Close
Faqja 916 prej 1135 FillimFillim ... 4168168669069149159169179189269661016 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,151 deri 9,160 prej 11341
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    kush a tu fol per burrat n'vec e grate n'vec he rrac turke po a nuk din me lexu a si a halli apo sju ka msu agjentura shqipen mire
    a po e merr vesh qe je tu e tepru???a duhet me ta hanger veshin?

burra leshi.me allti me uje

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Kjo verteto at qe kam pa dhe citova ma siper, ata turq ( kosovar ) qe kam njoht un ndryshojne nga kosovaret e civilizum por jo nga ti Testim dhe Xhamia
    Homer mos fillo me ofendime per her te fundit se askend se kam ofendu ne fillim .

Keto rrena shko shitja shpis tande , se ti se ke iden si jam une dhe si jetoj une.
    Citim Postuar mė parė nga Val9 Lexo Postimin
    Deshta te them diqka se tek Shqiptaret ne te gjitha trojet pa marr parasysh jan kokeforta. Atynve esht shum zor tju ndrrosh mendjen ose te ju thush diqka qe nuk dojn, pra nuk kan qejf qe nje shqiptar tjeter te meson nje shqiptar. Pra ky esht problemi pse secilli diskutim ne kete forum vjen tek sharjet, ofendimet. Behuni pak ma "open minded" edhe mesohuni nga njeri tjetrit.

Per shembull Homer edhe 100 vjet nuk do ta ndrron mendimin se nuk don, kurse na nga Kosova te cillet kemi shum ma shume ekspirienc dhe tregojm se si esht realiteti.
    Lere o Val se budalla budall jet per 1 milion vjet .

Kta qaq patriota te mdhej qe jane qe flasin qiellit prej se largu, e qe kurr nKosove sjon kon , e han m.t palidhje.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Homer mos fillo me ofendime per her te fundit se askend se kam ofendu ne fillim .

Keto rrena shko shitja shpis tande , se ti se ke iden si jam une dhe si jetoj une.

Lere o Val se budalla budall jet per 1 milion vjet .

Kta qaq patriota te mdhej qe jane qe flasin qiellit prej se largu, e qe kurr nKosove sjon kon , e han m.t palidhje.
    O Xhami ai foli per atje ku banon dhe jo par aty ku je ti.Dhe e vertete eshte,jo 100% por aty afer.Mos u gric me Homerin kot,e ka per te mire.
    lg

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    O Xhami ai foli per atje ku banon dhe jo par aty ku je ti.Dhe e vertete eshte,jo 100% por aty afer.Mos u gric me Homerin kot,e ka per te mire.
    lg
    O system a kupton qe kan vdek ata qe eciin neper shtete te jashtme me tespi ne dore ?? Apo ata qe kan qylyma neper dhoma .

Kjo eshte absurde per nje kosovar ne Kosove e le mo per ata jashte. Keto jan rrena te kullume .

Keto mundesh ti gjesh vetem tek odat e vjetra dhe mundesishte ne rrafshin e Drenices sepse tjera kund ska shanc

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    kush a tu fol per burrat n'vec e grate n'vec he rrac turke po a nuk din me lexu a si a halli apo sju ka msu agjentura shqipen mire
    Ik e luj me dinosaura o rob primitiv. Ti qe var qilimin ne mur per zbukurim kur bota e mba pertok ... dhe m'thu turk ...

O system a kupton qe kan vdek ata qe eciin neper shtete te jashtme me tespi ne dore ?? Apo ata qe kan qylyma neper dhoma .

Kjo eshte absurde per nje kosovar ne Kosove e le mo per ata jashte. Keto jan rrena te kullume .

Keto mundesh ti gjesh vetem tek odat e vjetra dhe mundesishte ne rrafshin e Drenices sepse tjera kund ska shanc
    Pse m'thu qe eshte rren kur ka vende ne kosov qe kan te njejtat tradita turke ??? E sheh qe del ne kontradit me veten ???

Plasni nga inati sa te duni tu me than se rrej, por nje pjes te kosovarve qe kam njoht un ( jo te gjith kosovaret shyqyr ) ishin ma turq se turqit e Turqis !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 29-08-2009 mė 18:30
    D'Oh!

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ik e luj me dinosaura o rob primitiv. Ti qe var qilimin ne mur per zbukurim kur bota e mba pertok ... dhe m'thu turk ...

Pse m'thu qe eshte rren kur ka vende ne kosov qe kan te njejtat tradita turke ??? E sheh qe del ne kontradit me veten ???

Plasni nga inati sa te duni tu me than se rrej, por nje pjes te kosovarve qe kam njoht un ( jo te gjith kosovaret shyqyr ) ishin ma turq se turqit e Turqis !!!
    Ti je tu rrejt edhe vet e din qe po rren por se pranon.

Te thash qe vetem ne disa oda kan qylyma , kan kto senet qe i thu ti .

Ti fol sa dush por realiteti eshte ndryshe . Jem msu na kosovart prej juve tu na shajt me gjithqfar emrash .

Me duket ende eshte ne qarkullim sllogani i xhaxhit "vllezerit ..... dhe miqet kosovar "

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Ti je tu rrejt edhe vet e din qe po rren por se pranon.

Te thash qe vetem ne disa oda kan qylyma , kan kto senet qe i thu ti .

Ti fol sa dush por realiteti eshte ndryshe . Jem msu na kosovart prej juve tu na shajt me gjithqfar emrash .

Me duket ende eshte ne qarkullim sllogani i xhaxhit "vllezerit ..... dhe miqet kosovar "
    Ti m'thu mu se rrej kur mba nickun Xhamia oh qilim-bakllava-tespi. Edhe i her ta thom nuk me plas k*** per ty dhe ata qe nuk me besojn.
    D'Oh!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Mendoj qe ketij nenforumi duhet ti nderohet emri!
    Ne fakt ky forumi nuk eshte forum i agnostikeve, por eshte forum i ca kristijaveve qe shtiren si agnostik dhe kjo tema kontraditat Biblike , ma mire shlyjeni!!!
    Pse duhet te ekzistoj si teme , perderisa juve po shlyni cdo kontradite Biblike qe sjellim ne ketu?!!

Jam jashtzakonisht i sigurte qe para nje jave solla nje postim ne te cilin fliteshte per nje kontradite Biblike sipas se ciles Toka ne te kaluaren eshte perplasur me yje, dhe sot kete postim nuk e shikoj ketu!!!!

Me beni te ndjehem sikur po ju rej dhe andaj juve e keni shlyer, por e verteta eshte se une nuk genjej dhe ate kontradite au kam sjellur nga vet Bibla.

Urdheroni hapeni Biblen tek Zbulesa , kapitulli i 8 , vagu i 10 , lexoni vete se cfar shkruhet aty!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kta quhen fanatiket/ekstremistat, ktyre perveē psikiatriku nuk u bo derman kush tjeter lol
    Ata qilimat qe po i permend ti jane "histori" tashme ne Kosove, ne fakt sot ta kesh ate ne shtepi as qe mund te paramendohet, se kane qene te kohes se gjysherve te mi, edhe pse mendoj se si pune dore qe kane qene jane shume me te vlefshme dhe do duhej te paguheshin me shtrenjte sesa keta "qilimat" e sotem industrial.

Qilimat jane punuar me anen e vekut, nje tradite qe eshte shume shqiptare dhe nuk ka te beje aspak me turqit.

Sa per dasma mos u merzitni, sa tash po behen te gjitha ne restorante, dhe krejt jane bo mix burra e gra. Hmmmm me se shumti te neverisin ata dasmoret qe shkumezojne nga alkooli

Keshtu per ta bere nje krahasim, mbreme ne oret e vona ne televizionin 21 ishte nje emision reprize, ku Ardit Gjebrea tregonte jeten e tij. d.m.th dhe femijerine, ku tregonte se si tre familje kane jetuar ne nje banese/apartament, dhe ndanin kuzhinen e banjon. Nuk dija me cilin popull ta krahasoja kete menyre jetese.

P.S. Kjo tendenca per t'i denigruar shqiptaret e Kosoves, jo qe ka filluar te behet e bezdisshme, mirepo edhe e neveritshme. Ne keso raste ne themi "kqyrni bre daje punet tuaja".

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    xhamia mos ia fut kot pėr Drenicėn. Krej Kosova na quan qafirė, pėr shkak tė neglizhencės tonė nė fe.

E sa pėr shtėpi shko shikoji, secila 3 katėshe e ma e bukur se tjetra.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •