Alienated, mqs me duket se je andej nga vendet arabe me ushtrine, meqe qenke kaq myslyman i flakte, ti kur lufton jua keput me plumb talibaneve apo shokeve te tu?
Postuar më parë nga D@mian
![]()
Nuk jemi pasardhes te Majmunit
Jemi pasardhes te Majmunit
Alienated, mqs me duket se je andej nga vendet arabe me ushtrine, meqe qenke kaq myslyman i flakte, ti kur lufton jua keput me plumb talibaneve apo shokeve te tu?
Postuar më parë nga D@mian
![]()
eshte spiun i talebaneve tek ushtria amerikane![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
njeriu dhe majmuni nuk kan paraardhs te perbashket.ket e ka than kurani dhe kjo duhet te na bind.Majmuni kurren e kurres nuk do te jet ne gjendje te flas . madje kurr nuk do te behet idiot si disa njerz.Majmunet eduan bashksin e vet e njerz si disa disa dote duhej kuptuar si fyrje per majmunin qe disanjerz ti thrasim MAJMUN.krjusi iter asaj qe shofim esht Allahu ai esht idishmi ne vetem supozojm sepse pak na esht dhen nga zoti fuqi plot.disa njerz qe devijuan Zoti ishendroj ne majmun PO ata nuk kan len trashigimtar sepse Zoti esht me imeshirsmi meshirues.
Homo sapiens evoluoi ne dy degezime,ne homo sapiens sapiens dhe ne homo islamicus.
tek foto me poshte kemi homo islamicus,specie qe eshte e destinuar te zhduket,kta jane te forte vetem me grate![]()
Si shpjegohet qe vetem mazllamet paskan nje repertuar te gjere shimpazesh, apo e ndjejne veten inferior ndaj tyre dhe perpiqen te mesojne? lol
P.S. Ti zorraxhiu i majmuneve, ti emrin Alienated e ke, apo vdiqe pak per vemendje?
Po pse me sondazh zgjidhet kjo pune? Eshte si te thuash--"Do ta zbulojme nese Toka rrotullohet rreth Diellit me Sondazh"pff, budallalleqe.
Jam, ndoshta nder anetaret me te ri te ketij Forumi, andaj nuk kam te drejt as morale as materile te japi mendime, te prera jose jo, por as te siperfaqeshme. Nese vazhdohet keshtu, me akuza e kunder akuza, majmuna e bije majmunash, nuk ka fare dobie nga ky fare dialogu. Ate qe na thote, feja, edhe Bibla e shenjte edhe Kurani i madherueshem, si dhe teorine e Darvinit, gati qe te gjithe e dijme. Presim diqka te re ne kete fushe tejet interesante e te rendesishme per NJERIUN dhe prejardhjen e tij.. Ju lutemi shume mos fyeni kokat ma te ndritshme te kombit. Ju kisha lutur Forimit e forumasteve qe t'i heqin ato foto majmunesh. Eshte nje fyerje per gjithe kombin kur fyhet edhe intelektuali me i vocker, edhe nje hoxhe apo prift i mahalles, vetem e vetem pse mendojne ndryshe e jo me nje Kadare apo nje Qosje.
Krijoni Kontakt