Postuar më parë nga tutankamon si jeni sofra......oj ti nuse ca na ke ba per drek???apo ke pas shum pun sot e ske gatu..... kujt i thu nuse ti more eeeeee a nuk ke sy me pa jam vajz e re si lule e rremit ahahahahahaha qa don me hanger ti se un sot kam gatu keto
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona kujt i thu nuse ti more eeeeee a nuk ke sy me pa jam vajz e re si lule e rremit ahahahahahaha qa don me hanger ti se un sot kam gatu keto kush po ti ha ty gatimet se po na helmon hahahahahahaha,mjer ai qe do te te marri per grua hahahaahah
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Postuar më parë nga Geri Tr kush po ti ha ty gatimet se po na helmon hahahahahahaha,mjer ai qe do te te marri per grua hahahaahah hahaha i lumi ai thuj se jan ta pakta grat sot qe din te gatujn si gatuj une more ti grindavec ahahahahha
Postuar më parë nga bombona hahaha i lumi ai thuj se jan ta pakta grat sot qe din te gatujn si gatuj une more ti grindavec ahahahahha athere pse nuk del ne televizor dhe na trego se si gatuhet hahahahahahahahahaah mbase dashurohet dikush mbas gatimit tat hahahahah
Postuar më parë nga Geri Tr athere pse nuk del ne televizor dhe na trego se si gatuhet hahahahahahahahahaah mbase dashurohet dikush mbas gatimit tat hahahahah jo nuk e pronocoj veten se nuk kam nevoj mu shit une se nuk kam ngel ne der tani ahaha pastaj nuk eshte veq gatimi virtyti im i vetem more ahahahahaha
Postuar më parë nga bombona jo nuk e pronocoj veten se nuk kam nevoj mu shit une se nuk kam ngel ne der tani ahaha pastaj nuk eshte veq gatimi virtyti im i vetem more ahahahahaha pse ca di te besh tjeter ti,flet me kafshet?hahahahahahah
Postuar më parë nga Geri Tr pse ca di te besh tjeter ti,flet me kafshet?hahahahahahah pse more e marrke grun ti me te zbut kafshet eeee apo do me te zbut ty se nuk ban dallim prej tyre ahahahah
Postuar më parë nga bombona pse more e marrke grun ti me te zbut kafshet eeee apo do me te zbut ty se nuk ban dallim prej tyre ahahahah Me marsh te keqen mua se jam i urte si nje qingj une
Postuar më parë nga Geri Tr Me marsh te keqen mua se jam i urte si nje qingj une e pra mir qe e pranoke se qeke kafsha ahahahahahahahha
Postuar më parë nga bombona e pra mir qe e pranoke se qeke kafsha ahahahahahahahha avash se na hengre me ate goje hahahahahaha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt