kam per synim te mbroj racen njerzore nga shpifjet dhe etiketimet e juaja kundrejt Njeriut si Jo Majmun.

Ndersa ty te propozoj qe te shkosh ta pastrosh veten, sepse po te vie era M*ut.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Si shpjegohet qe rritja lineare e numrit te islamikeve ne forum shoqerohet me rritje eksponenciale te injorances?
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Ja nje tjeter:
    Me ne fund u binda per prejardhjen tone.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga D@mian Lexo Postimin
    Si shpjegohet qe rritja lineare e numrit te islamikeve ne forum shoqerohet me rritje eksponenciale te injorances?
    Gjithmon perkujdesesh qe te besh atmosfer ne forum me keto proverbat e tua te famshme. Hajde na ndriqo me diturin tende qe nuk njef infinit, shto diqka ne teme apo ke vendosur qe vetem te shikosh ekspoziten e hapur ne kete teme dhe kesisoj te shuash nostallgji per origjinen njerzore

Te kemi smod, na ndriqo aman se injoranca po perhapet

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Fisnik, ty edhe Diellin te te vene para surratit, prape i pandriquar do ngelesh.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ta kuptoj hallin aman, mirpo nuk na shtove diq ne teme, qe pastaj te kemi nje diagnoze se ku dhemb ne kete rast.

Tema eshte e kjart dhe Injorantet dihen (ata 5 votuesit lart, pro majmuneve), tash ti nese ke teprice diturie ateher na sjell nje lugice diturie nga oqeani juaj i dituris.

Thjesht nese i konsideron injoranta ata qe nuk besojn se kan lidhje gjaku me Shimpazen, ateher thuaji ketyre injoranteve se jeni gabim dhe argumentoja gabimin e tyre.

Sepse keshtu qysh ke fillu me ofendime, ateher gradualisht bie ne poziten e Injorantit, gjithnje duke u bazuar ne Formulen : "Argumenti i injorantit eshte Ofendimi"

Kalo mire

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Avash Fisnik se po ofendon majmunet duke i krahasuar me ca tipa ne forum. Kjo s'eshte e sjellshme ndaj majmuneve, te cilet kane nje lloj intelegjence, ne krahasim me ca tipa qe derdellisin kot ketu.

Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •