mirmbrema sofra si ju kam..........tung
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Postuar më parë nga bombona hajde bujrum e mire se te na rrish o firaku rrumbullaku semraku,bubulaku, Flm keso mikpritje motiiii nuk me bere kushe hahahahaa,sa e bukur po dokesh pa syza............
Postuar më parë nga firaku Flm keso mikpritje motiiii nuk me bere kushe hahahahaa,sa e bukur po dokesh pa syza............ ????????????????????????????????????????????????
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga Geri Tr mirmbrema sofra si ju kam..........tung he mor bukurosh ku je?????? se ke humb fare?
Postuar më parë nga bombona he mor bukurosh ku je?????? se ke humb fare? Ne shkolle moj Bombone,stres i madh,shqyar qe erdhi e premtjaPo ti cna thua me shkollen,si po te shkon???
Postuar më parë nga Geri Tr Ne shkolle moj Bombone,stres i madh,shqyar qe erdhi e premtjaPo ti cna thua me shkollen,si po te shkon??? cool shummmmmmmmm jam tu u kenaq.......po ti pse stres mor>>>ne cilin vit je geri?
Postuar më parë nga bombona ???????????????????????????????????????????????? Pse mi kaq pikepyetje po ti kishe syzat nuk tkisha pa syte.
Postuar më parë nga firaku Pse mi kaq pikepyetje po ti kishe syzat nuk tkisha pa syte. nese e ke fjalen per kete ateher ok e kuptova......... pikpyetjet jan se nuk e kapa qepari,,,,,,,,,,,,,
Postuar më parë nga bombona cool shummmmmmmmm jam tu u kenaq.......po ti pse stres mor>>>ne cilin vit je geri? Ne te parin jam por jane shume te veshtira.po hec mo varja
Postuar më parë nga Geri Tr Ne te parin jam por jane shume te veshtira.po hec mo varja i bie te jesh ne te dytin ee ne klas te 10?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt