Close
Faqja 906 prej 1135 FillimFillim ... 4068068568969049059069079089169561006 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,051 deri 9,060 prej 11341
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Ca i shkare mo plak, ky qenka ko.qe komplet. lol Nejse, se ke keq jo, duhen keta tipa duhen. Se jo per gje me ke do tallim tr.apin dhe ne. : D

Prite kur te futet ky tvsh-ja me ndonje nick'' Psikoterapisti'' tani ne kete teme, dhe te filloj te thote,'' Me thirri gje njeri?'' LOL!
    N'fakt doja me hy une, po une jam kasape jo psikoterapiste, ndaj po e heq shqetesimin e po dal prape

tvsh or miq e hedh shume ujin e holle perpjete po vetem dukje e ka gjithsesi nje lavazh trunor e ka pesuar diku, po se ku, pse dhe ne cfare rrethanash akoma nuk jam ne gjendje t'ua them
    Elegance is an attitude.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Une ve $5 bast qe postimi i radhes i tij do te jete i gjithi ne anglisht. Jo per gje po te na tregoj qe eshte edhe i emancipuar, por edhe i inatosur ne maksimum, e gjasme ashtu ne anglisht i dalin llafet me kollaj. lol
    Raise 5$ plako, qė unė do ti bėj roman Kinesēe nėse ai flet Anglisht, ti tregojė qė kam pa njė vend komunist nė jetėn time dhe jam i prapambetur

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ika une plako ika, vajti 3 e 30 ora dhe une akoma zgjuar. Pa ta le ty dhe kasapes ne dore kete tipin. Bejini ca te doni, vetem mos ma ndiqni nga forumi se paska gallate me ky. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Ika une plako ika, vajti 3 e 30 ora dhe une akoma zgjuar. Pa ta le ty dhe kasapes ne dore kete tipin. Bejini ca te doni, vetem mos ma ndiqni nga forumi se paska gallate me ky. lol
    Hahahahahahaahaha, natėn. Jo jo nuk e ndjek njeri nga forumi, se kemi ēfarė mėsojm nga ky tipi ndonjė eksperiment

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    aha tani e kuptova sekretin e zgjuarsise se tvsh ...lol

Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    N'fakt doja me hy une, po une jam kasape jo psikoterapiste, ndaj po e heq shqetesimin e po dal prape

tvsh or miq e hedh shume ujin e holle perpjete po vetem dukje e ka gjithsesi nje lavazh trunor e ka pesuar diku, po se ku, pse dhe ne cfare rrethanash akoma nuk jam ne gjendje t'ua them
    Ky ne fakt eshte ne rregull, se po te lexosh ndonje postim te ketij, e kupton fare mire qe ai po tall menderen, edhe pse e ben me nje ton budallai. Ai ketej tallet, edhe ketej nuk e vret trurin se ca i thone, jo si ne pykat qe rrijme lodhim trurin me plehra dhe nuk durojme dot qe shajne.... pfffffff...tvsh vazhdo se mire e ke. lol

Citim Postuar mė parė nga engjellgjugja Lexo Postimin
    Pyetja e ateistit gjithmon asht PSE?

Pergjigjja e besimtarit gjithmon asht = Zoti , si 1+1=2 kur nuk bajn 3
    Pėr ēfarė pyet ateisti 'PSE'? Ateizmi nuk shtron pyetje, por i pėrgjigjet 'JO' pyetjes 'A beson nė "zot"' tė teizmit.

Ndėrsa nėse e ke fjalėn pėr shkencėn, shkenca nuk pyet 'PSE', por 'SI'.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga engjellgjugja Lexo Postimin
    Pergjigjja e besimtarit gjithmon asht = Zoti , si 1+1=2 kur nuk bajn 3
    Cdo njeri ne nje moment te jetes ,ne nje cast deshperimi,ne nje cast dhimbjeje ose tragjedie i ben pyetje vetes: PSE ?

Ateisti : Pse ndodhi,ku gabova ?
    Besimtari : Pse o Zot,kam ber ndonje mekat qe me ndeshkon ?

Pergjigjet jane alternative,cdo njeri zgjedh ate qe preferon .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga valkoinen Lexo Postimin
    Pėr ēfarė pyet ateisti 'PSE'? Ateizmi nuk shtron pyetje, por i pėrgjigjet 'JO' pyetjes 'A beson nė "zot"' tė teizmit.

Ndėrsa nėse e ke fjalėn pėr shkencėn, shkenca nuk pyet 'PSE', por 'SI'.
    po shkenca pergjigjet me arsyen "si, perse ndodh" duke grumbulluar prova dhe fakte konkrete dhe e realizon ate mrekulli ne boten reale ku ne jemi krijuar.

pyet nje fetar "si dhe pse" punon interneti menjehere do te thote eshte e shkruar ne librin e shenjte te Kukudhit. Para 1000 vjetesh keta fetaret do te thonin kjo mrekulli nuk do te faqet ne kete bote reale por kur te vdesesh.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825

Prove fetare mbi fundin e botes

si do filloje fundi i botes

mbase atje ka njerez qe do perfundojne ne parajse me 70 virgjeresha.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tvsh : 27-08-2009 mė 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •