Nuk jemi pasardhes te Majmunit
Jemi pasardhes te Majmunit
Qenka per tja qi*r ropte ai allau juaj. Si dashka isalmiket/muslimant fare ai.
Paska nxierr te gjith te krishteret skencetaret dhe dijetaret me te njohur dhe me te zotet ne bote.
Kur flasin islamiket per sckence!!! nuk ecet perpara duke manupuluar gjera dhe situaten por me drejtesi, gje qe eshte e shtrebmer nga rreza e muslimanit/islamikut. dhe kuranit.
I thua ndonjehere ti atij... ej idiot alla, c'fare po ben. Nuk e shikon ti se ne po I bindemi urdhrave te tu duke ja qi*re ropte grave tona dhe atyre qe jane kundra fjales tende te "rreme" dhe ti na shperblen keshtu!!!
Alla ke tru ne koke ti injorant apo jo,
Eshte e cuditshme qe keta skencetaret, kjo shkence dhe ky zhvillim, te gjitha shpikjet, dhe te gjitha gjerat qe perdoren sot etj etj qenkan te gjitha ne kuran, por te gjitha keto jane realizuar nga te krishtert, nga ata qe se kane lexuar ose se kane idene fare se c'fare eshte kurani dhe sduan tja dine se kush eshte allau apo islami.
parazit. ti ka mbyll syte injoranca.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
E qka sheh nga fet te tjera,vetem vajza me gjerat intime qe i qesin jasht qe te duken ma te perparuemi..p....c.....b.....te gjitha jasht akjo eshte perparimaa?apo baba me dhunue vajzene vet dhete krijojne femi me bijen e vet aa kjo esht perparim aaa?a kjo esht zhvillim te krishteret aa?prindi dhunon vajzen me vite dhe krijon nje autobuz me fem rrasti ne austri dhe tashte ne australi ky eshte per mendimin tende perparim .shoki hapi syt dhe shiqo qka je tu fol.Feja islame esht shum me e perparuem se mendimi juaj.pote largohet islami nga shqipataret dote dhunohen vajzat nga prinderit dhe dote behen www gjysher haahha klm shoki.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Tash une nuk mendoj qe njeriu e ka preardhjen prej majmuni ama nuk do te thot qe une apo dikush tjeter ta hedh posht teorinë e nje Shkenctari te madh siq eshte Darvini sepse askush nga ju e aq me pak autori i temes nuk i afrohet atij pra cdo kush le te mendoj si të dojë e jo te perulet pershkak te mendimit te tij siq eshte bere ketu gallate fotosh sepse per mu shty me ndonjerin duhesh te jesh nen nivelin e tij perpos evulucionit Darvini edhe shum darwinista tjer kan zbulu edhe shum gjera si specie dhe mjaft te rendesishme per shkencën qe e ka bere atë të perparojë në një shkallë shum të lartë apo edhe darwinizmi konsiderohet si "Mesi I Artë"
Mka pelqy nje fjalim i Presidentit Barak Obama :
Unë besoj në Zot por edhe në evolucion.
Respekte!
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 18-09-2009 më 18:11
Po pse subjekt per sondazh eshte ky?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
haha oj lop, une besoj ne ALL-LLAH siq besojn edhe 95% e njerzve ne kte toke, ti ma permend krishterizmin po nga ai nuk ka mbetur asgje, qfar ka ne bibel asgje pos kontdradita te panumerta, bibla ka qen liber i shenjt deri sa nuk u ndryshua nga njeiu dhe kete Kurani e pranon. degjo gjerat nuk zbulohen vetem nga krishteret por pa marr parsysh kush i zbolun ato gjenden ne Kuran te pelqen ty kjo apo jo, siq jan zgjerimi universit etepat e krijimit ne miter etj etj qe jan shume te sakta dhe qe jan zbuluar vetem ne shkencen moderne. por ka njerez qe i bmyllet koka edhe pse syt i kan hapur. kk
Ndryshuar për herë të fundit nga barcelonist : 19-09-2009 më 07:43
I'm MUSLIM and I'm proud
KA TEME TJETER PER TE DISKUTUAR KETO !!!
PLUS 95 % BESOJNE NE HALLAH ??
AVASHE PAK 95% NE ARABI MBASE JO NE KETE TOKE !!!
EDHE NJE GJE TJETER KE BINDJE TE FORTA DHE BESIM FETAR MOS I TEJKALO E PARA MEQE JE DHE KAQ FETAR I FLAKTE SBESOJ SE AI ALLAHU JOT TE MESON TE OFENDOSH NJEREZIT ???
JU JENI TE SEMURE !!!
GJELLA ME KRIP E KRIPA ME KARRAR !!
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
Krijoni Kontakt