Close

Rezultati i Sondazhit: Jemi apo nuk jemi Pasardhes te Majmunit?

Votues
64. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Nuk jemi pasardhes te Majmunit

51 79.69%
  • Jemi pasardhes te Majmunit

13 20.31%
Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 176
    Alienated, mqs me duket se je andej nga vendet arabe me ushtrine, meqe qenke kaq myslyman i flakte, ti kur lufton jua keput me plumb talibaneve apo shokeve te tu?

Citim Postuar më parë nga D@mian
    Fisnik, ty edhe Diellin te te vene para surratit, prape i pandriquar do ngelesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    eshte spiun i talebaneve tek ushtria amerikane

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Avash Fisnik se po ofendon majmunet duke i krahasuar me ca tipa ne forum. Kjo s'eshte e sjellshme ndaj majmuneve, te cilet kane nje lloj intelegjence, ne krahasim me ca tipa qe derdellisin kot ketu.

http://www.youtube.com/watch?v=u7IXQqo-s6I
    Aman

Por megjithatë evolucioni po vazhdon>>

INFINITY© Alienated, mqs me duket se je andej nga vendet arabe me ushtrine, meqe qenke kaq myslyman i flakte, ti kur lufton jua keput me plumb talibaneve apo shokeve te tu?
    Ke shije doren ne zemer
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    njeriu dhe majmuni nuk kan paraardhs te perbashket.ket e ka than kurani dhe kjo duhet te na bind.Majmuni kurren e kurres nuk do te jet ne gjendje te flas . madje kurr nuk do te behet idiot si disa njerz.Majmunet eduan bashksin e vet e njerz si disa disa dote duhej kuptuar si fyrje per majmunin qe disanjerz ti thrasim MAJMUN.krjusi iter asaj qe shofim esht Allahu ai esht idishmi ne vetem supozojm sepse pak na esht dhen nga zoti fuqi plot.disa njerz qe devijuan Zoti ishendroj ne majmun PO ata nuk kan len trashigimtar sepse Zoti esht me imeshirsmi meshirues.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Aman

Por megjithatë evolucioni po vazhdon>>

Ke shije doren ne zemer
    hahahahahahaahahhahahahaha Si yll kjo si yll vallaj, per t'u pas zili qenka, se ndiqka edhe moden LoL
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Homo sapiens evoluoi ne dy degezime,ne homo sapiens sapiens dhe ne homo islamicus.

tek foto me poshte kemi homo islamicus,specie qe eshte e destinuar te zhduket,kta jane te forte vetem me grate
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Si shpjegohet qe vetem mazllamet paskan nje repertuar te gjere shimpazesh, apo e ndjejne veten inferior ndaj tyre dhe perpiqen te mesojne? lol

P.S. Ti zorraxhiu i majmuneve, ti emrin Alienated e ke, apo vdiqe pak per vemendje?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Po pse me sondazh zgjidhet kjo pune? Eshte si te thuash--"Do ta zbulojme nese Toka rrotullohet rreth Diellit me Sondazh" pff, budallalleqe.

Andi Ballshi
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    118
    Jam, ndoshta nder anetaret me te ri te ketij Forumi, andaj nuk kam te drejt as morale as materile te japi mendime, te prera jose jo, por as te siperfaqeshme. Nese vazhdohet keshtu, me akuza e kunder akuza, majmuna e bije majmunash, nuk ka fare dobie nga ky fare dialogu. Ate qe na thote, feja, edhe Bibla e shenjte edhe Kurani i madherueshem, si dhe teorine e Darvinit, gati qe te gjithe e dijme. Presim diqka te re ne kete fushe tejet interesante e te rendesishme per NJERIUN dhe prejardhjen e tij.. Ju lutemi shume mos fyeni kokat ma te ndritshme te kombit. Ju kisha lutur Forimit e forumasteve qe t'i heqin ato foto majmunesh. Eshte nje fyerje per gjithe kombin kur fyhet edhe intelektuali me i vocker, edhe nje hoxhe apo prift i mahalles, vetem e vetem pse mendojne ndryshe e jo me nje Kadare apo nje Qosje.

-
    Anëtarësuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga siegfried Lexo Postimin
    Homo sapiens evoluoi ne dy degezime,ne homo sapiens sapiens dhe ne homo islamicus.

tek foto me poshte kemi homo islamicus,specie qe eshte e destinuar te zhduket,kta jane te forte vetem me grate
    e shikon veten se me cka merresh
    o Magar nuk bene ta krahasojm majmunin me ty
    I'm MUSLIM and I'm proud

Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •